Preminuo general Nebojša Pavković

Суштина свега је да су Срби одговарали за све и свашта, били осуђени на доживотне робије, умирали по затворима, док код Хрвата и Муслимана то није случај.

Нико да одговара за Олују, Бљесак, Братунац, Кравицу, Сарајево итд.

Убила их виша сила, замео их вјетар, десило се.
Захвали се Слободану Милошевићу бољшевчком злочнинцу и "југословену" титоисти он је потписао обавезну сарадњу у Дејтону

Захвали се Слободану Милошевићу бољшевчком злочнинцу и "југословену" титоисти он је потписао обавезну сарадњу у Дејтону
Што се онда сада сви хватате за тај исти Дејтон као дављеник за пену?

Тачно, Слободан Милошевић није требало да преговара нити да одуговлачи већ да само да тера право, али није и то јесте проблем. Само победа и ништа мање.

Ја сам први за то.

Ništa netačno nije napisala.
све је нетачно, терористичка и сеператистичка ОВК се не помиње а да то су "борци за слободу" која убиства цивила оних у кући Јашарија и сам "херој Јашари" изашао изрешетан у никабу ко да је жена

све је нетачно, терористичка и сеператистичка ОВК се не помиње а да то су "борци за слободу" која убиства цивила оних у кући Јашарија и сам "херој Јашари" изашао изрешетан у никабу ко да је жена
Kako to da smo mi uvek žrtve, uvek pravični i nikada nismo činili zločine?

Дејтон је правни основ за сарадњу са специјалним хашким "субодм" за простор бивше Југославије
Друже

ако одустанемо од Дејтона, онда нема ни Републике Српске. То је проблем.

Ја први кажем да Слобо није смео да преговара, него да наметне услове и да то буде решена ствар.

Kako to da smo mi uvek žrtve, uvek pravični i nikada nismo činili zločine?
кад ја сам ја рекао да нимо чинили злочине нико није одговарао над злочине над Србима, а ти и ниси Србин, где је одговорност Изралеа Турске над Курдима итд твој Готовина и екипа нису чинили злочине

кад ја сам ја рекао да нимо чинили злочине нико није одговарао над злочине над Србима, а ти и ниси Србин, где је одговорност Изралеа Турске над Курдима итд
Čim ne tugujem za preminulim ratnim zločincima odmah nisam Srbin.

Koliko znam, vojni rok ne sluze deca, vec punoletni gradjani. Nazalost, neko je morao i da uzme oruzje u ruke kako bi se drzava branila.
Za kvadrate sam i rekao neka mu sudi Bog.
А ко ће да му суди за седење у Београду, локање и ждерање 1999. док на терену гину војници и официри?
То официр? Генерал?

Мени је јако жао што прави тактичари и борци нису познати јавности.

Војвода Бојовић, Мишић, Путник, Степановић се у гробу преврћу.

Ми људи морамо да се суочимо с чињеницом да смо супер какве креатуре је изнедрио тај систем и исте одлучивале о нашој судбини.
И да коначно ствари назовемо правим именом.

Нек' му је лака замља.

Mnogo smo mali da bi nametali bilo kakve uslove
Да је војска у старту сломила сепаратисте и да их је разоружала, нико не би смео да се умеша.

То је суштина свега.

Тако је могло да се уради свуда, а не да се чека да се сви наоружају и да се прошире као рак.

ако одустанемо од Дејтона, онда нема ни Републике Српске. То је проблем.
које рекао да се одустане али је он правни основ за суђења у специјалном трибуналу у Хагу за бившу Југославију у коме је српски војни и политички врх осућен 95% нешто мало Хрвата из Херцеговине за злочине искључиво над муслиманима / сада бошњацима и то је то од УЧК и тзв Армије БиХ нико није одговарао за злочине над Србима и ратним заробљеницима и над цивилима, исто важи и за хрватски војни и политички врх Готовина и екипа су осуђени па ословођени што је против правно могло је да буде поништена осуђујућа пресуда и да се суђење врати на почетак а не да се донесе ослобађајућа пресуда а добили 25 годин затвора

Radi se to oduvek u vojsci. I danas ako nisi dupeuvlaka nema vanrednih unapredjenja, nema boljih premestaja itd. Baš taj Koštunica je bio isto dobar sa Pavkovićem.
И након хапшења због злоупотребе службеног положаја, амнестирао је њега и још неколико тих ликова који су заједно крали новац од дневница које нису дате људима који су истински ратовали, а за те дневнице су куповали станове, виле, градили хотеле...
Чини ми се да је један од генерала чак објавио и писмо, док је лежао ухапшен, како, кад и за кога је крао. Генерал Живорад Вујичић, чини ми се. И мислим да то може и да се ископа из новинских архива.

Коштуница је крив управо за очување овог система који је дотерао цара до дувара. И није уопште грешка све их звати 'ћаци'.

Jeste, ništa ja to ne dovodim u pitanje.
значи међународно призната држава нема право да се бори на својој територији против терориста и сепаратиста, они (терористи и сепартисти из тзв ОВК) могу да убијају војску, полицију, узимају таоце, успостављају пара власт у селима и градовима....

значи међународно призната држава нема право да се бори на својој територији против терориста и сепаратиста, они (терористи и сепартисти из тзв ОВК) могу да убијају војску, полицију, узимају таоце, успостављају пара власт у селима и градовима....

De de nismo ni mi njima ostali duzni...sve je to ista politika koja je iznedrila ljudima zlo i ukinula sebi kao drzavi buducnost.

A što smo ubijali civile, koji nisu imali nikakve veze sa teroristima to nikom ništa.

Back