Preminuo Miodrag Kostić

Koja je to strašna bolest kada je nije mogao usporiti jer je imao materijalnih uslova za to?
Zastrasujuce...
Велика је заблуда да новац све може.
Већина тих прескупих лекова су експериментални и уопште није загарантовано да ли раде.
Сва она лечења деце СМС-ом су у ствари задњи очајнички покушаји.

Bas citam kako je on bio vizionar.

Ne znam kako se u njegovu viziju uklapa ona kupovina secerana za 3 evra? E tu se bas zjb.

Kao objasnjavali su posle ali ona ima dugove, nije niko hteo da je kupio, preuzima obaveze... znam znam, ali masa nije bas ekspert za racunovodstvo i finsije.

Kako danas izgleda ta njegova vizija. Kad god neko vidi sta ima MK grupa i sve zaduzbine i fondovi prvo ce ljudi videti te secerane.

Sad je sve kasno, ali da je bio bas vizionar ispruzio bi se za koje milionce i kupio te secerane na lepsi nacin...

Dok pokojni Žeks pravi leteće taksije i sebi vilu na Dedinju, Kole je napravio i opremio Palatu nauke u centru Beograda, Sigurne kuće za bolesnu decu i decu bez roditeljskog staranja, itd...

Ali nećemo mu oprostiti što je bio bogat.

Tačno tako. Pohvalno je što je kao svoju zadužbinu osnovao i darovao Palatu nauke koja će biti otvorena u decembru. Svaka mu čast na tome.

Bas citam kako je on bio vizionar.

Ne znam kako se u njegovu viziju uklapa ona kupovina secerana za 3 evra? E tu se bas zjb.

Kao objasnjavali su posle ali ona ima dugove, nije niko hteo da je kupio, preuzima obaveze... znam znam, ali masa nije bas ekspert za racunovodstvo i finsije.

Kako danas izgleda ta njegova vizija. Kad god neko vidi sta ima MK grupa i sve zaduzbine i fondovi prvo ce ljudi videti te secerane.

Sad je sve kasno, ali da je bio bas vizionar ispruzio bi se za koje milionce i kupio te secerane na lepsi nacin...
Vidi, on je u najgore vreme devedesetih napravio pare i ozbiljan brokerski biznis. Šećerane nisu došle slučajno, kao što je to bio slučaj kod Karića - čovek je u to vreme već imao ozbilljan kapital i bio je spreman da ga uloži u druge poslove. A tako se radi dobar biznis.

Video si sigurno koliko je tih EX-YU giganata otkupljeno i uništeno od strane nesavesnih vlasnika... on je šećerane otkupio i od njih napravio ozbiljne firme i ozbiljne pare.

Misliš da ih ne bi kupio neko drugi da je on rekao "neka hvala"... a pitanje je šta bi bilo posle s njima.

Neshvatljivo, ne radujem se nikada ničijoj smrti, samo ne vidim potrebu da se pišu ni neke ode takvima poput njega, sutra će i kad Vučić odapne da pišu kako je bio divan čovek.
Mislis da ce sutra?
Slazem se, kad umre djubre treba to reci * bio je djubre*
Ovaj nije bio djubre i mislim da je uradio i ponesto pozitivno za drustvo, ziveo je lepo, setao zgodne devojke
Koji ces vise q od zivota?

Vidi, on je u najgore vreme devedesetih napravio pare i ozbiljan brokerski biznis. Šećerane nisu došle slučajno, kao što je to bio slučaj kod Karića - čovek je u to vreme već imao ozbilljan kapital i bio je spreman da ga uloži u druge poslove. A tako se radi dobar biznis.

Video si sigurno koliko je tih EX-YU giganata otkupljeno i uništeno od strane nesavesnih vlasnika... on je šećerane otkupio i od njih napravio ozbiljne firme i ozbiljne pare.

Misliš da ih ne bi kupio neko drugi da je on rekao "neka hvala"... a pitanje je šta bi bilo posle s njima.
Ne možeš da radiš ozbiljan biznis a da se ne uhvatiš u kolo sa mafijom ups državom. Izvinjava se.

Back