Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Hvala.Благо теби...
Pitaj još šta te zanima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala.Благо теби...
Онај Делић што је био на Косову '99-те, онда кад је требало.
За разлику од тих који су топили тенкове јер 'Србија више никад неће ратовати', који су довели НАТО у Србију као и њихове пилоте-убице српске деце, љубили руке Медлин Олбрајт после бомбардовања, испоручили српског председника Хагу, извињавали се злочинцима и агресорима, довели Великог брата и прајд у Србију, распродали земљу и народ у бесцење а себи накркали рачунчине по егзотичним острвима, дозволили удаљавање Црне Горе од Србије, дозволили погром на Косову и самопроглашење независности, постављали бесмислена питања међународном суду у вези Косова, висили по амбасадама за упутства који ће следећи српски интерес да издају, итд, итд, листа њихових издаја је повелика.
To je onaj sto je topio tenkove.https://www.google.com/amp/s/www.telegraf.rs/amp/vesti/politika/3545056-preminuo-bozidar-delic
Potpredsednik Skupštine Srbije i nekadašnji general Božidar Delić preminuo je danas, prenose beogradski mediji.
Rođen je 1956. godine u Đakovici.
Završio je Vojnu akademiju u Beogradu.
Nedavno je ispred koalicije NADA izabran za potpredsednika Skupštine Srbije.
Borio se do poslednjeg trenutka
Vlasti proglasile najviši nivo uzbune: Treća najveća reka sveta gotovo presušila
Da je Božidar Delić preminuo potvrđeno je za Telegraf.rs u njegovom pokretu "Nema nazad - iza je Srbija".
Delić se dugo lečio od karcinoma i bio je više puta operisan, potvđeno je za naš portal.
Zamenik pokreta "Nema nazad - iza je Srbija" Aleksandar Jerković rekao je za Telegraf.rs da će Delića pamtiti kao velikog čoveka koji se borio do poslednjeg trenutka.
- Za smrt su mi javili lekari iz bolnice u Moskvi. Bukvalno se do zadnjeg trenutka borio. Lekari nisu verovali da čovek u takvom stanju i takvim bolovima može da bude živ. Čeličan čovek sa čeličnom voljom. Izvanredno ljudsko biće - rekao je Jerković.
Delić je u Moskvu otišao na hemioterapiju, međutim, sa tim se zakasnilo.
Naplatili su mu za istopljene tenkove.
Ko je topio tenkove?To je onaj sto je topio tenkove.
Nek mu je laka crna zemlja.
37., 125. i 549. motorizovana brigada u Drenici, na Košarama i Paštriku su za 78 dana ukupno izbacile iz stroja oko 30 hiljada šiptarskih OVK terorista.E upravo zvog te nejači je i posto slavan.
Vulin???...on ce da se predoziraDa vidimo kako ce Voolin da prodje.
radikali se borili za teritorije...mislim za nekretnine...u ozbiljnim drzavama, takvima se sudi kao u Afganistanu...mislim na talibane i njihovo poimanje kazniDa , tamo gde je radikal Vucic zabranio da se letuje.
A on za to vreme dobio stan od drzave.
Delic pokojni.Ko je topio tenkove?
sad sam ga gledao kod lavrova. čovek bio izgubljen kompletno. odvaljen od drogeVulin???...on ce da se predozira
Родољуб је свакако био али војска није одиграла као политички фактор ништа у последњих тридесетак година. А пар пута су багру морали да похапсе.
Ne lupaj.Delic pokojni.
On je bio predsednik komisije za topljenje tenkova.Ne lupaj.
Ne glupiraj se.On je bio predsednik komisije za topljenje tenkova.
Boli istina, a?
Vidio sam to davno. Nije mi jasno kako taj humanoid ima hrabrosti da izađe na televiziji i priča. Mislio sam da je na smetlištu istorije, ali se povampirio izgleda. Ne zna se ko je gori, on ili Vučić?
Ne znam kako ima hrabrosti da izadje, ali niti je Delic demantovao, niti bilo ko drugi.Vidio sam to davno. Nije mi jasno kako taj humanoid ima hrabrosti da izađe na televiziji i priča. Mislio sam da je na smetlištu istorije, ali se povampirio izgleda. Ne zna se ko je gori, on ili Vučić?
Vi radikali ste uništili Srbiju.Ne glupiraj se.
Aj plači malo. A ja nisam iz Srbije, koga sam onda uništio?Vi radikali ste uništili Srbiju.
Agitujes za smrad&KalAj plači malo. A ja nisam iz Srbije, koga sam onda uništio?
Iz Crne Gore.Agitujes za smrad&Kal
Prekodrinac , filozof 100%
SRJ
Onda ok , sorry