Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Odlično za forumIronija, sarkazam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlično za forumIronija, sarkazam
2005e, bio šef komisije pod zoranom stankovićem. ta komisija je utvrdila da se treba stari gvožđe istopiti.Kad je topio tenkove ?
Stvano ne znam, ovde on govori kao da nema nikave veze sa tim;2005e, bio šef komisije pod zoranom stankovićem. ta komisija je utvrdila da se treba stari gvožđe istopiti.
Zšto kad je on bio rusofilMa FSB ga eliminisao.
Eto kakva je bila SRJ ...bio je komandant kasarne u kojoj sam služio vojni rok
svojim dolaskom zaveo je red da kilege oficiri ne kradu hranu namenjenu vojnicima
šteta što zbo NATO-a danas napuštamo svet na najmučniji način
neka mu je laka zemlja
Sklanjaju svoje ... i Dugina je bila rusofilkinja pa otisla.Zšto kad je on bio rusofil
Lojalne ubijaju?Sklanjaju svoje ... i Dugina je bila rusofilkinja pa otisla.
Lojalni znaju sve tajne ... ili neke.Lojalne ubijaju?
aham i onda su osnovali Klub Ljubitelja TudjegEto kakva je bila SRJ ...
E upravo zvog te nejači je i posto slavan.Da, ali ko zna koliko majki poginulih albanskih civila i nejaci je on zavio u kancer kad je operirao Kosovom i sirom Velike Ilirije
Tacno,ako je verovati Borisu Tadicu.2005e, bio šef komisije pod zoranom stankovićem. ta komisija je utvrdila da se treba stari gvožđe istopiti.
Tesko da je ovog neko ubio.Sklanjaju svoje ... i Dugina je bila rusofilkinja pa otisla.
o čemu ti baljezgaš Kurti?Da, ali ko zna koliko majki poginulih albanskih civila i nejaci je on zavio u kancer kad je operirao Kosovom i sirom Velike Ilirije
Легендо, здравље је изгубио због агресије НАТО пакта и осиромашеног уранијума којим су нас гађали, поготову на Косову, где је и био за време бомбардовања.14 godina u radikalima , verujem da je zivce izgubio ... mislim zdravlje generalno.
Na letovanju.Легендо, здравље је изгубио због агресије НАТО пакта и осиромашеног уранијума којим су нас гађали, поготову на Косову, где је и био за време бомбардовања.
А где си био ти тад?