- Poruka
- 7.375
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Suzy F:E Jerry,kad dodju lajavi (ne efikasni)nego samo lajavi radikali na vlast u BG-u ti se onda razmasi cinjenicama,u NS vasa Maja izmesta autobusku stanicu na periferiju grada posle 100 godina,gde to ima?
Strela:Ма пост ти је прва лига, нарочито болдовано...![]()
![]()
![]()
jerry,nema smisla,pa ja ovo nisam pomislio za milosevica iako sam protiv..ma hebo i preregistraciju,nema od ove zemlje nista treba otici tamo odakle si ti pobegao a zasto si pobegao samo ti to znas...ili ne znas....Jerry Ropero:haha ekstra crnjak![]()
Strela:У новој, велелепној, суперлуксузној згради на углу улица Господар Јованове и Доситејеве!
Atreid:A u kojem si ti to modernom svjetskom gradu bio pa to vidio? Nova autobusna stanica je izgradnjena na zemljistu koje taj mafijas vec ima u svom vlasnistvu i to je jedini razlog sto je tu izgradjena. Mirovicev ZIG (Zavod za izgradnju grada) ja samo blagoslovio.
Inace, u Novom Sadu novu autobusnu stanicu je napravio ortodoksni mafijas, koji je u dilu sa radikalima dobio licencu na racun Javne autobusne stanice, koju oce da ugase a ljude da pootpustaju sa posla... eto.
Isti princip kao sto su Kostunica i Tijanic uradili sa 3 Kanalom, ugasili ga, podjelili otkaze ljudima, pa onda Miskovicu dali frekvencije za njegovu TV Avalu.
imao je valjda rak necega,sad ne mogu da se setim cega...Luciferko:Zna li se od cega je umro?
Pa mi nazalost ne zivimo u svetski modernom centru jos,a 99% ljudi ne moze da se snadje i mora od tzv. nove stanice da uzima taxi i nosi ljude do bolnice,a bus je pre stajao izmedju ostalog ispred bolnice!Jerry Ropero:lajavi vidi se da si od inostranstva video jedino soko banju izgleda. u svim svetskim modernim gradovima se autobuske stanice nalaze na periferiji grada a ne kao u palanci beogradu -u centru. i ako je autobuska u centru logicno je da se izmesti na periferiju.
Suzy F:Pa mi nazalost ne zivimo u svetski modernom centru jos,a 99% ljudi ne moze da se snadje i mora od tzv. nove stanice da uzima taxi i nosi ljude do bolnice,a bus je pre stajao izmedju ostalog ispred bolnice!
Nova stanica je nefunkcionalna i samo je hir radikalske vlasti,samovolja
Da odredjene linije autobusa PROLAZE u blizini bolnice je ok (ne blize od 500m), ali moras priznati da nije bas da 99% ljudi koji dodju u NS ne znaju gde da idu...zasto ne pokrenete akciju da se organizuje recimo mini bus do bolnice? Ako je 99% ljudi zainteresovano, samo skupi potpise i eto resenja...Suzy F:A sta sa invalidima i jako starimsa ljudima,znam dosta ljudi iz okolnih sela koji u NS idu samo ako idu u bolnicu,tako da stanica treba da bude na mesto koje je prolazno i gde se moze snaci i neko ko nije iz NS-a,
Original postavio Strela
У новој, велелепној, суперлуксузној згради на углу улица Господар Јованове и Доситејеве!
DellBoy-011:"Gradonačelnik je od "Stankoma" kupio stan u izgradnji, u zgradi na uglu Dositejeve i Gospodar Jovanove, površine 82 kvadrata, još pre pet godina"
Gde je još 518 kvadrata, oooooo sveznajuća?
Ili to zna Jarry, taj zna sve o beogradu

izmisljas,nisam rekla da 99% ne zna,vec da ima mnogo invalida i starih ljudi koji u NS idu samo ako idu u bolnicu,izvrces reci!dmauka:Da odredjene linije autobusa PROLAZE u blizini bolnice je ok (ne blize od 500m), ali moras priznati da nije bas da 99% ljudi koji dodju u NS ne znaju gde da idu...zasto ne pokrenete akciju da se organizuje recimo mini bus do bolnice? Ako je 99% ljudi zainteresovano, samo skupi potpise i eto resenja...
izmisljas,nisam rekla da 99% ne zna,vec da ima mnogo invalida i starih ljudi koji u NS idu samo ako idu u bolnicu,izvrces reci!dmauka:Da odredjene linije autobusa PROLAZE u blizini bolnice je ok (ne blize od 500m), ali moras priznati da nije bas da 99% ljudi koji dodju u NS ne znaju gde da idu...zasto ne pokrenete akciju da se organizuje recimo mini bus do bolnice? Ako je 99% ljudi zainteresovano, samo skupi potpise i eto resenja...
Antilochus:Zoran na nebu - Ceda na zemlji
Ovo zvuci kao neka nova religija ili je to samo obican skup mucavaca

Suzy F:izmisljas,nisam rekla da 99% ne zna,vec da ima mnogo invalida i starih ljudi koji u NS idu samo ako idu u bolnicu,izvrces reci!
Ali ako je tebi zgodnije da je autobuska na periferiji,onda ok,verovatno vam je maja rekla da je tako zgodnije
Ja licno,ako te interesuje NS,dosta dobro poznajem i ne radi se o meni da ne znam gde je stas,ali mi mnogo vise odgovara sici na futoskoj,a ne na nekoj periferiji
Suzy F:a 99% ljudi ne moze da se snadje i mora od tzv. nove stanice da uzima taxi i nosi ljude do bolnice