gost 254524
Iskusan
- Poruka
- 5.974
prosek po meni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel neko gledao film NUMBER 23 ? Kakav je?
Ne ulazi u ono šte ne razumiješ...![]()
ma nije poenta u tome,vec sto kako koju temu otvorim,tako je taj tvoj post.....nebitno
![]()
Sjajan horor...Ako sam za insidious rekla da ima jezivih delova,ovaj je tek odlican....Bolji horor skoro nisam videla,neke scene su mi malo preterane,ali sve u svemu odlicno....
9/10
The Twilight Samurai
Хиројуки Санада као самохрани отац и Самурај нижег ранга, који након дуже болести жене и њене смрти једва саставља крај с крајем.
Исмејаван у друштву због тога што не налази времена за себе, понижаван од свих - он је срећан човек, јер има две ћерке које обожава.
У покушају да заштити најбољег пријатеља и његову сестру, преузима на себе изазов на двобој. То ће по њега имати велике последице.
![]()
Sjajan horor...Ako sam za insidious rekla da ima jezivih delova,ovaj je tek odlican....Bolji horor skoro nisam videla,neke scene su mi malo preterane,ali sve u svemu odlicno....
9/10
Unknown (2011)
http://www.imdb.com/title/tt1401152/
Napokon izašao DVD/Rip , dugo očekivani!Sve u svemu jedno pristojno ostvarenje,nisam se razočarao iako je moglo bez nekih američkih klišeja.Naravno treba napomenuti da je Liam Neeson odličan glumac i ovaj film je iznjeo na leđima muški,za ljubitelje žanra Drama | Mystery | Thriller svakako preporuka...