- Poruka
- 72.767
Da i nadstrešnica se srušila u ns zbog - samouprave a ne lopovske sns rekonstrukcijeDa je nešto vredela ne bi bila prodata za tri evra.
Mnogo preduzeća je propalo zbog samouprave.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da i nadstrešnica se srušila u ns zbog - samouprave a ne lopovske sns rekonstrukcijeDa je nešto vredela ne bi bila prodata za tri evra.
Mnogo preduzeća je propalo zbog samouprave.
Ех, та срећна времена кад су политичари УЗИМАЛИ 10%. Сад ДАЈУ 10%Znaci i te 1990-te su svi dovbijali posao za tih carobnih 10% mita.
Kad sam ja odlazio iz te zemlje, 2008-me, davalo se vec 20%. 10% onom ko ti obezbedio posao a jos toliko onima iznad njega odnosno njegovoj partiji. Pa posto dolazim redovno u Srbiju i vidjam bivse kolege dok negde sedimo pricamo i o polsu te znam kako zadnjih 10-tak godina ide - daje se 30% od sume koje imas po ugovoru. 10% onom ko ti da posao, 10% njegovom shefu i 10% partiji iz koje su ( neko iz koalicije na vlasti). Treba sve to podmiriti i zaraditi na ovu skupocu, nije lako ljudi. Doduse, ti % koji idu partiji i ljudima iznad su mi ponekad sumnjivi, da li je onaj ko odlucuje o poslu itakako alav pa se dodatno "grebe" pod izgovorom davanja onim iznad ili je ipak istina u pitanju.Ех, та срећна времена кад су политичари УЗИМАЛИ 10%. Сад ДАЈУ 10%
Neki jednostavno ne vole blagostanje. Jer kada se iskreno bolje zovemo nego danas i za vreme Tita?Ako je covek-covek bilo bogat ili siromasan treba mu odati pokoj i slavu. Za ubice i kriminalce me iskreno boli k.... Da vucic ili neko iz njegove kompanije rikne pola Srbije bi slavilo. Kao sto je moj pradeda zakleti cetnik slavio smrt Tita
Za vreme J.Broza NIJE bilo blagostanje, to je vasa decija zabluda, zabluda deteta bez ikakvih briga. Godinama ekonomisti pisu kakvo je stvarno stanje bilo, kolike su palte bile, koliko je sta kostalo, kolike su nestasice najosnovnijih potrepstina bile, o "luksuznimn" stvarima da ne pisemo.Neki jednostavno ne vole blagostanje. Jer kada se iskreno bolje zovemo nego danas i za vreme Tita?
Karići bili koritari, mečkari, autolakireri... tako nešto, a ovi drugi jesu svi do jednog/jedne odurne lopurde.Odakle raznim kostićima, miškovićima, đilasima, bekoima, forcankama, karićima... prvo milionče? 'M?
A da procitas temu od pocetka, golube? Sve je lepo napisano u vezi Koletove zaduzbine i pomaganju bolesnoj deci.Sposoban da kupi šećeranu za 2 eura?
Da, začudilo me toliki broj plakalica za njega a koje mi deluje iskreno, i to od najrazličitijih profila ljudi. Obzirom da je ga je tukao glas lopovčine...
Dal smo organski postali nacija dupeuvlakača, ili je Kostić stvarno bio dobar čovek? Može malo detalja ako jeste, u kom smislu.
A da procitas temu od pocetka, golube? Sve je lepo napisano u vezi Koletove zaduzbine i pomaganju bolesnoj deci.
Bice da je vama sns botovima jedini problem to sto nije podrzavao sektu a ne to kako se obogatio. U vasim redovima imate desetak milijardera u evrima pa nikom nista, je li?
Kad u prvoj recenici napises da je kupio secerane za 2 DM.
Kakva je to prozivka da sam sns, čime sam ti dao povoda?
Pa eto vidiš da nisam.Kad u prvoj recenici napises da je kupio secerane za 2 DM.
U sledecoj sam ocekivao 619 miliona Djilasovih![]()
Da, vidim. Cim si stavio zelenog deda mraza, ubedio si me da nisi botPa eto vidiš da nisam.
Ružne su postale te površne generalizacije, to upravo širi sns ekipa, ko ih prati u tome gori je od njih.![]()
....
Bolje bivsi oznas koji je privatnik, nego Putin, koji je bivsi i sadasnji oznas pandur.
...
Kole i ti udbaski trgovci iz devedesetih i njihovi očevi ,dedovi su ipak manje zlo od ovih okorelih kriminalaca
Bolje privatizovati to i dati Sojicu i Jatagancu za 1 evro da budu gazde, nego da budu direktori JP 'Ziveo komunizam trade'.
Tramp i Merc ce nastaviti gotovo istu politiku prema Moskoviji. Dzabe se nadas.Iygubila Kamala, izgubio drug Đido, izgubio Šulc. Putin jede jagode u Kremlju.
Verovatno razlog zbog cega zeznuo neki prsljen gadno.
Ulagao je imovinu secerane.Nije tu problem u ceni, nego u količini ulaganja koja je posle kupovine potrebna da se nešto od te šećerane napravi.
To svakako nije bilo ni tri evra, ni nekoiko hiljada evra.