Preminuo gradonačelnik Beograda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=2768807&postcount=32

31.07.2006., 10:51 #32
Ambasador
Registrovan korisnik

Učlanjen: 12.12.2005.

--------------------------------------------------------------------------------

Pisalo se ovde o saobracajnom rusvaju Beograda,ciji je osnovni uzrok sta u gradu postoje samo dva i po mosta na Savi i sta je Beograd jedini grad cini mi se uz Bukurest,gde po sred grada prolazi auto-put.Beogradu trenutno nedostaje najmanje 4-5 mostova pod hitno a u dogledno vreme jos toliko.Primera radi Zagreb je duplo manji grad od Beograda ali ima sedam mostova na Savi Uz sve krivce u blizoj i daljnjoj istoriji za neizgradnju mostova u Bgd-u ipak sada najvecu krivicu snosi aktuelna gradska vlast,i to samo iz jednog razloga.U Beogradu se "vrti" 90% srpskih para i sve sta se desava u Srbiji nemoze a da nezakaci Beograd koji od toga ima izuzetnu finansijsku korist.Medjutim kako je ceo sistem vladanja,odnosno stranackog nadigravanja nakaradno uspostavljen,nema izglednih sansi da se sagrade barem 3 funkcionalna mosta.Ovde svakako kao funkcionalan most nije u prioritetu egzibicionizam urbano-arhitektonskih diletanata sa mostom N.Bgd - Ada - Cukarica.

-------------------------------------------------------------
Неке бубе не знају ни линкове да отварају!

José_Luis_Torrente:
A ti si neki katolik?
Ja sam samo covek koji nikakve licne stete od pokojnika nije imao, ali je imao mnogo koristi. Koristi u smislu uredjenja grada, gradskog prevoza, urbanizma, parkinga, asfaltiranih i renoviranih ulica, uredjenih trgova, trotoara, osvetljenja, uredjenog priobalja, Ada.... Ima zamerki naravno. I ja bi voleo da su vec napravljena jos cetiri mosta, zavrsen Prokop (inace republicki projekat), iseljene sine... Al ne moze se sve za nekoliko godina. Ono sto jedna budala moze da unisti za jedan dan pametan ne moze da popravi danima. A ovi vasi su guzili Beograd godinama.
Kladim se da je i vecina vas nekrofila osetila vise dobrog od strane njegove vlasti nego loseg, ali vam mrznja blokira razum.

Jakobinac:
Ja sam samo covek koji nikakve licne stete od pokojnika nije imao, ali je imao mnogo koristi. Koristi u smislu uredjenja grada, gradskog prevoza, urbanizma, parkinga, asfaltiranih i renoviranih ulica, uredjenih trgova, trotoara, osvetljenja, uredjenog priobalja, Ada.... Ima zamerki naravno. I ja bi voleo da su vec napravljena jos cetiri mosta, zavrsen Prokop (inace republicki projekat), iseljene sine... Al ne moze se sve za nekoliko godina. Ono sto jedna budala moze da unisti za jedan dan pametan ne moze da popravi danima. A ovi vasi su guzili Beograd godinama.
Kladim se da je i vecina vas nekrofila osetila vise dobrog od strane njegove vlasti nego loseg, ali vam mrznja blokira razum.

Ja nisam osetio ni nista dobro a i nista lose.Zabole me da li je neki trg kojim prodjem jednom u godinu dana a mozda ni tada sredjen ili nije.Ali to sto se na zelenoj povrsini preko puta moje ulice upravo sazidala neka poslovno stambena jedinica od vise od 10 spratove me se prilicno tice.I ne znam o kojim "nasima" mislis posto ja nemam nikoga u gradskoj vlasti ni sada a i pre a ti ako sada imas nekoga to je dobro za tebe.Jos ako imas neku firmicu eto i mogucnosti za neki poslic dobar.

Jakobinac:
Istoriju pisu pobednici, a ti i tvoji ste izgubili svaki rat, svaku bitku koju ste vodili. Tako da mozes da se kladis da ce Bogdanovic biti navodjen u buducnosti kao najbolji gradonacelnik Beograda do ovog trenutka. A ko ce znati za pussylips-a i grobara... Sta su ti ljudi u zivotu postigli osim stanova u Crvenkapi i Bulevaru Zorana Djindjica...

mozes ti pisati bato sta god hoces al ne vredi narod vam ne veruje i vecina ovde smatra i zna da je bogdanovic bio jedna najobicnija demokratska lopina.

da nije bio lopina ne bi za 4 godine koliko je bio gradonacelnik stekao super luksuzan stan od 600 kvadrata . takvi stanovi se od plate ne kupuju. ne znam kolika da je. a bogdanovic drugih prihoda sem plate gradonacelnika, barem legalnih, nije imao. zakljucak odakle bogdanovicu pare za takvu gajbetinu izvedi sam.

Jerry Ropero:
mozes ti pisati bato sta god hoces al ne vredi narod vam ne veruje i vecina ovde smatra i zna da je bogdanovic bio jedna najobicnija demokratska lopina.

da nije bio lopina ne bi za 4 godine koliko je bio gradonacelnik stekao super luksuzan stan od 600 kvadrata . takvi stanovi se od plate ne kupuju. ne znam kolika da je. a bogdanovic drugih prihoda sem plate gradonacelnika, barem legalnih, nije imao. zakljucak odakle bogdanovicu pare za takvu gajbetinu izvedi sam.

A kojih to 600 kvadrata? To su opet neke super proverene price tvojih ortaka?

Iskreno, tebi kakav si, ne mogu da poverujem da uopste i imas ortake, a i ako ih imas, nema sanse da su tako bandoglavi kao ti.

Strela:
Зар није први Ђинђић, или Ст Протић, мада су они све укупно били

градоначелници 3 и по месеца, ваљда се и то у нешто рачуна?!
Ma to se zaboravilo, jer, to je bilo odskočno mesto za unosnije poslove a i tragovi tom kratkom vremenu ne mirišu baš miomirisno ...

Original postavio Strela
Зар није први Ђинђић, или Ст Протић, мада су они све укупно били

градоначелници 3 и по месеца, ваљда се и то у нешто рачуна?!

ne razlikuješ predsednika skupštine beograda i izabranog gradonačelnika?

У чему је разлика? Јер ови горе поменути нису демократе, или нису изабрани?

DellBoy-011:
tako je, sve dok šiptari nisu prestali da glasaju, e onda je puk'o

Да само што му је на митинге долазило 10 - 20 пута више људи него на концерт

Стонса и што су после морали да мењају изборни закон и спуштају цензус, не

би ли некако прогурали Тадића...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back