Preminuo general Nebojša Pavković

Из договора, са јалте , јер су наоружали броза да пређе Дрину и нападне њиховог савезника Дражу и Издају ЊКВ и освоје Србију (КЈу) коју ће договором да черече

Две велике безбожничке републике су се договориле за сатанистичких Броза а не за Краља који је владао по милости божијој
Jalta je bila 1945.

Pricamo o zlocinima s kraja XX veka a ti pominjes pretke.

Naravno da pricas nepovezano.
Ти причаш о карми.

Ја сам први започео низ и питао чиме смо заслужили да након 500 година турског јарма изгубимо 1/3 народа или ти 1,1 милион људи у Првом светском рату, а да за њим дође и Други светски рат?

Но добро.

Злочини 90-тих...

Милошевић - умро у затвору.
Бабић - извршио самоубиство у затвору.
Младић - доживотна.
Караџић - доживотна.

....

Одјанић - осуђен.
Павковић - осуђен.
адмирал Зец - признао кривицу.
Шешељ - осуђен.

...

Сад нам реци, кад ће неко од Хрвата и Муслимана да одговара за злочине над Србима?

Ма како да није. Ти ни не знаш да у Пољској то није спроведено и да су трпели критике због тога.

Што Словенија не врати имовину која је национализована 1945. године?
Кад ће Хрватска то да уради?
U Poljskoj je to u najvećoj meri i sprovedeno. Tamo nema komunističkog potomka koji je uspeo da privatizuje državne firme ili dobije bilo šta od države a ovde to imaš na svakom ćošku. Većih antikomunista u Evropi nemaš od Poljaka, ne znaš ti ništa. U Sloveniji i Hrvatskoj je nacionalizacija privatne svojine bila u vreme SFRJ na nivou statističke greške za razliku od Srbije.

Ти причаш о карми.

Ја сам први започео низ и питао чиме смо заслужили да након 500 година турског јарма изгубимо 1/3 народа или ти 1,1 милион људи у Првом светском рату, а да за њим дође и Други светски рат?

Но добро.

Злочини 90-тих...

Милошевић - умро у затвору.
Бабић - извршио самоубиство у затвору.
Младић - доживотна.
Караџић - доживотна.

....

Одјанић - осуђен.
Павковић - осуђен.
адмирал Зец - признао кривицу.
Шешељ - осуђен.

...

Сад нам реци, кад ће неко од Хрвата и Муслимана да одговара за злочине над Србима?

Nismo nikog od navedenih mi osudili.

Prvenstveno, nismo osudili Milosevica.

A karma nas stize za lose odluke. Glasali smo Milosevica. Glasali Seselja. Glasali Vucica.

Dovoljno. Dovoljno za najgoru karmu koju mozes da zamislis.

U Poljskoj je to u najvećoj meri i sprovedeno. Tamo nema komunističkog potomka koji je uspeo da privatizuje državne firme ili dobije bilo šta od države a ovde to imaš na svakom ćošku. Većih antikomunista u Evropi nemaš od Poljaka, ne znaš ti ništa. U Sloveniji i Hrvatskoj je nacionalizacija privatne svojine bila u vreme SFRJ na nivou statističke greške za razliku od Srbije.
Јесу ли успели да врате сву имовину Јеврејима? Нису.
Јесу ли вратили земљиште на које су зидали фабрике, градове и касарне? Не.

Иди прочитај што су их критиковали.

Та имовина никада никоме није враћена у целости.

Nismo nikog od navedenih mi osudili.

Prvenstveno, nismo osudili Milosevica.

A karma nas stize za lose odluke. Glasali smo Milosevica. Glasali Seselja. Glasali Vucica.

Dovoljno. Dovoljno za najgoru karmu koju mozes da zamislis.
Јеси ти прочитао шта сам ти написао за изборе 2012. године?

Наши људи су осуђени или су умрли у затвору.

Хрвати и Муслимани нису судили својима.

Шта хоћеш ти више?

Павковић је био осуђен и седео је у затвору до пред смрт.

Шта је још потребно?

U sta da li verujem?

Da li mislim da je gubitak Kosova posledica pogresne politike tokom ratova u bivsoj SFRJ?

Kada trcis brzo niz brdo i vidis vuka, recimo, na putanji, da li mozes da se ukopas i potrcis u drugom pravcu?
Ne mozes jer te vuku gravitacija i inercija.

E, to se nama desilo.
I da smo hteli da stanemo, a nismo ni hteli, svejedno ne bi ni bilo moguce stati tog oktobra '98 i na zimu '99.
Zasto?
Zato sto je sve islo u tom pravcu godinama ranije.
Slobodan pad podrazumeva da se razbijes o dno.
Mi smo udarili u to dno i uzeli su komad nase zemlje kao kaznu jer smo pogresne poteze vukli.

Zaista to mislim.

Ко сте то Ви, који сте погрешне потезе вукли?

Ти што нас гледају, потурили су нам Коминтерну и броза да преко њега владају над Србијом (СФРЈ је само форма)

Тако су нам наметнули Црвену власт, преко Црвеног терора , да владају над нама и данас деца Црвеног безбожничког и проклетог сталежа
A onda nam podnetuli Miloševića, pa Koštunicu i Đinđića pa Tadića i sad Vučića.

Sve nam podmetnula bagra, a mi tako savršeni. Mi nikad ništa loše nismo, ma, ni pomislili, a kamoli uradili.

Шта хоћеш ти више?

Шта је још потребно?

Немамо емпатија према унуцима, сатрапима и демонима црвеног сталежа.

Не интересује њих Светосавски Срби , већ конвертовани Срби у безбожнике

Poslednja izmena:
A onda nam podnetuli Miloševića, pa Koštunicu i Đinđića pa Tadića i sad Vučića.

Sve nam podmetnula bagra, a mi tako savršeni. Mi nikad ništa loše nismo, ma, ni pomislili, a kamoli uradili.

Све деришта демона и црвени сталеж успостављен Црвеном терором

Poslednja izmena:
Balkan info fore.

Шта хоћеш ти више?

Шта је још потребно?

Da mi osudimo nase zlocince.

Ali rekoh, ne brini, vise necemo da pravimo iste greske.

SNS-ovcima cemo da sudimo.

Немамо емпатија према унуцима, сатрапима и демонима црвеног сталежа.

Не интересује њих Светосавски Срби , већ конвертовани Срби у безбожнике
А је л Корићка јама комунистичко проклетство?

Balkan info fore.

Da mi osudimo nase zlocince.

Ali rekoh, ne brini, vise necemo da pravimo iste greske.

SNS-ovcima cemo da sudimo.
Не, то нису Балкан инфо форе. То је било на ТВ станицама које је тада контролисао ДС као и на западним ТВ каналима. То сам лично гледао. Балкан инфо тада није постојао.

Српски злочинци су осуђени, колико ја видим. Људи седе по затворима. Неки су умрли до сада. Неки су изашли напоље јер су одслужили своје. Неки неће никада.

Када ће Муслимани и Хрвати да буду осуђени?

Америка је хтела да има своју војну базу на овом подручју. То је остварила насилним путем.
Nije tu baš baza u pitanju, Amerika svoje strateško prisustvo u regionu ne ostvaruje preko Bondstila, Bondstil je samo spoljna manifestacija američke dominacije nad teritorijom ex-YU.

Nije tu baš baza u pitanju, Amerika svoje strateško prisustvo u regionu ne ostvaruje preko Bondstila, Bondstil je samo spoljna manifestacija američke dominacije nad teritorijom ex-YU.
Има базе у БиХ поред тога, као и у Македонији. Један од циљева је био да се овде инсталирају.

Back