- Poruka
- 17.419
Ok, misli šta hoćeš.To je uvrežena predrasuda u Srba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok, misli šta hoćeš.To je uvrežena predrasuda u Srba.
Nije ni njemu palo s neba tj imao je on tatu koji mu je to omogućio.Vidi, on je u najgore vreme devedesetih napravio pare i ozbiljan brokerski biznis. Šećerane nisu došle slučajno, kao što je to bio slučaj kod Karića - čovek je u to vreme već imao ozbilljan kapital i bio je spreman da ga uloži u druge poslove. A tako se radi dobar biznis.
Video si sigurno koliko je tih EX-YU giganata otkupljeno i uništeno od strane nesavesnih vlasnika... on je šećerane otkupio i od njih napravio ozbiljne firme i ozbiljne pare.
Misliš da ih ne bi kupio neko drugi da je on rekao "neka hvala"... a pitanje je šta bi bilo posle s njima.
To je uvrežena predrasuda u Srba.
Treba da skupimo pare da mu stavimo čitulju kao za Eskobara.
Hvala što si kupio šećerane za dinar, hvala što si muljao u Ukrajini,
hvala što si šetao Bekvalčevu. Počivaj u miru.
Ne znam je li to istina ili nije, ali i da jeste, on svakako nije kriv što se rodio u imućnoj porodici.Nije ni njemu palo s neba tj imao je on tatu koji mu je to omogućio.
U komunizmu, direktori firmi su, u saradnji sa zapadom, dobijali procente. To je kod nas bio mito, dok je na zapadu bila legalna stvar.
Takvi ljudi su, 90ih,kad je počela stidljivo privatizacija, uletali kapitalom i vezama koje su ostvarili. Oni su i tad, a i kasnije, učestvovali u privatizacijama.
Kostić je iz te priče. Komunističko dete.
Pa i nije tema da l je kriv što se rodio imućan već da li je sam, bez ilije pomoći, napravio biznis tek tako, svojom pameću.Ne znam je li to istina ili nije, ali i da jeste, on svakako nije kriv što se rodio u imućnoj porodici.
Ima mnogo dece iz bogatih porodica koji proćerdaju i ono što su rođenjem stekli.
Jeste i sad kao on uspešan biznismen . Jeste. Kad bi se šalili.Kostić je bio jedan od onih koji su učestvovali u prodaji oranica Vojvodine strancima.
Samo ako mu to uzmemo za greh, puno je.
A te oranice mu je dala vlast.
Tako da je on bio u ozbiljnoj sprezi sa državnim strukturama.
A na bazi prethodnih veza koje i dalje drže poluge moći u Srbiji.
pa ne znam baš da li je tako. meni je drug pričao kako je pre dvaestak godina uradio projekat za fabriku vode u zrenjaninu. imao je ugovor sa proizvođačem opreme u kome je boldovanim slovima pisalo da nikakvo kićenje i podmazivanje ne dolazi u obzir. i pošto je neko tadašnje zrenjaninsko mudo pitalo "a gde sam ja tu" zrenjanin je ostao bez vodeTo je kod nas bio mito, dok je na zapadu bila legalna stvar.
Tema je zapravo da je čovek upravo preminuo. A da li mu je neko pomogao u poslu ili nije je u ovom trenutku manje vezano za temu.Pa i nije tema da l je kriv što se rodio imućan već da li je sam, bez ilije pomoći, napravio biznis tek tako, svojom pameću.
Kostić je bio jedan od onih koji su učestvovali u prodaji oranica Vojvodine strancima.
Samo ako mu to uzmemo za greh, puno je.
A te oranice mu je dala vlast.
Tako da je on bio u ozbiljnoj sprezi sa državnim strukturama.
A na bazi prethodnih veza koje i dalje drže poluge moći u Srbiji.
Tema je zapravo da je čovek upravo preminuo. A da li mu je neko pomogao u poslu ili nije je u ovom trenutku manje vezano za temu.
Pa oni su deca lidera, derektora and Co. iz nekih ranijih vremena.Jeste i sad kao on uspešan biznismen . Jeste. Kad bi se šalili.
Isto kao Miloševićev sin što je stekao bogatsvo noseći gajbice.
Smejurija.
To je sitan posao Moco.pa ne znam baš da li je tako. meni je drug pričao kako je pre dvaestak godina uradio projekat za fabriku vode u zrenjaninu. imao je ugovor sa proizvođačem opreme u kome je boldovanim slovima pisalo da nikakvo kićenje i podmazivanje ne dolazi u obzir. i pošto je neko tadašnje zrenjaninsko mudo pitalo "a gde sam ja tu" zrenjanin je ostao bez vode

a moguće i da je takoTo je sitan posao Moco.
Veliki poslovi uvek imaju proviziju.
Genex, vojska, privreda...
Ma 100%.a moguće i da je tako

To je veliki problem.Oranice moze da kupi ko hoce, stranac ili domaci - svejedno je. Ne razumem sta je tu problem?
Vidi, on je u najgore vreme devedesetih napravio pare i ozbiljan brokerski biznis. Šećerane nisu došle slučajno, kao što je to bio slučaj kod Karića - čovek je u to vreme već imao ozbilljan kapital i bio je spreman da ga uloži u druge poslove. A tako se radi dobar biznis.
Video si sigurno koliko je tih EX-YU giganata otkupljeno i uništeno od strane nesavesnih vlasnika... on je šećerane otkupio i od njih napravio ozbiljne firme i ozbiljne pare.
Misliš da ih ne bi kupio neko drugi da je on rekao "neka hvala"... a pitanje je šta bi bilo posle s njima.
Пошто не разумеш у чему је проблем ево ти чланак
https://nova.rs/vesti/biznis/srbija-kupuje-zemlju-za-500-000-evra-arapima-ga-prodali-za-14-000/
Оранице су државно .. значи колективно власнитво .. и прво су продате у бесцење.. па купљење баснословно са пореским парама
Е Коки је био део тога мафијашкога тима
Gospodine Marks, Teorija radne vrednosti nije tacna.Све што је Коки 'зарадио' су новац од запослених
Тај Арабиѕам у Срба је јако распрострањен.. Шеик Ал Мафрак 'својим' парама направио пут ...
Ne postoji kolektivno vlasnistvo, to je SF pravni termin, posebno u komunizmu.Пошто не разумеш у чему је проблем ево ти чланак
https://nova.rs/vesti/biznis/srbija-kupuje-zemlju-za-500-000-evra-arapima-ga-prodali-za-14-000/
Оранице су државно .. значи колективно власнитво .. и прво су продате у бесцење.. па купљење баснословно са пореским парама
Е Коки је био део тога мафијашкога тима
... ниси прочитао чланак... а ни пост
. ајде поново
Ako postoji samo kapitalisticka ekonomija, zasto meni drzava otima pare da placam skolovanje Danilu Vucicu?У Свету постоји и увек је постојала од Викторијанскога доба само каипталистичка економија.. са више мање социјалних давања....