Preminuo gradonačelnik Beograda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Suzy F:
E Jerry,kad dodju lajavi (ne efikasni)nego samo lajavi radikali na vlast u BG-u ti se onda razmasi cinjenicama,u NS vasa Maja izmesta autobusku stanicu na periferiju grada posle 100 godina,gde to ima?

lajavi vidi se da si od inostranstva video jedino soko banju izgleda. u svim svetskim modernim gradovima se autobuske stanice nalaze na periferiji grada a ne kao u palanci beogradu -u centru. i ako je autobuska u centru logicno je da se izmesti na periferiju.

A u kojem si ti to modernom svjetskom gradu bio pa to vidio? Nova autobusna stanica je izgradnjena na zemljistu koje taj mafijas vec ima u svom vlasnistvu i to je jedini razlog sto je tu izgradjena. Mirovicev ZIG (Zavod za izgradnju grada) ja samo blagoslovio.

Inace, u Novom Sadu novu autobusnu stanicu je napravio ortodoksni mafijas, koji je u dilu sa radikalima dobio licencu na racun Javne autobusne stanice, koju oce da ugase a ljude da pootpustaju sa posla... eto.

Isti princip kao sto su Kostunica i Tijanic uradili sa 3 Kanalom, ugasili ga, podjelili otkaze ljudima, pa onda Miskovicu dali frekvencije za njegovu TV Avalu.

Strela:
У новој, велелепној, суперлуксузној згради на углу улица Господар Јованове и Доситејеве!

"Gradonačelnik je od "Stankoma" kupio stan u izgradnji, u zgradi na uglu Dositejeve i Gospodar Jovanove, površine 82 kvadrata, još pre pet godina"

Gde je još 518 kvadrata, oooooo sveznajuća?
Ili to zna Jarry, taj zna sve o beogradu

Atreid:
A u kojem si ti to modernom svjetskom gradu bio pa to vidio? Nova autobusna stanica je izgradnjena na zemljistu koje taj mafijas vec ima u svom vlasnistvu i to je jedini razlog sto je tu izgradjena. Mirovicev ZIG (Zavod za izgradnju grada) ja samo blagoslovio.

Inace, u Novom Sadu novu autobusnu stanicu je napravio ortodoksni mafijas, koji je u dilu sa radikalima dobio licencu na racun Javne autobusne stanice, koju oce da ugase a ljude da pootpustaju sa posla... eto.

Isti princip kao sto su Kostunica i Tijanic uradili sa 3 Kanalom, ugasili ga, podjelili otkaze ljudima, pa onda Miskovicu dali frekvencije za njegovu TV Avalu.

Tuzilastvo place i kuka za "dokazima" koje ti ovde navodis!! :wink:
Sve te dokaze pod misku i trk u sud!! Treba tim lopovima stati na put...;)
Kad se otvori predmet pa se lepo pokaznjavaju svi redom...

Jerry Ropero:
lajavi vidi se da si od inostranstva video jedino soko banju izgleda. u svim svetskim modernim gradovima se autobuske stanice nalaze na periferiji grada a ne kao u palanci beogradu -u centru. i ako je autobuska u centru logicno je da se izmesti na periferiju.
Pa mi nazalost ne zivimo u svetski modernom centru jos,a 99% ljudi ne moze da se snadje i mora od tzv. nove stanice da uzima taxi i nosi ljude do bolnice,a bus je pre stajao izmedju ostalog ispred bolnice!
Nova stanica je nefunkcionalna i samo je hir radikalske vlasti,samovolja

Suzy F:
Pa mi nazalost ne zivimo u svetski modernom centru jos,a 99% ljudi ne moze da se snadje i mora od tzv. nove stanice da uzima taxi i nosi ljude do bolnice,a bus je pre stajao izmedju ostalog ispred bolnice!
Nova stanica je nefunkcionalna i samo je hir radikalske vlasti,samovolja

Imati autobusku stanicu ispred bolnice nije bas jako pametno...buka, zagadjenje, uznemiravanje bolesnika...kao Sveti Sava u Beogradu, gleda lepo na zel. stanicu na ukrstanju dve skoro najprometnije ulice...a bolesnici se lece od bolesti srca!!!
Sa druge strane, ako 99% ljudi ne moze da se snadje, ili su prvi put u NS pa shodno tome je pametno da kupe plan grada ili su malko lenji da se pomere.
A da li je zeleznicka stanica ostala na istom mestu?

Suzy F:
A sta sa invalidima i jako starimsa ljudima,znam dosta ljudi iz okolnih sela koji u NS idu samo ako idu u bolnicu,tako da stanica treba da bude na mesto koje je prolazno i gde se moze snaci i neko ko nije iz NS-a,
Da odredjene linije autobusa PROLAZE u blizini bolnice je ok (ne blize od 500m), ali moras priznati da nije bas da 99% ljudi koji dodju u NS ne znaju gde da idu...zasto ne pokrenete akciju da se organizuje recimo mini bus do bolnice? Ako je 99% ljudi zainteresovano, samo skupi potpise i eto resenja...

Original postavio Strela
У новој, велелепној, суперлуксузној згради на углу улица Господар Јованове и Доситејеве!

DellBoy-011:
"Gradonačelnik je od "Stankoma" kupio stan u izgradnji, u zgradi na uglu Dositejeve i Gospodar Jovanove, površine 82 kvadrata, još pre pet godina"

Gde je još 518 kvadrata, oooooo sveznajuća?
Ili to zna Jarry, taj zna sve o beogradu

А ти слепо верујеш штампи? Штампа увек пише истину и само истину,

нарочито о властодршцима и њиховим малверзацијама... :mrgreen:

dmauka:
Da odredjene linije autobusa PROLAZE u blizini bolnice je ok (ne blize od 500m), ali moras priznati da nije bas da 99% ljudi koji dodju u NS ne znaju gde da idu...zasto ne pokrenete akciju da se organizuje recimo mini bus do bolnice? Ako je 99% ljudi zainteresovano, samo skupi potpise i eto resenja...
izmisljas,nisam rekla da 99% ne zna,vec da ima mnogo invalida i starih ljudi koji u NS idu samo ako idu u bolnicu,izvrces reci!
Ali ako je tebi zgodnije da je autobuska na periferiji,onda ok,verovatno vam je maja rekla da je tako zgodnije

dmauka:
izmisljas,nisam rekla da 99% ne zna,vec da ima mnogo invalida i starih ljudi koji u NS idu samo ako idu u bolnicu,izvrces reci!
Ali ako je tebi zgodnije da je autobuska na periferiji,onda ok,verovatno vam je maja rekla da je tako zgodnije
Ja licno,ako te interesuje NS,dosta dobro poznajem i ne radi se o meni

dmauka:
Ja licno,ako te interesuje NS,dosta dobro poznajem i ne radi se o meni da ne znam gde je stas,ali mi mnogo vise odgovara sici na futoskoj,a ne na nekoj periferiji

Suzy F:
Ja licno,ako te interesuje NS,dosta dobro poznajem i ne radi se o meni da ne znam gde je stas,ali mi mnogo vise odgovara sici na futoskoj,a ne na nekoj periferiji

Suzy F:
a 99% ljudi ne moze da se snadje i mora od tzv. nove stanice da uzima taxi i nosi ljude do bolnice

Ako ne znas da izrazis misao, nije moja greska...
Meni licno nista nije zgodnije jer ne zivim u NS vec u Beogradu...shodno tome kome "vam"?!?
NS me interesuje jer me za njega vezu jako lepe uspomene ali vec smo ohoho offtopic tako da bi bilo dobro da ili otvorimo temu ili jednostavno prestanemo sa nadmudrivanjem na ovakvoj temi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back