Preporuci film

official-movie-poster-for-tim-burton-s-alice-in-wonderland-hq-alice-in-wonderland-2009-8993099-691-1024.jpg

Mozda je neko u temi predlozio ovaj film,ali nebitno,film koji me jako odusevio pricom i radnjom filma...

Originalni naziv:
So weit die Füße tragen (Daleko, koliko me noge nose)

Uloge:Bernhard Bettermann, Michael Mendl, Anatoli Kotenyov, Irina Pantaeva , Iris Böhm

Rezija:Hardy Martins

Istiniti dogadjaj.

Snazna i dramaticna prica o neverovatnom putovanju i begu nemackog vojnika iz sibirskog radnog logora nakon Drugog svetskog rata. Na putu kroz zabacene predele, oštru zimu i avanture opasne po zivot, Forel Klemens je cvrsto resen da se vrati svojoj voljenoj porodici.

Nakon 3 duge godine i 14 000 kilometara, kao i raznih opasnosti, uspeva da dosegne svoj cilj.

... secam se kada je izasao ovaj film kako sam pljuvao... kako su celi zanr, triler... od remek dela kakve su recimo Niske strasti, sveli na ovo... tj. da je triler pretvoren u besomuchno laprdanje preko mobilnog telefona...

... izbegavati...

Da, bas. Ne znam sta je Pacinu trebalo da prihvati ulogu. Mora da je ostao bez dinara ili tako nesto.

Ja sam gledao prvi deo i totalno sam se razocarao s'obzirom koliko sam pozitivnog cuo o njemu.Ja kad gledam komediju ocekujem da se smejem,a ne da tokom filma razmisljam,a ova scena je trebalo da bude smesna ha ha :roll:.Nervira me to sto namerno stave nekog glumca koji kao treba da samom svojom pojavom bude smesan.Sama prica moze da bude zanimljiva,ali je to nekako mlako,mozda humor evoluira pa ja ne razumem ove nove komedije,ali znam da SMESNU komediju nisam odgledao ima 5,6 godina

Ja sam gledao prvi deo i totalno sam se razocarao s'obzirom koliko sam pozitivnog cuo o njemu.Ja kad gledam komediju ocekujem da se smejem,a ne da tokom filma razmisljam,a ova scena je trebalo da bude smesna ha ha :roll:.Nervira me to sto namerno stave nekog glumca koji kao treba da samom svojom pojavom bude smesan.Sama prica moze da bude zanimljiva,ali je to nekako mlako,mozda humor evoluira pa ja ne razumem ove nove komedije,ali znam da SMESNU komediju nisam odgledao ima 5,6 godina

potpuno se slazem sto se ovog filma tice....svi ga nahvalise samo tako i odgledam ga i bila sam po principu ok i???ima par smesnih scena,ali ni priblizno mi nije smesan koliko sam cula od drugih i ocekivala

Back