Preminuo gradonačelnik Beograda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Registra.:
Nije moj pravac, ali koliko znam, "Pančevac" upravo rekonstruišu, ne vidim u čemu je problem.
ona ima emotivni problem.romanticna je dusa,pati za skelom i skeledzijom preko dunava,ona u belom sa cvecem u kosi,on debeo,nasljokan,ponavljam da savije veslo u prvi rit....
mazi.gif

Derer:
Koliko god stvari nije uradjeno barem neshto je uradjeno,i ja mislim da je premalo ali sigurno bolje od perioda Socijalista.Mostovi koji se raspdajaju danas raspadaju se iz razloga shto oni koji su u Beogradu vladali pre 2000. nisu radili apsolutno nishta ne samo na izgradnji novih sadrzaja nego ni odrzavanju elementarnih stvari.
Beograd danas i pre 10 godina-nebo i zemlja.I dalje je to daleko od neke prihvatljivosti ali niko ne moze da kaze da danas nije mnogo bolje nego tada.
Prokop su pocheli komunisti josh 76.i tu je po nekim procenama slivenio MILIJARDU dolara,za tunele i sve ostalo...pa i dalje nije zavrshen.
Obilaznica je isto valjda 91. pocheta pa shto je socijalisti za 9 godina vladavine nisu zavrshili?
Отприлике, то је то.

А, радовати се било чијој смрти, је не само крајње неукусно, већ и бесмислено.

Друга ствар су оцене и процене доприноса тог човека.

Registra.:
Nije moj pravac, ali koliko znam, "Pančevac" upravo rekonstruišu, ne vidim u čemu je problem.

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=2758091&postcount=1

Ти као обичан грађанин имаш права да тако лаконски кажеш "Није мој правац...",

узгред, није ни мој, али градоначелник мора да води рачуна о свему што је битно

за функционисање метрополе каква је Београд, а не да ставља црвене коцкице у

крај у који се управо доселио и да на томе узима проценат, као и Горица Мојовић и

остало друштво из градске власти...

Ови линкови били су одговор на твоју констатацију о закаснелим критикама, па сам

само желела да ти покажем, пошто си нова, од када датира једна од тема у вези

Београда и градоначелника.

18.06.2007., 05:28 #44
eremita
Registrovan korisnik

Učlanjen: 02.02.2005.

--------------------------------------------------------------------------------

"Политика" - Пре 5 сати

БЕОГРАД - Председник Српске академије наука и уметности (САНУ) академик Никола Хајдин оценио је данас да припреме за градњу моста преко Аде Циганлије, са инжењерског гледишта, релативно добро напредује и да би крајем године могла да почне изградња.
Признати конструктор мостова и ван граница наше земље, изјавио је Танјугу да је идејни пројекат завршен, изабран консултант за мост и да је почетком јуна "отворен" тендер, тако да ће ускоро бити одабран главни пројекат и извођач радова.
"Ако би све ишло како треба ми бисмо већ крајем ове године почели да радимо, прво припремне радове на терену. За три и по до четири године мост, један од највећих у Европи, супермодеран, какав доликује Београду као престоници, могао би да буде завршен", рекао је Хајдин.
Он је указао да Београд има недовољан број мостова, који уз то нису у најбољем стању.
"Макар делимично избацивање било ког моста из употребе створило би ′лудницу′ у Београду", додао је он.
Академик је истакао да би тек мост преко Аде Циганлије значајно допринео побољшању саобраћаја у граду.
"До тада проблем би делимично требало да реши обилазница код Остружнице која ће на ту страну преусмерити теретни саобраћај и растеретити мостове. Тек по пуштању у рад те обилазнице могла би да почне оправка ′Газеле′", напоменуо је он.
Хајдин је додао де је Панчевачки мост у лошем стању, али да било ко не треба да се плаши да ће се срушити.

Мост има довољну сигурност, али се наравно мора поправљати и то фазно, рекао је Хајдин.

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=2768807&postcount=32

Pisalo se ovde o saobracajnom rusvaju Beograda,ciji je osnovni uzrok sta u gradu postoje samo dva i po mosta na Savi i sta je Beograd jedini grad cini mi se uz Bukurest,gde po sred grada prolazi auto-put.Beogradu trenutno nedostaje najmanje 4-5 mostova pod hitno a u dogledno vreme jos toliko.Primera radi Zagreb je duplo manji grad od Beograda ali ima sedam mostova na Savi Uz sve krivce u blizoj i daljnjoj istoriji za neizgradnju mostova u Bgd-u ipak sada najvecu krivicu snosi aktuelna gradska vlast,i to samo iz jednog razloga.U Beogradu se "vrti" 90% srpskih para i sve sta se desava u Srbiji nemoze a da nezakaci Beograd koji od toga ima izuzetnu finansijsku korist.Medjutim kako je ceo sistem vladanja,odnosno stranackog nadigravanja nakaradno uspostavljen,nema izglednih sansi da se sagrade barem 3 funkcionalna mosta.Ovde svakako kao funkcionalan most nije u prioritetu egzibicionizam urbano-arhitektonskih diletanata sa mostom N.Bgd - Ada - Cukarica.

svetolik trpkovic:
Pa ako cemo realno ove Canetove futura plus trafike su melem za oci u estetskom i urbanistickom smislu od onih zardjalih kontejnera i konzervi koje su pre "krasile " nase gradove ,a kojih je bilo svih boja velicina ,materjala i godina starosti od onih iz sezdesetih do onih novijih , bez ikakvog reda i pravila koji su bili pravo ruglo koje je samo zagadivalo gradove tako da ko god da je dao Canetu te trafike svaka mu cast jer je bar malo doveo u red i ulepsao nase ulice .

Te trafike ma kakve da su bile su zaposljavale ljude. A Srbija se bori protiv ne zaposlenosti ako sam ja dobro razumeo? Od cega da zive danas ti ljudi kojima su srusene trafike? Nemaju od cega ni lek deci da kupe.

Bogdanovic je bio *****.

Ovo se smradikali pomamili jerbo znaju da je jedini nacin da pobede u Beogradu da pomru svi protivnici. Nisu beogradjani budale da vam dozvole da podelite placeve clanovima i napravite od Beograda tursku mahalu kao u Zemunu sto radite. Dzaba se radujete. Pravoslavni hriscani.

Jerry Ropero:
sa' ce da svrate odma atreid, filatelista i svetolik i da ti kazu da je to malo crkavice od 600 kvadrata bogdanovic stekao vozeci se linijskom 26ticom i stedeci na prevozu i toplom obroku. A mozd aje organizovao i neku privatnu radnu akciju ko zna? :)

Nadrealisti - prva privatna radna akcija :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Strela je kao i ti - vadikal - znači - lažov !
Smeš da uložiš neku kintu, da to što je ona napisala u vezi gajbe nije istina ?

Jakobinac:
Bedni crvu, on je usao u istoriju, a to ni u ucionicu srpskog jezika. Gde god da je sada siguran sam da ga boli dupe za sazaljenje od takvih kao sto si ti. On je imao Gradsku cistocu da se brine o vama.

On je usao u istoriju? Cega istoriju? sta je uradio da ga ovaj narod po dobru pamti?
Usao je u istoriju kao jedan od glavnih krivaca za slom ove zemlje posto je dobio podrsku neupucenih poput tebe!
Kada bi istoriju pisali ili krojili ljudi poput tebe, ova zemlja ne bih danas postojala.

idi leci se covece...

nicolla:
On je usao u istoriju? Cega istoriju? sta je uradio da ga ovaj narod po dobru pamti?
Usao je u istoriju kao jedan od glavnih krivaca za slom ove zemlje posto je dobio podrsku neupucenih poput tebe!
Kada bi istoriju pisali ili krojili ljudi poput tebe, ova zemlja ne bih danas postojala.

idi leci se covece...
Istoriju pisu pobednici, a ti i tvoji ste izgubili svaki rat, svaku bitku koju ste vodili. Tako da mozes da se kladis da ce Bogdanovic biti navodjen u buducnosti kao najbolji gradonacelnik Beograda do ovog trenutka. A ko ce znati za pussylips-a i grobara... Sta su ti ljudi u zivotu postigli osim stanova u Crvenkapi i Bulevaru Zorana Djindjica...

Strela:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=2768807&postcount=32

Pisalo se ovde o saobracajnom rusvaju Beograda,ciji je osnovni uzrok sta u gradu postoje samo dva i po mosta na Savi i sta je Beograd jedini grad cini mi se uz Bukurest,gde po sred grada prolazi auto-put.Beogradu trenutno nedostaje najmanje 4-5 mostova pod hitno a u dogledno vreme jos toliko.Primera radi Zagreb je duplo manji grad od Beograda ali ima sedam mostova na Savi Uz sve krivce u blizoj i daljnjoj istoriji za neizgradnju mostova u Bgd-u ipak sada najvecu krivicu snosi aktuelna gradska vlast,i to samo iz jednog razloga.U Beogradu se "vrti" 90% srpskih para i sve sta se desava u Srbiji nemoze a da nezakaci Beograd koji od toga ima izuzetnu finansijsku korist.Medjutim kako je ceo sistem vladanja,odnosno stranackog nadigravanja nakaradno uspostavljen,nema izglednih sansi da se sagrade barem 3 funkcionalna mosta.Ovde svakako kao funkcionalan most nije u prioritetu egzibicionizam urbano-arhitektonskih diletanata sa mostom N.Bgd - Ada - Cukarica.

Ostružnica, Gazela,Stari savski, Brankov. Pančevački.
Nedostaje 10 mostova u BG ?
Zagreb je duplo manji, ali je Sava triput manja nego u BG !
90 % srpskih para ? Kakva budalaština. Odmah se vidi da si vadikal !

E, jeste nekrofili...
Ko ne vidi razliku u BG-u sada i pre deset godina treba da ide kod lekara i to ne očnog.
I gde je logika da se na vest o smrti postuju gradski problemi? Pogotovo što najveće od njih, kao što su mostovi, Beograd vuče već decenijama. Da nije možda neka od prethodnih gradskih vlada izašla sa predlogom i planom za rekonstrukciju i izgradnju?

Jakobinac:
Istoriju pisu pobednici, a ti i tvoji ste izgubili svaki rat, svaku bitku koju ste vodili. Tako da mozes da se kladis da ce Bogdanovic biti navodjen u buducnosti kao najbolji gradonacelnik Beograda do ovog trenutka. A ko ce znati za pussylips-a i grobara... Sta su ti ljudi u zivotu postigli osim stanova u Crvenkapi i Bulevaru Zorana Djindjica...

Pa Bogdanovic je sigurno nece pisati ako nista drugo onda zbog "tehnickih" razloga

potavio sam temu, iako nisam član ds (mada me stalno etiketiraju).
glasao sam za bogdanovića u drugom krugu, da ne bi pobedio vučić.
i nije pobedio, izgubio je kao i toma-svaki put do sada.

jadni su postovi ovdašnjih forumskih radikala, samozvanih pravoslavaca i patriota, na ovoj temi.
najjadniji je onaj selja sa juga, toliko opterećen beogradom.

neka je slava prvom izabranom demokratskom gradonačelniku beograda.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back