Preminuo general Nebojša Pavković

Зашто нико није судио Словенцима за ратне злочине почињене 1991. године?

Зашто би безбожници судили безбожницима?!?

Они који не знају правне науке, кодификације, филозофију права и онтологију права?!????!

Цео народ. Каже човек да је то карма или "шта сејеш, то и жањеш".

Ми Срби немамо карму, већ проклетство до 6.генерације.

Питај Комуњаре које су генерације злочина над Светосавском србима од 1944?;?

3. или 4. Генерације. Њихова деца проклетих и даље владају

Ljudi se dele na dve vrste: na one koji kukaju i krive ceo svet za svoju bednu sudbinu, i na one koji se pogledaju u ogledalo i uzmu sudbinu u svoje ruke, te naprave nesto.

Vi, ljubitelji radikalske propagande, spadate u ove prve
Добро.

Објасни ми шта је скривио мој предак који је одведен и никада више није нађен? Ја не тражим освету за њега, него ме занима наша кривица и кривица моје породице тада. Био је малолетан, није био у војсци, није носио пушку.

Коју грешку смо ми лично направили да би морало да дође до тога?

Poslednja izmena od moderatora:
Ми Срби немамо карму, већ проклетство до 6.генерације.

Питај Комуњаре које су генерације злочина над Светосавском србима од 1944?;?

3. или 4. Генерације. Њихова деца проклетих и даље владају
Сине

које је оправдање за губитак 1/3 популације током Првог светског рата? Је л то комунистичко проклетство?
Је л комунистичко проклетство да ти Турци 500 година одводе децу, убирају харач, набијају на колац и пале по нахођењу?
Је л Јасеновац комунистичко проклетство?

Човека осуде, оде у затвор, тамо седи годинама, пусте га да умре, умре. Није довољно.

Ја не знам шта се тражи више?

Траже невине жртве и непокајани властодршци чији су Ђедови дошли на оно што им не припада од 1944.

То је проклетство које виси духовно невраћеног дуга.

Милошевић је платио главом. Одведен је на превару у Хаг, где је умро у притвору. После тога није имао нормалну сахрану.

Други председници бивших југословенских република су хероји. Имали су све почасти. Како је то могуће?

Председник савезне државе, председник владе, председник републике, начелник ГШ, министар одбране, министар унутрашњих послова, генерали, пуковници, политичари, капетани и мајори,...

Где је тај списак са друге стране?

Траже невине жртве и непокајани властодршци чији су Ђедови дошли на оно што им не припада од 1944.

Сине

јеси ти прочитао шта сам ја написао?

Је л комунистичка клетва то што је 1/3 народа погинула током Првог светског рата?
Је л комунистичка клетва Јадовно, Даница и Стара Градишка?

О чему причаш ти?

I jedan od glavnih razloga zašto nas svi gledaju kao kriminalce je taj što nismo uradili ništa da sankcionisemo komunisticku pljačku i jer ne vraćamo oteto. Svuda u normalnom svetu je privatno vlasništvo i nasledje svetinja. Znaju svi u svetu kakvi nesoji i čiji potomci vladaju ovde. Niko nije glup.

I jedan od glavnih razloga zašto nas svi gledaju kao kriminalce je taj što nismo uradili ništa da sankcionisemo komunisticku pljačku i jer ne vraćamo oteto. Svuda u normalnom svetu je privatno vlasništvo i nasledje svetinja. Znaju svi u svetu kakvi nesoji i čiji potomci vladaju ovde. Niko nije glup.
Што се та имовина не врати и у другим државама?

Ти што нас гледају, потурили су нам Коминтерну и броза да преко њега владају над Србијом (СФРЈ је само форма)

Тако су нам наметнули Црвену власт, преко Црвеног терора , да владају над нама и данас деца Црвеног безбожничког и проклетог сталежа

Ти што нас гледају, потурили су нам Коминтерну и броза да преко њега владају над Србијом (СФРЈ је само форма)

Тако су нам наметнули Црвену власт, преко Црвеног терора , да владају над нама и данас деца Црвеног безбожничког и проклетог сталежа
Jeste. Kominterna je stigla iz Moskve a ne iz Vašingtona.

Што се та имовина не врати и у другим државама?
Vraća se i vratila se u najvećoj meri. A zašto da se ne vrati? Treba da se legalizuje pljačka sopstvenog naroda od strane crvene gamadi? Ni jedan komunista danas nema firmu u Poljskoj. Ni jedan nije smestio celu familiju na drzavno jasle do danas. Svi su počišćeni.

Vraća se i vratila se u najvećoj meri. A zašto da se ne vrati? Treba da se legalizuje pljačka sopstvenog naroda od strane crvene gamadi? Ni jedan komunista danas nema firmu u Poljskoj. Ni jedan nije smestio celu familiju na drzavno jasle do danas. Svi su počišćeni.
Ма како да није. Ти ни не знаш да у Пољској то није спроведено и да су трпели критике због тога.

Што Словенија не врати имовину која је национализована 1945. године?
Кад ће Хрватска то да уради?

Добро.

Објасни ми шта је скривио мој предак који је одведен и никада више није нађен? Ја не тражим освету за њега, него ме занима наша кривица и кривица моје породице тада. Био је малолетан, није био у војсци, није носио пушку.

Коју грешку смо ми лично направили да би морало да дође до тога?

Pricas nepovezano.

Jeste. Kominterna je stigla iz Moskve a ne iz Vašingtona.

Из договора, са јалте , јер су наоружали броза да пређе Дрину и нападне њиховог савезника Дражу и Издају ЊКВ и освоје Србију (КЈу) коју ће договором да черече

Две велике безбожничке републике су се договориле за сатанистичког слугу Броза а не за Краља који је владао по милости божијој

Izvini koleginice, ovo je već ozbilja demagogija, sumnjam da i sama baš potpuno veruješ u to.

U sta da li verujem?

Da li mislim da je gubitak Kosova posledica pogresne politike tokom ratova u bivsoj SFRJ?

Kada trcis brzo niz brdo i vidis vuka, recimo, na putanji, da li mozes da se ukopas i potrcis u drugom pravcu?
Ne mozes jer te vuku gravitacija i inercija.

E, to se nama desilo.
I da smo hteli da stanemo, a nismo ni hteli, svejedno ne bi ni bilo moguce stati tog oktobra '98 i na zimu '99.
Zasto?
Zato sto je sve islo u tom pravcu godinama ranije.
Slobodan pad podrazumeva da se razbijes o dno.
Mi smo udarili u to dno i uzeli su komad nase zemlje kao kaznu jer smo pogresne poteze vukli.

Zaista to mislim.

Back