Preminuo general Nebojša Pavković

Биће вама смешно када на основу свих тих пресуда неко буде почео да подноси одштетне захтеве. Пошто пишете из иностранства, нећете ви морати то да плаћате, него ми који седимо овде у Србији.

Да имате пола мозга, схватили би до сада чему служе те пресуде.

Друго, сви ти народи су изгубили 1945. године и ово је нешто као рехабилитација или барем нека врста изједначавања. Да се заборави шта су радили и коме су служили од 1941. до 1945. године.
Pomahnitao udbaski narativ.

Ova poslednja recenica u potpunosti.

Што се не очисти Хрватска и БиХ од злочинаца?

Зашто они могу слободно да се крећу и да гостују на ТВ-у, да живе као и сав нормалан свет?

Ми смо испоручили цео државни и војни врх у Хаг.

Шта хоћеш ти више?

Iebe mi se za tudje dvoriste.
Da li ce komsija da cisti ili nece - njegova stvar. Karma, na kraju, stigne svakoga.

Mi smo ispali majmuni sto smo ikoga isporucivali, jer je trebalo sami da im sudimo.

Šta hoću? Da proradi pravosuđe i da zločince mi osudimo, a ne neki medjunarodni sud.

Kao sto rekoh - karma stize svakoga. Da smo im mi sudili - ne bi nas karma stigla i ne bismo bili 2025. godine i dalje taoci radikala i udbe.

Da li ce komsija da cisti ili nece - njegova stvar. Karma, na kraju, stigne svakoga.

Mi smo ispali majmuni sto smo ikoga isporucivali, jer je trebalo sami da im sudimo.

Šta hoću? Da proradi pravosuđe i da zločince mi osudimo, a ne neki medjunarodni sud.

Kao sto rekoh - karma stize svakoga. Da smo im mi sudili - ne bi nas karma stigla i ne bismo bili 2025. godine i dalje taoci radikala i udbe.
U cijem si ti dvoristu trenutno,pa nama solis pamet??

Kako je slatko kad ti tako selektivno vidis samo jednu stranu
Ja zivim u Srbiji, i mojim drustvom mafijaski i diktatorski vlada uglavnom 'jedna strana'.

To sto vi insistirate na nacionalnosti strana kao mnogo bitnom identitetu, to jeste pomahnitalo; ali hajde recimo da usvajim te vase narative, posto je savama jedino tako moguce pricati.

Ja bih im licno dao mnogo bitnije identitetske odrednice- udbasi, mafijasi, banda.

Ja zivim u Srbiji, i mojim drustvom mafijaski i diktatorski vlada uglavnom 'jedna strana'.

To sto vi insistirate na nacionalnosti strana kao mnogo bitnom identitetu, to jeste pomahnitalo; ali hajde recimo da usvajim te vase narative, posto je savama jedino tako moguce pricati.

Ja bih im licno dao mnogo bitnije identitetske odrednice- udbasi, mafijasi, banda.
Ok kapiram ti u svemu vidis udbu
I ja pitam gluposti

А кад је њих стигла та карма, молим те?

Је л их стигла после Првог светског рата?
Да ли их је стигла после Другог светског рата?

Загреб пао, Оџак није.

Кад ће то да буде?

Наши људи су осуђени у Хагу. Судили смо нашим људима и пред нашим судовима за разне ратне злочине.

Колико још људи српске националности мора да буде осуђено или затворено?

Што бих ја даље судио својима, ако њихови главни ратни злочинци нормално живе и нису осуђивани?
Зашто бих ја њима стварао основ за даља обештећења?

А кад је њих стигла та карма, молим те?

Је л их стигла после Првог светског рата?
Да ли их је стигла после Другог светског рата?

Загреб пао, Оџак није.

Кад ће то да буде?

Наши људи су осуђени у Хагу. Судили смо нашим људима и пред нашим судовима за разне ратне злочине.

Колико још људи српске националности мора да буде осуђено или затворено?

Што бих ја даље судио својима, ако њихови главни ратни злочинци нормално живе и нису осуђивани?
Зашто бих ја њима стварао основ за даља обештећења?

Stiže ih Karma.

Zemlja im se prazni. Prazni se i naša (jer i nas stiže karma) ali njihova još brže.

Proterali su Srbe, a sada ostaju i bez svojih.

Karma stiže sve i svakoga.

Nismo sudili najgorima.
Nismo sudili glavnom krvniku i najvećem zločincu - Miloševiću.
Ni radikalima - nego smo im dali zemlju da nam danas vode.

Svako zlo koje nam se danas desava je ta karma.

Recimo ja sad pocnem da pretrazujem teme o padu nadstresnice i smrti 16 ljudi...

Sta mislite, da li cu tamo naci ove ljude koji sad oplakuju generalovu smrt da su izjavili
saucesce porodicama poginulim ispod nadstresnice

Nisam optimista...
Organizovacemo se svaki dan po pola sata da dajemo pomen na generala
Mislis da bi to bilo normalno??
Prestani da se reklamiras preko mrtvih

Stiže ih Karma.

Zemlja im se prazni. Prazni se i naša (jer i nas stiže karma) ali njihova još brže.

Proterali su Srbe, a sada ostaju i bez svojih.

Karma stiže sve i svakoga.

Nismo sudili najgorima.
Nismo sudili glavnom krvniku i najvećem zločincu - Miloševiću.
Ni radikalima - nego smo im dali zemlju da nam danas vode.

Svako zlo koje nam se danas desava je ta karma.
Празни се и Србија. Има нас сваке године све мање и мање, а хоће да нам узму и делове земље. Проглашавају нас за највеће злочинце после нациста. Уводе се санкције. За све смо криви.

Хрватска је ушла у ЕУ и НАТО. Имају више пара од Србије. Не одузимају им територију. Немају санкције. Не осуђују их за ратне злочине.

У Босни и Херцеговини су Срби били најбројнији народ према попису из 1971. године. Сада су Срби на око 35 или 33 посто. Која је то карма? Пре тога је био извршен геноцид на Србима на простору БиХ и о коме се не прича.

Oni su ucili neku drugu istoriju,dzabe pises
Америка је уложила огромна средства у водеће државе Сила осовине: Јапан, Италија и Немачка.

Све три државе су сада индустријске силе. Најбоље су прошли Италијани, које нико не сматра окупаторима и злочинцима. Ту и тамо се помену Немачка и Јапан, али то се све заборавља и иде се даље.

Јапански цар је остао на власти у Јапану све до своје смрти иако је његова политика довела до убиства између 10 и 15 милиона Кинеза. Где су други народи?

Где је карма?

Америка је уложила огромна средства у водеће државе Сила осовине: Јапан, Италија и Немачка.

Све три државе су сада индустријске силе. Најбоље су прошли Италијани, које нико не сматра окупаторима и злочинцима. Ту и тамо се помену Немачка и Јапан, али то се све заборавља и иде се даље.

Јапански цар је остао на власти у Јапану све до своје смрти иако је његова политика довела до убиства између 10 и 15 милиона Кинеза. Где су други народи?

Где је карма?
Strasno je sto ti nacijama i drzavama dajes individualne ljudske osobine.

Nacije i drzave nemaju centralne nervne sisteme da tako mozes da pricas o njima.

Japan i Nemacka su oslobodjene pomocu stranih okupatora, njihove diktatorske lokalne bande.

Da, Rusija i Srbija nisu imali tu srecu, i banda lokalnih diktatora i ubica i dalje vlada ovde.

Pobili su milione i desetine miliona svojih gradjana.

Udbaska banda.

Vi ste prvi koji lupate da Amerika ne treba da nam pomogne da se oslobodimo te bande, tako da ne razumem zapravo koja je poenta ove tvoje poruke?

Pa ti prvi udbaski pljujes po Zapadu kada hoce da ogranicava moc lokalnim diktatorima po Rusiji i Srbiji.

Sada odjednom- e super sto su Ameri ogranicili moc lokalnim diktatorima u Japanu i Nemackoj.

Nigde logike.

Back