Preporuci film

Sad skidam shuttle island, vidim da ga mnogi preporucuju pa reko aj da i ja pogledam, mada trailer me i nije bas odusevio.
Evo moje preporuke, malo stariji, ali ODLICAN!
http://www.imdb.com/video/screenplay/vi2509177369/http://
imgres

Gledala black swan, stvarno veeelika preporuka od mene, odusevljena sam i filmom i naravno samom Natali Portman. Jedino sto mi je ostalo kao nedoumica da li je ona sporedna zenska uloga ustvari njen alterego ili...?
I,da, imam jedno pitanje: Odakle bi mogla da skinem neke starije filmove iz devedesetih jer isohunt uglavnom ima novije filmove koji se lako skinu???

Gledala black swan, stvarno veeelika preporuka od mene, odusevljena sam i filmom i naravno samom Natali Portman. Jedino sto mi je ostalo kao nedoumica da li je ona sporedna zenska uloga ustvari njen alterego ili...?
I,da, imam jedno pitanje: Odakle bi mogla da skinem neke starije filmove iz devedesetih jer isohunt uglavnom ima novije filmove koji se lako skinu???

1... svidja ti se lmfi, strava... imas letovanje od mene kod jedne babe u Igalu... :) ...

2 btjunkie & piratebay su najbolji torrent sajtovi

FILESTUBE

Shime hvala za preporuke,slobodno primam jos preporuka :D od bilo koga samo neka budu iz 2010 i 2011.
Evo da i ja preporucim dva filma:

(2010) THE NEXT THREE DAYS

Jako dobar film koji drzi paznju vecim delom trajanja. Sigurno nece biti protraceno vreme za gledanje ovog filma.

(2010) LA RAFLE

Posto jako volim bilo kakvu tematiku vezanu za WW2 pa tako i teme holokausta ne mogu biti objektivan ali meni se jako dopao. Preporucujem.

Pozdrav svima

Poslednja izmena:
insidious-stills-07.jpg

Dopao mi se ovaj film,dosta je jeziv i napet,a i generalno volim tematiku o paranormalnom....E sad,zamerke : Nije mi se dopalo sto je vecina tih stvorenja napravljeno jako lose,kao da je neki klinac crtao njih i dve scene borbe sa nekim od tih stvorenja ( ne znam tacno ko je to u pitanju,neki lik sa duzom kosom ) je uzasno lose odradjen....Deluje stravicno neprofesionalno i u momentima kada ocekujete najstrasnije,oni upropaste i ne ispadne uopste strasno,vec glupo...Da nije bilo toga ocena bi bila deset,ovako 8/10

Poslednja izmena:

Back