Preporuci film

Meni su svi Shrek filmovi :super:

shrek_family_picture.jpg

The Twilight Samurai
Хиројуки Санада као самохрани отац и Самурај нижег ранга, који након дуже болести жене и њене смрти једва саставља крај с крајем.
Исмејаван у друштву због тога што не налази времена за себе, понижаван од свих - он је срећан човек, јер има две ћерке које обожава.
У покушају да заштити најбољег пријатеља и његову сестру, преузима на себе изазов на двобој. То ће по њега имати велике последице.

Konacno nasao vremena da odgledam. Sjajan 9.5/10

Jos jednom hvala na preporuci ;)

Konacno nasao vremena da odgledam. Sjajan 9.5/10

Jos jednom hvala na preporuci ;)

Драго ми је да ти се свидео! :zag:

Ево још једна препорука од мене, овај пут се, веровали или не, ради о нашем филму новије продукције... за који до синоћ нисам ни чула:

Синовци

http://www.aveserbia.com/sinovci/index.htm

Сјајан, велика препорука!
Петар Краљ и Миодраг Кривокапић изванредни, а ни остали не заостају, врло добра подела улога.
Ради се о српској историји, вери, традицији, обичајима, карактеру.
Оригинална идеја и прича која обухвата 3 генерације, али сеже много даље у прошлост.
Не читајте о филму пре гледања, боље да знате што мање.

The Adjustment Bureau (2011)

Pa meni je film gledljiv, dinamican, zanimljivi koncepti. Definitivno nema neku poruku. Inception je wannabe The Matrix, cak su koristili i neke fraze iz matrixa, ali koncepti predstavljeni u filmu su ipak originalni, bar ja nisam nikad ni cuo ni pomislio o viseslojnom snivanju... :)

Svakom se desilo da... (Djurine kucne carolije) primjeti da nekad nesto radis i sve ide kao "po loju", a nekad se trudis kao lud i nista, cista Sizifologija.... pa se onda pitas sta se desava i kako to tako...

Poslednja izmena:

Back