Maggie.The.Cat
Domaćin
- Poruka
- 3.008
Dobar. Jako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gangs of New York ali ne zbog Lia... vec zbog Daniel Day Lewis-a... etc. Totalnu eklipsu... nema tu ljigavosti, samo superb acting...
Koji su uopste njegovi najbolji filmovi, odakle da krenem? Koji je naj...dopadljivijido sad sam gledala ''Match point'' koji mi se dopao i ''Vicky Cristina Barcelona'' za koji nemam komentar, razumem da je hteo nesto ali...
![]()
Ovo što si ti gledala je 'pozna faza' - filmovi se ne dešavaju u Njujorku, i Vudi Alen ne glumi u njima. Iz te faze je odličan i Cassandra's Dream.
Najčuveniji Alenov film je verovatno Annie Hall i to bi svaki filmofil trebalo da pogleda.
Ja bih sad mogla da hvalim svaki film ponaosob, jer sam ih skoro sve gledala, ali ostaviću malo prostora za druge obožavaoce Vudijevog opusa : )
Vec si mi preporucila Cassandra's dream i skinula sam ga samo sto nisam stigao na red, imam jos film ''Philadelphia'' na repertoaru pa se onda bacam na VudijaSlobodno hvali svaki film ponaosob, narocito one u kojima on glumi, ne volim njegovu facu nikako
![]()
Odgledah True Grit, al nazalost ne razumjeh puno, najveci dio filma Jeff Bridges nesto mrmlja mmm...mmmm....mmmm ...meau...mmm
Moram probat sa prevodom ili engleskim subtitlom. Kako ste se vi izborili sa Staro-Americkim dijalektom?
Nisam se izborila, i ja moram da gledam još jednom ili dva puta. Ali dobro ga je odmrmljao, svaka čast.
Vidis 'nduras da mozemo kada hocemo... samo ne znam gde izvuce Small time crooks, meni je to prosecan Vudijev film, kao i onaj Jade Scorpion sta li... bezveze... Scoop takodje... ima Vudi vise promasaja, ali kada pogodi i napise nesto vrhunsko, onda kida...
Volim Small Time Crooks iako se slažem da spada u njegove prosečne. Smešna mi je Trejsi, i sviđa mi se ona glumica koja igra njenu sestru, ili tetku, i cela priča sa slatkišima (da ne spojlerišem). A Scoop je baš loš : ) Ja mnogo volim i Zelig, ali Deena je tražila dopadljive filmove, a Zelig može da bude naporan ljudima koji ne vole Alenove filmove (ovo znam iz iskustva).
Nisam bas neki ljubitelj Vudija Alena, ali da ispricam jednu anegdotu kad se vec prica o njemu. Covek je ladno prevario svoju zenu sa njihovom usvojenom kcerkom a posto nije znao kako da prizna prevaru zeni, ostavio joj je snimak seksa na video traci da sama vidi sta je bilo. Genijalno nema sta.
Ko zna kako je to stvarno bilo. Ta njegova žena - Mia Farou - ima 15 (slovima: petnaestoro) dece, uglavnom usvojene, i ako pročitaš njenu biografiju videćeš da je ona daleko od obične žene i majke. Devojka je punoletna, nije Vudijevo dete, a mislim da Mia i Vudi nikada nisu živeli zajedno - hoću da kažem da se ovde ne radi o klasičnoj porodici (i nije snimak seksa, nego golišave fotke, koje je Mia 'slučajno' našla).
A iskreno: on mi deluje mnogo simpatičnije i normalnije od Mie Farou![]()
Uh, koliko informacija, tebe je nemoguce prevariti. Ja eto hteo malo da ispadnem informisan i upucen u ta desavanja. Dzet-set, prevare i skandali, ovo-ono... Salim se, naravno...![]()