Preminuo Nil Armstrong!

stvorio je istoriju, a sada je i otišao u istoriju

spletke i politiku na stranu, bio je zaista lik koji je delima zadužio čovečanstvo i obeležio jedan deo njegove istorije poput Gagarina

trebalo je bre imati mooda u ono vreme i otisnuti se u nepoznato, upustiti se u misiju i na putovanje za koje je većina verovala da je karta u jednom pravcu

stvorio je istoriju, a sada je i otišao u istoriju

spletke i politiku na stranu, bio je zaista lik koji je delima zadužio čovečanstvo i obeležio jedan deo njegove istorije poput Gagarina

trebalo je bre imati mooda u ono vreme i otisnuti se u nepoznato, upustiti se u misiju i na putovanje za koje je većina verovala da je karta u jednom pravcu

Да, требало је имати моода отићи до филмског студија у Невади и снимити филм о слетању на Месец.

Да, требало је имати моода отићи до филмског студија у Невади и снимити филм о слетању на Месец.

Па тако и са Аполом 12, Аполом 14, Аполом 15, Аполом 16, Аплом 17.
Много лоопате!
Бре.
Е да Аполо 13 је имао хаварију и ...и ниЦ од Месеца.
Јел сад некима лакше?!?

Prvo, nisam znao gde da postavim ovu temu, ali posto su sve teme vezane za sletanje na mesec bile na ovom forumu tako sam se odlucio da stavim ovu vest ovde.

Preminuo Nil Armstrong
266009_nil-armstrong-ap_f.jpg

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/339561/Preminuo-Nil-Armstrong

Secam se da sam cuo, jos kao omladinac, vic ili anegdotu, ne znam ni sam sta je.....
Ona kaze ovako:

Kada je sleteo na Mesec, Nil Armstrong je rekao vec cuvenu recenicu: "Ovo je mali korak za coveka ali veliki za covecanstvo".
Medjutim posle te recenice rekao je i :"Puno srece gospodine Kristi".
Elem, kada se vratio sa Meseca, bio je naravno gost svih mogucih emisija, i novinara, i kada su ga pitali sta znaci ta recenica, govorio bi da je to licna stvar i da ne mzoe da odgovori na to pitanje.

Posle dosta godina, posetio ga je jedan novinar, da vidi gde je, sta sad radi, cime se bavi, kako zivi.
Postavio mu je isto pitnaje.
Nil Armstrong je pristao da odgovori, jer ljudi na koje se odnosi nisu vise medju zivima.

Armstrong: Dok smo bili klinci po ceo dan smo igrali fudbal na ulici ispred dvorista bracnog para Kristi.
Lopta nam je cesto odlazila u njihovo dvoriste, i jednom prilikom kada sam ja otisao po nju, cuo sa iz unutrasnjosti glas gospodje Kristi:
-Ja sam moralna zena i stavicu tu stvar u usta, tek kad ona deca napolju sto igraju fudbal , odu na Mesec.

Slabi argumenti, a za teleskop i dete necu da komentarisem...

Svi "argumenti" onih koji su umislili da je spustanje na Mesec iscenirano su odavno predmet sprdnje..
SVI DO JEDNOGA.
A vi koji od Meseca vidite nesto drugo, najvise licite na Jesenjinovu kerusu.
Jurcate levo desno kao muve bez glave, iliti kao forumasi bez argumenata.
Izuzev u svojim ogranicenim glavama.

PS:Sto se deteta i teleskopa tice, danasnji teleskopi koji su na raspolaganju sirokom sloju stanovnistva (kroz posete mnogobrojni opservatorijima u svetu) su dovoljno veliki da vide i mnoog sitnije predmete od tih tragova misija na Mesecu.
Samo treba malo pomeriti du.pe pa otici i pogledati.

Poslednja izmena:
PS:Sto se deteta i teleskopa tice, danasnji teleskopi koji su na raspolaganju sirokom sloju stanovnistva (kroz posete mnogobrojni opservatorijima u svetu) su dovoljno veliki da vide i mnoog sitnije predmete od tih tragova misija na Mesecu.

О чему пишеш ти? Какви дечји телескопи и опсерваторије? Тек је сонда која је послата да кружи око Месеца недавно послала слике са места слетања а где се, наводно, "види" лунарни модул. Пишем "наводно" јер су слике наравно нејасне. Обичне мрље.

12283_210709123624.jpg

Svi "argumenti" onih koji su umislili da je spustanje na Mesec iscenirano su odavno predmet sprdnje..
SVI DO JEDNOGA.
A vi koji od Meseca vidite nesto drugo, najvise licite na Jesenjinovu kerusu.
Jurcate levo desno kao muve bez glave, iliti kao forumasi bez argumenata.
Izuzev u svojim ogranicenim glavama.

Ne valja ti da ides okolo i zoves ljude ogranicenima :D

Mozda zvuci apsurdno, ali vise si ogranicen ti koji neces da prihvatis makar i najmanju mogucnost da je iscenirano.

Ne valja ti da ides okolo i zoves ljude ogranicenima :D

Mozda zvuci apsurdno, ali vise si ogranicen ti koji neces da prihvatis makar i najmanju mogucnost da je iscenirano.

Ja sam uvek bio veoma otvorenog uma za sve nove stvari, i moguce podvale.
Ali, vreme hladnog rata, i jos vise vreme besomucne trke Rusa i Amera u osvajanju svemira , garantovalo je da ne postoji nikakva sansa da jedna strana sakrije od druge a kamoli od celog sveta bilo sta.
To je najjaci dokaz da tu nije bilo nikakve manipulacije.
Jos jedan od jakih i neoborivih dokaza je sama radio i TV emisija, koja je detektovana iz pravca Meseca, sto ukoliko astronauti nisu bili na Mesecu nije moglo biti nikako lazirano, obzirom na sirinu primljenog signala na Zemlji.
Sve ostale price su samo plod senzacionalizma, i nemaju nikakve veze sa istinom.

Ono sto je u toj prici zanimljivije, i mnogo vise podlozno opservacijama i tumacenjima je nesto sasvim drugo: ZASTO DANAS ne postoje misije na Mesec?
Razlog za to je potpuno nejasan i zavijen u misteriju, pocev od onog misterioznog upada u radijski prenos jedne od misija, pa do neobjasnjivih fenomena koji se dogadjaju na Mesecu, a koji su uocljivi za Zemlje..
Tu zasigurno postoji neka misterija,i to mnogo vaznija i znacajnija, za razliku od potpuno prazne price oko isceniranja odlaska na Mesec .

О чему пишеш ти? Какви дечји телескопи и опсерваторије? Тек је сонда која је послата да кружи око Месеца недавно послала слике са места слетања а где се, наводно, "види" лунарни модул. Пишем "наводно" јер су слике наравно нејасне. Обичне мрље.

12283_210709123624.jpg
ti si neki teški kontraš

da slučajno ljudi nikad nisu bili na Mesecu rekao bi:

"AHA vidi tamo mrlju na snimcima ona je dokaz da su bili na Mesecu, ne treba verovati zvaničnim dogmama bla bla..."

znam ti soj bre, uvek si uzočin ko begečka baba

Poslednja izmena:
...бегечка нана?!?:think:

ako ne znaš šta je begečka baba da ti objasnim

priča kaže da je jedna baba ceo život svim išla uz očin iliti terala kontru, i jednog dana se ista udavi u Dunavu i počnu da je traže spasioci naravno nizvodno

a jedan deda koji ju je poznavao kaže s obzirom da je ce život išla uz dlaku bolje da je traže uzvodno, verovatno će tamo da ispliva, tako i bi

nadam se da sam razjasnio, varijacije na priču naravno postoje

ako ne znaš šta je begečka baba da ti objasnim

priča kaže da je jedna baba ceo život svim išla uz očin iliti terala kontru, i jednog dana se ista udavi u Dunavu i počnu da je traže spasioci naravno nizvodno

a jedan deda koji ju je poznavao kaže s obzirom da je ce život išla uz dlaku bolje da je traže uzvodno, verovatno će tamo da ispliva, tako i bi

nadam se da sam razjasnio, varijacije na priču naravno postoje
Знам наравно, само што је овде увек у оптицају ,,ко бегечка нана".

ti si neki teški kontraš

da slučajno ljudi nikad nisu bili na Mesecu rekao bi:

"AHA vidi tamo mrlju na snimcima ona je dokaz da su bili na Mesecu, ne treba verovati zvaničnim dogmama bla bla..."

znam ti soj bre, uvek si uzočin ko begečka baba

Ја сам скептичан и према рецимо овој фотографији koja је наводно снимљена на Месецу :

moon-ruins.jpg

Баш као и према овој коју је потписала Наса:

12283_210709123624.jpg

Док се ти, за разлику од тога, клањаш као апсолутним истинама свему ономе што долази из Насе или што си видео на телевизији . Или, све што објави Наса ,америчка влада и сличне институције је апсолутно истинито док је све остало фотошоп ..јел тако?

Poslednja izmena:

Back