Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 269.599
sto se tice otoka mora ortoped da prepotuci kremu mada ja sam stavljao na bolno i oteceno mesto smrzutu kesu s graskom
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zatim sam stavio flasu u lavor i tako sam masirao stopalonije lose banjati nogu u lavoru staviti malo morske soli u vodu
To su vrlo neprijatni i jaki bolovi.Imam ceste bolove na sredini tabana,od povrede kicme.Kod mene ti bolovi setaju od karlice,kuka,niz butinu,koleno,niz list,pa zglob na stopalu i na kraju sidje na sredinu stopala.Ne zna se gde je jaci.Nekada vise boli kada lezim,a nekada vise kada hodam,treba ugoditi termin.Znam kako ti je i veoma mi je zao,ali sta ces,moras to pregrmeti.Tebe ce to nekad proci i kasnije povremeno zignuti,a sta mislis kako je meni vise od 21 godine konstantni bolovi,pred lekova,injekcija i blokada.Za sad mi je lakse ovako imam traume od pre par dana kad se udarih jer nisam nikakve bolove do tad trpeo,na prste mogu dosta jak pritisak bez bola da napravim i na petu,sredina stopala boli
Bol te upozorava koje su ti granice. Izbegavaj blokade i lekove protiv bolova koliko god mozes. Kad nema bola mislis mozes a onda upadas u zacaran krug sa vecim problemom i stalnom zavisnoscu od lekova. Ma izdrzi, proci ceDa gledao sam na youtubu ima raznih vezbi,kad sednem tako mogu da vrsim pritisak i malo pomeram koleno napred i doziram sto odmah zaboli,da stojim i oslonim se nema sanse
Paracentamol i jeste za prehladu i glavobolju za prehladu,sluzi i umesto Febriceta za poboljsanje cirkulacije,a za tvoje bolove treba dosta jaci lek.Tipa Diklofen pd 100mg,ali nemoj uzimati sam porazgovaraj sa svojim lekarom.Ma kakav lek ni u ludilu,onaj paracetamol sto su mi uvalili samo se preznojavao nista bol nije manji bio
Nista nema na silu ,razradjujem polako pa koliko potraje,samo da se ne povredim usput nesto
Ma to si sada ponovo iziritirao s tim klizanjem na plocicama,a kao sto sam ti rekao,svaka povreda tog vec loseg zgloba,moze biti samo bolniji.Veruj 2x po mesec dana sam lezao koronu nisam nista pio,nista u kuci nemam ni aspirin i ne zanima me,nisu bolovi uopste bili od preloma na tim delovima potkolenice i pete,ni sad ih nema,samo zglob i stopalo od ukocenosti od gipsa i onih udaraca
Sad sam tek stavio flasu ispod stopala,znaci ne verujem svako kotrljanje pod pritiskom,svuda neprijatno ali tako ce se izgleda najbolje razraditiMa to si sada ponovo iziritirao s tim klizanjem na plocicama,a kao sto sam ti rekao,svaka povreda tog vec loseg zgloba,moze biti samo bolniji.
Jeste,to je dobra vezba,samo do najblazeg bola,nemoj pritiskati flasu puno da te boli.Kada bi me poslusao i probao da stavis na krpu,ili bilo kakvu prostirku,klip kukuruza,pa isto polako radio te vezbe.To ti pisem,jer bi ti se aktivirala svaka tacka na stopalukoja je potrebna uopste za ceo organizam.Sigurno si cuo,ili citao da su tacke na stopalima,mnogo bitne i za metabolizam,krvotok i mnogo stosta jos,da ne nabrajam.Sad sam tek stavio flasu ispod stopala,znaci ne verujem svako kotrljanje pod pritiskom,svuda neprijatno ali tako ce se izgleda najbolje razraditi
Šta ti je prepisala?Idem danas na dopler krvnih sudova i prepisala neke nebuloze da pijem,posle 3 meseca kao protiv ukocenosti,ne mozd fizikalna dok se ne vidi prokrvljenost,pa valjda osecam krv i crvenilo da ide
vežbe i eventualna tromboza ne idu zajedno , prepisaće ti neštoOd otoka nije mogao lepo da vidi ima li tromboze,vrv ce mi dati nesto za to i odloziti fizikalnu