Preminuo Nil Armstrong!

Ti si Ozi nedokazan kao i ostali koji kontaju da je sve izlažirano.

Elem, telemetrija letelice se ne može lažirati, Rusi bi odmah provalili foliranje jer su onomad imali gomilu stanica i satelita u orbiti (program Sojuz, a paralelno sa njim i tajni vojni progral Almaz)

Onda, dan danas postoje laserske baze širom sveta koje ispaljuju snopove u ogledalo na mesecu, a to ogledalo je valjda postavila moja baba, oslala ga poštom na mesec? Ogledalo služi da bi se utvrdila tačna udaljenost do meseca, koja je varijabilna.

Zatim, mislim da se teleskopima može uočiti gomila crknutih lendera na mesecu, al' treba se dokopati jednog (moćnog) i znati kada i gde tražiti.

Lažiranje takvog spektakla zahteva na stotine, ako ne i hiljade angažovanih ljudi. Neko bi već progovorio (ja bih progovorio za dobar motiv -keš ili savest.
Ili su ih možda pobili?

Nemaš ti pojma Ozi, mani se filozofiranja i sagledaj svet sa relane perspektive.

Nile, R.I.P.

Zauvek ćeš ostati junak čovećanstva, a tvoje reči sa meseca će se ponavljati zauvek:

That’s one small step for man, one giant leap for mankind.

Houston, Tranquility Base here. The Eagle has landed.

today's cell phones are far more powerful than the computers on the Apollo Command Module and Lunar Module that we used to navigate to the moon and operate all the spacecraft control systems.

itd...

A zasto da ne koristimo reversed psychology? Da su ameri bili stvarno na mesecu rusi bi rekli da nisu :hvala:
E lepo si to rekao :D
Mnogo se pale na NASU i te americke naucnike, taman posla da oni nesto muljaju :D
Mi smo paranoici :D
je6ala ih NASA i americki naci naucnici.
Da li znate ko je osnovao americki svemirski program i NASU?
Nemacki naci naucnici odvedeni tamo tajno pred kraj rata od strane amerikanaca.
Glavni medju njima bio je Wernher von Braun...
http://1.***************/_IoU3bEFUwWc/SkYVlpk6AtI/AAAAAAAAFv4/RFGM8L0cW2A/s400/Wernher%2Bvon%2BBraun.jpg

a evo ga ovde i 1941.

http://3.***************/-MTKOTr5X7bo/TiU-8OYRf2I/AAAAAAAAAMM/m2Ro4bj0G4k/s1600/von+braun+the+nazi+1941.jpg

Evo na Stormfrontu (naci forumu) kace njegove slike i velicaju njegova dela...
http://www.stormfront.org/forum/t874770-2/

Wernher_von_Braun.jpg

Tačno tako, paranoja.
Obneviđanje realnih činjenica i dokaza su prvi znakovi paranoje.

Proguglajte "telemetrija", saznajte sve o tome i onda izložite kako bi se mogla lažirati... msm, svaka radio amaterska mreža, ili udruženje kojih je onda bilo na milione širom sveta (nije bilo interneta da se narod provaljuje kao vi nevernici :)) su mogli da odrede tačan položaj letelice, tj, njenog radio signala koji uopšte nije teško uhvatiti.

Da, nacisti su ojačali marku, napravili VW, Porše i BMW a ceo svet se otima(o) oko tih artefakta.

Trenutno vozim VW-a i vrlo sam zadovoljan autom. Pre sam imao francuza pa mi se ogadio.
Da li me to čini nacistom?

Razlika je kad u vreme nacizma se napravi VW ili BMW u nekoj fabrici u nemackoj od onoga sto predstavljaju Hitlerovi naucnici poput Von Brauna i kamarile. Ovi drugi su radili na projektima koji bi nemackoj doneli pobedu u imperijalistickim ciljevima dok oni prvi to nisu. Tu je velika razlika.

Razlika je kad u vreme nacizma se napravi VW ili BMW u nekoj fabrici u nemackoj od onoga sto predstavljaju Hitlerovi naucnici poput Von Brauna i kamarile. Ovi drugi su radili na projektima koji bi nemackoj doneli pobedu u imperijalistickim ciljevima dok oni prvi to nisu. Tu je velika razlika.

troluješ, ali neuspešno

ako baš hoćeš da raspravljaš otvori drugu temu o Nemačkim naci naučnicima prebezima

Glavni baja u NASI nacista, bajno i sjajno :roll:
I jos gomila koja je otisla sa njim.

Pa šta?
Fon Braun je konstruisao raketoplan V1 i V2 prvu raketu kojoj je uspelo vertikalno poletanje. Srećom, u ratnim dejstvima upotrebljen je relativno mali broj ovih projektila, jer su dovršeni prekasno.
Pred kraj II rata fon Braun je bio jedini čovek na svetu koji je znao da napravi raketu, privatno mislim da je bio apolitičan.

Pobednik u ratu uzima sve, takođe i vrhunske stručnjake. Ne znam da li ti je poznata ta činjenica, ali uglavnom, zbog nje se i vode ratovi.
Uzeli ga da im napravi vatrene kočije
Gde je tu problem?
Bajno i sjajno, čovek uradio posao, a gadljivi treba samo malo da porastu.

Pa šta?
Fon Braun je konstruisao raketoplan V1 i V2 prvu raketu kojoj je uspelo vertikalno poletanje. Srećom, u ratnim dejstvima upotrebljen je relativno mali broj ovih projektila, jer su dovršeni prekasno.
Pred kraj II rata fon Braun je bio jedini čovek na svetu koji je znao da napravi raketu, privatno mislim da je bio apolitičan.

Pobednik u ratu uzima sve, takođe i vrhunske stručnjake. Ne znam da li ti je poznata ta činjenica, ali uglavnom, zbog nje se i vode ratovi.
Uzeli ga da im napravi vatrene kočije
Gde je tu problem?
Bajno i sjajno, čovek uradio posao, a gadljivi treba samo malo da porastu.
Узела је и друга страна(совјети) један број инжењера са овог пројекта, а предност СССР-а над САД у ракетној технологији која се развила током 50их делом потиче управо од ових заробљених Немаца, делом од специфичних војних потреба(мања прецизност совјетског нуклеарног оружја што се компензовало већом снаго истих, а и иначе оријентацијом на многомегатонске нуклеарне бојеве главе због специфичности америчких градова).

NASA je agencija kkoja za celi vek postojanja nije uradila ni jednu jedinu stvar. A nek mi neko kaze zasto posle apolo misija vise niko nije isao na mesec? U jednom izvestaju nase kada su ih pitali zasto nisu bili na mesecu toliko dugo rekli su da nemaju tehnologiju. A i rusi su sami rekli da su imali istu tehnologiju kao ameri ali da nisu mogli poslati ljudi na mesec zbog zracenja. A i jos jedna stvar. Da su rusi rekli svetu da ameri nisu bili na mesecu, ispali bi idioti pred celim svetom. U to vreme nije bilo ni interneta ni kompjutera, nego su ljudi slepo verovali u sve sto im se kaze, i onda kada ceo svet odgleda '' sletanje coveka na mesec'' i svi budu ponosni na ceo svet zbog takvog neverovatnog, dela dodju rusi (protivnici ovih koji su sleteli na mesec i ceo svet usrecili ) naravno da ce im se svi smejati u lice. Naravno rusi i ameri su u istom timu oduvek ali samo malo prave predstavu za narod da misli da se nesto stvarno desava

NASA je agencija kkoja za celi vek postojanja nije uradila ni jednu jedinu stvar.
Blage ti veze nemaš ni s NASA-om, šta je uradila i koliko je doprinela nauci i svakodnevnom životu.
A nek mi neko kaze zasto posle apolo misija vise niko nije isao na mesec?
Цена мисија, мотив мисија, приоритети...
U jednom izvestaju nase kada su ih pitali zasto nisu bili na mesecu toliko dugo rekli su da nemaju tehnologiju.
Да, нису имали технологију, а снимци месечевих орбитера ЕСА.е, Кинеза, Индијаца...Ај не лажи.
A i rusi su sami rekli da su imali istu tehnologiju kao ameri ali da nisu mogli poslati ljudi na mesec zbog zracenja.
Руси никада нису споменули зрачење(које је исто као и у орбити, мада ти и даље нећеш успоставити разумну везу између наведеног), већ нису успели да развију довољно капацитетну ракету носач.
Ајд сад брзо на гугл, види шта је ракета носач, Сатурн V и руски пандам истој...
A i jos jedna stvar. Da su rusi rekli svetu da ameri nisu bili na mesecu, ispali bi idioti pred celim svetom.
Не лупетај ко максим по дивизији.
У то доба одвијао се рат у Вијетнаму између САД и Ј. Вијетнама с једне стране и с друге стране савеза комунистичких герилаца у Ј. Вијетнаму(Вијет Конг) и регуларне армије С. Вијетнама(Вијет Мин) подржаних пре свега од СССР-а и донекле Кине.
Да су Амери ишта режирали Совјети би то објавили на сва звона!
U to vreme nije bilo ni interneta ni kompjutera, nego su ljudi slepo verovali u sve sto im se kaze, i onda kada ceo svet odgleda '' sletanje coveka na mesec'' i svi budu ponosni na ceo svet zbog takvog neverovatnog, dela dodju rusi (protivnici ovih koji su sleteli na mesec i ceo svet usrecili ) naravno da ce im se svi smejati u lice. Naravno rusi i ameri su u istom timu oduvek ali samo malo prave predstavu za narod da misli da se nesto stvarno desava
Колико ти мали имаш година?
:think:
:rotf:

Rekao bih i manje.
Deca sa 5 godina vec dobrih godinu dana ne lupetaju tako kao ti.

Човек је све исправо написао. Можда главни аргумент вас верника у Насу и у америчку владу ( која је по вама отелотворење поштења и истине) јесте зашто Руси то нису објавили свету?

Па зато што нису могли открити и доказати . Зар стварно мсилите да би Американци прибегли тако нечем када би знали да ће их Руси одмах открити? Ви сте много гледали SF филмове па мислите да је технологија толико моћна да одмах открије такву превару.

Тек би данас можда дигитална технологија могла несумњиво открити све те фотомонтаже ...зато је архива фотографија и снимака са Месеца нестала а сво наводно камење донето одатле такође је нестало. Кад је једна старица понудила на продају један такав камен који је наследила од мужа, цео ФБИ дигнут је на ноге да се то спречи ..

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/285499/Naoruzani-NASA-agenti-isprepadali-staricu-zbog-kamencica-s-Meseca

Човек је све исправо написао. Можда главни аргумент вас верника у Насу и у америчку владу ( која је по вама отелотворење поштења и истине) јесте зашто Руси то нису објавили свету?

Па зато што нису могли открити и доказати . Зар стварно мсилите да би Американци прибегли тако нечем када би знали да ће их Руси одмах открити? Ви сте много гледали SF филмове па мислите да је технологија толико моћна да одмах открије такву превару.

Тек би данас можда дигитална технологија могла несумњиво открити све те фотомонтаже ...зато је архива фотографија и снимака са Месеца нестала а сво наводно камење донето одатле такође је нестало. Кад је једна старица понудила на продају један такав камен који је наследила од мужа, цео ФБИ дигнут је на ноге да се то спречи ..

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/285499/Naoruzani-NASA-agenti-isprepadali-staricu-zbog-kamencica-s-Meseca

Osnova svakog zrelog razmisljanja je kriticko razmisljanje.
Kriticko razmisljanje NIJE izvrgavanje ruglu svega postojeceg i nipodastavanje sasvim cvrstih i jasnih dokaza, nego PRE SVEGA UCENJE, i PODIZANJE NIVOA ZNANJA, na toliko visok nivo koji ce OMOGUCITI zrelo i kriticko razmisljanje.
To ocigledno fali i onom klincu a ocigledno i tebi, te je svaka rasprava o tome sa takvima potpuno besmislena.
Ako nemas volje sam da naucis, pa necu te ja uciti?

Za pocetak(ili za kraj svejedno).
Ne bilo kakvu tvoju pricu o laziranju leta na Mesec, ja bih te lepo zamolio da nam svima ovde objasnis, kako su uspeli da laziraju emisiju radio i TV signala sa Meseca?
To je fundamentalni dokaz svim nevernicima...KAKO je on mogao biti laziran, i kako su uspeli zaj.ebati desetine hiljada radio amatera po celom svetu?
A posto to neces uspeti da oboris, mozda je vreme da polako preispitas sve druge stavove?

Back