Kiki63
Iskusan
- Poruka
- 5.595
Zasta da mu sudi Srbija??Ja ga nisam video nigde na Kosovu, a tamo sam bio od septembra 1998. do kraja juna 1999.
Ne treba da mu sudi ni Bog ni Hag nego Srbija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasta da mu sudi Srbija??Ja ga nisam video nigde na Kosovu, a tamo sam bio od septembra 1998. do kraja juna 1999.
Ne treba da mu sudi ni Bog ni Hag nego Srbija.
I ti si za one koji vade organe od živih ljudi i prodaju. ..ili?*ratni zločinac
I ti si za one koji vade organe od živih ljudi i prodaju. ..ili?
Ja sam jedan od onih koji osuđene ratne zločince naziva ratnim zločincem.I ti si za one koji vade organe od živih ljudi i prodaju. ..ili?
Satana mu je uzor,za njega su svi istiI ti si za one koji vade organe od živih ljudi i prodaju. ..ili?
Napusti sahranu, čuj ko je našao da priča o zločinima...Ja sam jedan od onih koji osuđene ratne zločince naziva ratnim zločincem.
Znam, to je ultimativni nemoral.
Ti kad budeš išao kod Sv.Pere pa to ima da ti sredi živu muziku na uvce kad te vidi...Nereagovanje 5 oktobra mu je najveci plus koji je imao. Ostalo ce mu vagati Pera na nebesima.
Sve starešine hvale nadredjene im jer je to najbolje za uvlačenje. Većina starešina u vojsci su dupeuvlake i lažovi tako da je njihovo mišljenje nebitno. Tako nas vojsku lagao starešina kako je bio u specijalnoj jedinici na Kosovu 99 i kako tamanio teroriste. Igrom slučaja sretnem ćaletovog kolegu sa posla i započinjemo priču i ja mu pričam kako je taj i taj meni starešina kako je rodom iz Djakovice itd. Na kraju pokažem čoveku sliku i dobijem informaciju da je baš taj vrli starešina bio šef u magacinu ishrane i da je ovaj ćaletov kolega proveo sa njim ceo rat ali kao magacioner. Milion takvih primera ima.Ne lupaj.
Od pouzdanog izvora sam cuo da je skoro ceo rat proveo po terenu na Kosovu i okolini.
Moje staresine kod kojih sam svojevremeno sluzio vojsku su imale samo reci hvale za njegovo komandovanje i veoma su ga cenile sto se toga tice.
Nazalost u svim ratovima najcesce ginu ljudi tih generacija. To i jeste tragedija ratova.
To su druge stvari. I za njih neka mu Bog sudi, kao sto sam i rekao, a istoricari ce svakako dati sud nauke.
Ko. Počinio sam ratni zločin?Napusti sahranu, čuj ko je našao da priča o zločinima...
Nisu imali nikakve potrebe da to rade, jer sam vojni rok sluzio 2004-05, kada Pavkovic vise nije bio nista u armiji, stavise, mozda je bilo i pozeljno opljuvati ga, jer je u to vreme Kostunica bio vlast.Sve starešine hvale nadredjene im jer je to najbolje za uvlačenje.
To što si osobno nesposoban za bojnu ne znači da Hrvati "ništa nikom nikad"Ko. Počinio sam ratni zločin?
Biseru
Ti ces se nacekati da te primi.Ti kad budeš išao kod Sv.Pere pa to ima da ti sredi živu muziku na uvce kad te vidi...
![]()
Srbin sam.To što si osobno nesposoban za bojnu ne znači da Hrvati "ništa nikom nikad"
Koja ti je šifra?Srbin sam.
Kako glasi pitanje
A pa ja sam kulturan gospodin, ne idem preko reda "samo da pitam nešto"Ti ces se nacekati da te primi.
Radi se to oduvek u vojsci. I danas ako nisi dupeuvlaka nema vanrednih unapredjenja, nema boljih premestaja itd. Baš taj Koštunica je bio isto dobar sa Pavkovićem.Nisu imali nikakve potrebe da to rade, jer sam vojni rok sluzio 2004-05, kada Pavkovic vise nije bio nista u armiji, stavise, mozda je bilo i pozeljno opljuvati ga, jer je u to vreme Kostunica bio vlast.
To znači da nisi ni bio.
Mnogo dobar, valjda ga je zato smenio, pa posle i poslao u Hag...Baš taj Koštunica je bio isto dobar sa Pavkovićem.