Preminuo Miodrag Kostić

Ех, та срећна времена кад су политичари УЗИМАЛИ 10%. Сад ДАЈУ 10%
Kad sam ja odlazio iz te zemlje, 2008-me, davalo se vec 20%. 10% onom ko ti obezbedio posao a jos toliko onima iznad njega odnosno njegovoj partiji. Pa posto dolazim redovno u Srbiju i vidjam bivse kolege dok negde sedimo pricamo i o polsu te znam kako zadnjih 10-tak godina ide - daje se 30% od sume koje imas po ugovoru. 10% onom ko ti da posao, 10% njegovom shefu i 10% partiji iz koje su ( neko iz koalicije na vlasti). Treba sve to podmiriti i zaraditi na ovu skupocu, nije lako ljudi. Doduse, ti % koji idu partiji i ljudima iznad su mi ponekad sumnjivi, da li je onaj ko odlucuje o poslu itakako alav pa se dodatno "grebe" pod izgovorom davanja onim iznad ili je ipak istina u pitanju.

Ako je covek-covek bilo bogat ili siromasan treba mu odati pokoj i slavu. Za ubice i kriminalce me iskreno boli k.... Da vucic ili neko iz njegove kompanije rikne pola Srbije bi slavilo. Kao sto je moj pradeda zakleti cetnik slavio smrt Tita
Neki jednostavno ne vole blagostanje. Jer kada se iskreno bolje zovemo nego danas i za vreme Tita?

Neki jednostavno ne vole blagostanje. Jer kada se iskreno bolje zovemo nego danas i za vreme Tita?
Za vreme J.Broza NIJE bilo blagostanje, to je vasa decija zabluda, zabluda deteta bez ikakvih briga. Godinama ekonomisti pisu kakvo je stvarno stanje bilo, kolike su palte bile, koliko je sta kostalo, kolike su nestasice najosnovnijih potrepstina bile, o "luksuznimn" stvarima da ne pisemo.

Sposoban da kupi šećeranu za 2 eura?

Da, začudilo me toliki broj plakalica za njega a koje mi deluje iskreno, i to od najrazličitijih profila ljudi. Obzirom da je ga je tukao glas lopovčine...
Dal smo organski postali nacija dupeuvlakača, ili je Kostić stvarno bio dobar čovek? Može malo detalja ako jeste, u kom smislu.
A da procitas temu od pocetka, golube? Sve je lepo napisano u vezi Koletove zaduzbine i pomaganju bolesnoj deci.

Bice da je vama sns botovima jedini problem to sto nije podrzavao sektu a ne to kako se obogatio. U vasim redovima imate desetak milijardera u evrima pa nikom nista, je li?

Gccb-O3-LXQAAUf-LS.jpg

:namcor:

Bolje privatizovati to i dati Sojicu i Jatagancu za 1 evro da budu gazde, nego da budu direktori JP 'Ziveo komunizam trade'.

Ти си баш неинтелигентан и незналица из историје пол.филозифије, пол.теорије, социологије и облика владавине :

1.) Њихови ђедови су били директори државних предузећа (од 1944)
2.) Њихови очеви су били директори друштвених предузећа
3.) Они су сада власници приватних предузећа

0.) Хипотеза: Ђедови су злочином обезбедили својим унуцима приватна предузећа. На власти су увек они, било идеолошки било биолошки (чешће ово друго због дијаболичког егозентризма)

(Проклетство се увећава сваком народу који се не решава неправде засноване на злочинима који не застаревају)

--
Никада ти то нећеш схватити !
Не труди се молим те ... :kafa:

Back