Premijer VS. predsednik- ili zasto se Ana Brnabic Vucicu obraca sa "sef"?

NIsam ni mislila da imas neki argument.

Šta da ti objašnjavam , ko je jedino samoodrživa država , sa hranom i energetikom , ko jedino ima potencijal u svemu

Ti to nećeš razumeti , jer ćeš se držati nekih proseka plate koji nije neko merilo i starog sistema poimanja uspeha ... gde se bogatsva prelivaju ka jednom centru, a onda taj centar deli poslušnima više

Dolaze druga vremena

Šta da ti objašnjavam , ko je jedino samoodrživa država , sa hranom i energetikom , ko jedino ima potencijal u svemu

Ti to nećeš razumeti , jer ćeš se držati nekih proseka plate koji nije neko merilo i starog sistema poimanja uspeha ... gde se bogatsva prelivaju ka jednom centru, a onda taj centar deli poslušnima više

Dolaze druga vremena
Čuj nju. Samoodrživa? Pa kako onda niste razvijeniji od nas i imate bolji i veći standard? Po tome bi vi trebali biti jedna od najrazvijenijih zemalja svijeta. Kako su cijene i režije podjednake ili čak niže u Hrvatskoj, a plaće u Hrvatskoj duplo veće?

Šta da ti objašnjavam , ko je jedino samoodrživa država , sa hranom i energetikom , ko jedino ima potencijal u svemu.
Pola Afrike ima jos i više bogatstva i potencijala , pa je max na nivou Srbije, češće i daleko gore.
Mi smo to sve prodali strancima, to nam je isto sa tim afričkim zemljama i isto nam se piše.

Dolaze druga vremena
Natasa ne znam da li se drogiras ili samo volis da teras inat.

Poimanje uspeha je po tebi to sto imamo sta da jedemo?

Mi nemamo nista vise potencijala od drugih drzava u regionu. To sto smo naslagali zalihe jer izgleda nemamo kome da prodamo pa smo sad baja u regionu je nesto drugo.

Pola Afrike ima jos i više bogatstva i potencijala , pa je max na nivou Srbije, češće i daleko gore.
Mi smo to sve prodali strancima, to nam je isto sa tim afričkim zemljama i isto nam se piše.
Dovoljno je pomenuti Venecuelu koja je bogatija i od vecine africkih zemalja.

Pa sta dobijes kad na celo stavis vozaca autobusa.

A i mi imamo naseg Madura koji nam stalno govori kako nam je super.

Natasa ne znam da li se drogiras ili samo volis da teras inat.

Poimanje uspeha je po tebi to sto imamo sta da jedemo?

Mi nemamo nista vise potencijala od drugih drzava u regionu. To sto smo naslagali zalihe jer izgleda nemamo kome da prodamo pa smo sad baja u regionu je nesto drugo.

Eto to svi pametni (sebe ne ubrajam) znaju samo ti kao tvrdiš suprotno

Mi nismo prebogati , ali imamo dovoljno za pristojan život, samo da se oslobodimo parazita - već sam navela kojih

Čuj nju. Samoodrživa? Pa kako onda niste razvijeniji od nas i imate bolji i veći standard? Po tome bi vi trebali biti jedna od najrazvijenijih zemalja svijeta. Kako su cijene i režije podjednake ili čak niže u Hrvatskoj, a plaće u Hrvatskoj duplo veće?
Ne laži.U Hrvatskoj je skoro sve skuplje nego u Srbiji a u sezoni i višestruko skuplje.Dobro, možda će ove godine biti malo skuplje nego u Srbiji pošto turista neće biti.

Ne laži.U Hrvatskoj je skoro sve skuplje nego u Srbiji a u sezoni i višestruko skuplje.Dobro, možda će ove godine biti malo skuplje nego u Srbiji pošto turista neće biti.
Pa kažem ti da su cijene i režije podjednake. Malo je skuplje nešto kod nas, ali ne sve i ne puno. A plaće su skoro pa duplo veće kod nas nego kod vas. Kod vas je minimalna plaća 250€, a kod nas 440€.

Back