- Poruka
- 23.992
Odgovor si dobio.Jeli bato,jel ti to bolje baratas grckom matematikom nego li srpskom?
Ponavljam pitanje jos jednoim:
Sta se desava sa glagolom kad se koristi dvojna negacija,dali se radnja ponistava ili ne ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odgovor si dobio.Jeli bato,jel ti to bolje baratas grckom matematikom nego li srpskom?
Ponavljam pitanje jos jednoim:
Sta se desava sa glagolom kad se koristi dvojna negacija,dali se radnja ponistava ili ne ?
Mislim da ne ako sam dobro shvatio pitanje.
Dobio si odgovor. Šta hoćeš više? Misliš zatrpati temu kad si potučen teološki.Jel moguce da postavljam toliko glupa pitanja na izuzetno glupav nacin da me prosto ne mozes razumeti ?
Nego da ja ipak pitam druge:
Braco srbi,jel mi moze bilo ko od vas odgovoriti na pitanje koje Maki ili tesko ili pogresno razume:
Gramatičaru kad se već busaš gramatikom da li se piše odvojeno.Jel moguce da postavljam toliko glupa pitanja na izuzetno glupav nacin da me prosto ne mozes razumeti ?
Nego da ja ipak pitam druge:
Braco srbi,jel mi moze bilo ko od vas odgovoriti na pitanje koje Maki ili tesko ili pogresno razume stoga mi odgovorio onako kao sto ste mogli videti.:
Dobiuo sam odgovora od tebe i sada je red da vidim kako ce na istom pitanju odgovoriti drugi forumasi koji su etnicki srbi.Dobio si odgovor.
Pre nego sto krenem sa linkovima koje ce te kompletno deplasirati na gramatickom planu hteo bih da vidim dali ovde postoji bar jedan srbin koji ce odgovriti onako kao sto si ti odgovortio.Šta hoćeš više? Misliš zatrpati temu kad si potučen teološki.
Ajde se ti pozabavi tekstom Pisma a ne gramatikom.Dobiuo sam odgovora od tebe i sada je red da vidim kako ce na istom pitanju odgovoriti drugi forumasi koji su etnicki srbi.
Pre nego sto krenem sa linkovima koje ce te kompletno deplasirati na gramatickom planu hteo bih da vidim dali ovde postoji bar jedan srbin koji ce odgovriti onako kao sto si ti odgovortio.
Zavisno od prilika u Pismu bato,kada je recimo rec o Bozjim zapovestima i generalno sve ostalo sto definise versku praksu hriscana ona sve to mora biti izricito navedeno,jasno i precizno u tolikoj meri da svako moze razumeti sta Bog realno trazi od ljude !Занимљив је феномен да кад њему иде у прилог онда може и да не пише али да се логички закључи да је тако али кад је противно онда није довољно ни кад тачно пише.