Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.757
Jos na zglobu i na dopleru rece lik da ima tu vode kao,ne piju mi se lekovi za to valjda ce led pomoci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne moze onakav otok lako da spadne.otok još imas na stopalu ili ti je prosao
A zanima me koliko taj otok ima veze sa pokretljivoscu i bolom,da li je sve tako zbog njega ili bi isto bilo i da nije otecenoNe moze onakav otok lako da spadne.
Trebao bi da popijes neki lek za izbacivanje vode iz organizma,jer ako taj otol potraje,voda moze da pocne da se siri i napravi veci problem.To nisu nikako strasni lekovi,a deluju.Jos na zglobu i na dopleru rece lik da ima tu vode kao,ne piju mi se lekovi za to valjda ce led pomoci
To je najvise otok od povrede ligamenata zgloba.A zanima me koliko taj otok ima veze sa pokretljivoscu i bolom,da li je sve tako zbog njega ili bi isto bilo i da nije oteceno
Videcu sutra sta pise sta je prepisano dal ima nesto za izbacivanje pa javimTrebao bi da popijes neki lek za izbacivanje vode iz organizma,jer ako taj otol potraje,voda moze da pocne da se siri i napravi veci problem.To nisu nikako strasni lekovi,a deluju.
Aha,jer prelomi uopste ne bole samo zglob i tabanTo je najvise otok od povrede ligamenata zgloba.
Da li ti je prepisano nešto od lekova i šta?Ne znam koliko ovaj otok moze da traje, uporedjujem s drugom nogom razlika velika,mazem led i lioton
Šta tačno?Jeste nesto nisam uzimao
Među tim lekovima sigurno ima nečega što bi ti olakšalo tegobe i smanjilo otok. Prepisani su s razlogom. Zato sam te i pitala šta je tačno prepisano.U kolima mi sve to zaboravih da slikam ali necu ipak piti ,svaki lek mi se gadi osetim ga u mokraci,pristup im je uzasan samo da uvale sto vise
Ni ne znaš šta ti je prepisano a već pričaš kako će da te uništi.Ako trebam izbaciti vodu iz organizma postoji hrana i cajevi koji prijaju prosto,necu lekovima da se unistavam
Nisi baš dobro informisanU svakom slucaju niko nikad nece reci da li ne treba i da li steti ijedan lek
Paracentamol je za cirkulaciju,a tebi je bio potreban,dok si nosio gips,pa i kada si skinuo za neko vreme.Jeste on dobar i za prehladu,pa si se zato i znojio,ali na znoj sve sto je lose izadje iz organizma.Tako da ni to nije steta.Vidi to za izbacivanje vode iz organizma uzmi,nemoj gledati sve crno,a i potrazi lek i kazi koja je kolicina bola,da moze da ti da adekvatan lek.Za cirkulaciju bi trebao piti jos,dok god otok ne spadne isto tako i lek za izbacivanje vode,a za bol kako hoces,ako ces da trpis nemoj uzimati,a ako te mnogo boli uzmi,pa bar uvece da bi mogao da spavas,kako treba.Nista nije verovatno paracetamol mi nije bio potreban a davali su mi,preznojavao sam se bespotrebno i 10 dana mi bilo muka od tog smrada,ne bih da rizikujem nesto dodatno
Pa pricao si da si imao taj problem u kupatilu i da si imao jake bolove.Veruj mi ne treba da ih trpis,ali ako su prosli onda nemoj nista piti za to,ali za cirkulaciju treba da pijes da bi se i ligamenti brze povratili i to za izbacivanje vode.Ti lekovi nisu opasni i nemoj izbegavati.mada,kad spadne otok treba da vidis sa lekaro da li treba da prestanes sa tim lekovima za izbacivanje vode.Sto se tice Paracentamola,je ga pijem preko 21 godine.Doduse kako sta ima u apoteci.Meni je prepisan Febricet,ali kad njega nema,onda su mi u apoteci dali obican Panadol,a kada nema ni njega onda Paracentamol i to pijem ujutru i uvece.Ma nemam nikakve bolove ,nisam ih od prvog dana imao pa pisao sam,mazem led 2-3x dnevno i lioton gel,ima cirkulacije pocrveni noga cem se pokrenem pa zato rekose led i da dignem nogu
Svaki doktor se drzi svog misljenja i nece da popusti,za drugo,a kako je pacijenu,njih to slabo interesuje.Sto se tice gips,njemu je propisano koliko treba da se nosi u zavisnosti od pronlematicnog preloma,tako da ne treba da se ljutis na njih,njima je napisano od specijaliste,da stave i kada treba da skinu gips.Sad kad radis terapije,ako te slucajno zaboli,moras to prijaviti,jer se te vezbe rade samo do najblazeg bola.Bolje i malo duze,a da bude kako treba,nego na brzinu,pa da se ne popravi nista.Samo budi strpljiv,smejaces se jednog dana svim ovim nerviranjima,kroz koje si prosao.Par dana me bolelo to posle udarca u kupatilu ali nije to nesto da bih krenuo na lekove,to za vodu je rekao lik koji je radio dopler a fizijatar je rekao da mogu da pocnem s fizikalnom,hocu reci da ni1 nije isto pricao i da svako ima svoju pricu,ovaj otok je od gipsa koji sam mogao da zamenim cizmom i radim sve vreme pokrete koje sad radim