Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.016
Znam davali su mi protiv nje u stomak u urgentnom sad ne znam sta ce,samo znam da ce potrajati dugo oporavak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne daj se sada kada prolazi.Sad treba istrajati.Ne znam sto mi je sad nesto tesko ,najteze ovo pada i deprimira od svega sta sam prosao za 3 meseca
I jeste to problem,sve što smo stariji teže nam padaju takve stvari.kada je čovek mlad,brzo pregrmi.Znam da ima mnogo tezih slucajeva i zao mi je zbog tebe,samo eto nikad nisam nista lomio, mozda neko uganuce jednom koje sam i zaboravio,pa mi sad teze pada stresno kad sve zavisi od mene a nemocan sam
Jeste sve skupo,ali ako je za lek,sta ces,a pomoci ce ti hladjenje otoka.Polako sa terapijama,nemoj da radis nista na svoju ruku.Oporavak takvih povreda traje.Najvaznije je, cuvaj se.Drugi dan fizikalne,magnet i struja,mazem lioton gel i led,ladno 1500 din jbt od cega ga prave
Za prvi put ces dobiti sigurno.Mislim da je komisija u Sokobanjskoj.Samo nadji da te neko vozi,nemoj da vozis sam, iako mozda mislis da mozes.Ma znam,rece mi bivsa komsinica da se ide na komisiju za banju posle misljenja lekara,znam da su kevu odbili za selters ne znam kakve imaju kriterijume ,samo znam da ne moze nista posteno u ovoj drzavi