prvepruge
Domaćin
- Poruka
- 3.246
OK, od nekoga treba krenuti pa zavrsiti sa svima koji su ojadili tu drzavu i narod koji je u prethodnim generacijama rmbacio da se sve to izgradi bez izuzetaka, bez tvojih-mojih, njihovih-nasih. Inace cemo dobiti jos jedan 6.oktobar i sledecih 25 godina otimacine i sljafovanja u mestu. Znaci ako ces da cistis jedne a o drugima ces da pricas neces nista uraditi, doce ti opet neko ko ce da te jase. Ako cistis treba da cistis skroz, i ispod kreveta i ispod tepiha a ne samo iznad. To su nekad u mom selu zvali "veliko spremanje", to Srbiji treba.Pa pazi manje su demokrate ukrale sve zajedno neko Vucic sam za sebe.
Podji od toga, covek bez dana radnog staza pisa po sirotinji vec vise od decenije.
Daje pare za Ukrajnu a decu lecimo sms-ovima. Sa tim parama je mogao da pomogne lecenje 500-1000 dece al jbg drzava nema...
Dakle kada ocistimo dvoriste od ove gamadi koja se nakotila I vlada kao i njihovih simpatizera mozemo da pricamo...
No, mislim da je za to otisao voz iz stanice zvane Srbija odavno, sve je to legalizovano ili ce se legalizovati a Srbija ce ostati tu gde jeste i takva kakva jeste.