Preporuci film

A Knight's Tale (Legenda o vitezu)
http://www.imdb.com/title/tt0183790/

images

The Twilight Samurai
Хиројуки Санада као самохрани отац и Самурај нижег ранга, који након дуже болести жене и њене смрти једва саставља крај с крајем.
Исмејаван у друштву због тога што не налази времена за себе, понижаван од свих - он је срећан човек, јер има две ћерке које обожава.
У покушају да заштити најбољег пријатеља и његову сестру, преузима на себе изазов на двобој. То ће по њега имати велике последице.

The Twilight Samurai
Хиројуки Санада као самохрани отац и Самурај нижег ранга, који након дуже болести жене и њене смрти једва саставља крај с крајем.
Исмејаван у друштву због тога што не налази времена за себе, понижаван од свих - он је срећан човек, јер има две ћерке које обожава.
У покушају да заштити најбољег пријатеља и његову сестру, преузима на себе изазов на двобој. То ће по њега имати велике последице.

Izgleda vrlo zanimljivo. Pogledace se...

drag_me_to_hell_poster.jpg

Sjajan horor...Ako sam za insidious rekla da ima jezivih delova,ovaj je tek odlican....Bolji horor skoro nisam videla,neke scene su mi malo preterane,ali sve u svemu odlicno....
9/10[/QUOTE]

Sinoc, gledala, ekstra. Da, salazem se da su neke scene preterane ali moze se istolerisati. Kraj mi se vrlo, vrlo svideo ;)
Moja preporuka: 127 sati - film napravljen po istinitom dogadjaju, teska tema ali snimljen sasvim gledljivo, istice neverovatnu snagu i zelju coveka za prezivljavanjem

drag_me_to_hell_poster.jpg

Sjajan horor...Ako sam za insidious rekla da ima jezivih delova,ovaj je tek odlican....Bolji horor skoro nisam videla,neke scene su mi malo preterane,ali sve u svemu odlicno....
9/10

Sinoc, gledala, ekstra. Da, salazem se da su neke scene preterane ali moze se istolerisati. Kraj mi se vrlo, vrlo svideo ;)
Moja preporuka: 127 sati - film napravljen po istinitom dogadjaju, teska tema ali snimljen sasvim gledljivo, istice neverovatnu snagu i zelju coveka za prezivljavanjem[/QUOTE]

Meni je 127 Hours-

Unknown (2011)
http://www.imdb.com/title/tt1401152/
Napokon izašao DVD/Rip , dugo očekivani!Sve u svemu jedno pristojno ostvarenje,nisam se razočarao iako je moglo bez nekih američkih klišeja.Naravno treba napomenuti da je Liam Neeson odličan glumac i ovaj film je iznjeo na leđima muški,za ljubitelje žanra Drama | Mystery | Thriller svakako preporuka...

Dobar film...Liam Neeson se izgleda specijalizovao za uloge ovog profila...odlično se snalazi u njima i dobro mu stoje :)

rosemarys-baby-poster-big.jpg

Evo konacno odgledah sinoc i ovaj film....Gledala sam ga prevashodno jer je to ipak kultni horor ( mada ko ga svrsta pod taj zanr pitam se,jer po meni nije horor ),a ja kao fan istog,sam smatrala da je ovo nesto sto se mora videti..I dobar je zaista film,ali opet,nista spektakularno...Primetila sam da ljudi imaju tendenciju da velicaju starije filmove,a da nisu bas toliko dobri koliko se predstavlja.....Carrie mi je primer za to,no,nema veze skrecem sa teme..U svakom slucaju nije mi se kraj dopao,ostalo je manje-vise ok.....
8/10

Back