Prelomi i zarastanje

Kasnije kad pocne terapija kazu neki ide se na led,lampe,struja,ne znam kako cu to ako ne budem mogao da vozim,a inace je ovde ludnica neka sokobanjska, iglu ne mozes da bacis kamo da se parkiras,nema sanse da nadjem nekog da me vozi rade ljudi,mozda bi mogao uput za neku banju da se dobije to je spas

Taksijem na terapije. Ja sam tako isao.

Mada nece to tako brzo. Posebno ako treba magnet. To se ceka.

2019-te zakazivali su za 2-3 meseca. Ja sam imao srece pa je neki lik odustao i tako sam upao.

Isao sam u DZ na terapije.

Kasnije kad pocne terapija kazu neki ide se na led,lampe,struja,ne znam kako cu to ako ne budem mogao da vozim,a inace je ovde ludnica neka sokobanjska, iglu ne mozes da bacis kamo da se parkiras,nema sanse da nadjem nekog da me vozi rade ljudi,mozda bi mogao uput za neku banju da se dobije to je spas
Ma kakva voznja, ja mislim dok se ne oporavimo skroz da mozemo lagano da zaboravimo na voznju kolima
Ja cu obavezno ici u neku banju

postoje i privatne terapije.
Dolaze i kod vas kuci.
Magnet i struja su dva mala uredjaja koja se spakuju u dve torbe i masaza i vezbe...
Ne znam koje su sad cene, proguglajte.
Ja ne radim ali zato imam bebca od 5 meseci i drugo dete jos malo 2 godine, a na te terapije se nadam da cu otici kad skinem gips, videcemo kakva je situacija ovde kod mene u gradu ako ne videcu privatno, sta drugo mogu 🤷🏻‍♀️

Uh zamisli i njima i tebi kakva treba nega,ako nemas bolove gledaj sto pre da se pokrenes ono do wca licna higijena i obroci da ne bude u krevetu,ako znas za onaj gumeni expander to mozes raditi lezeci da jacas ruke,sto manje trokiranja misica to je posle lakse

Uh zamisli i njima i tebi kakva treba nega,ako nemas bolove gledaj sto pre da se pokrenes ono do wca licna higijena i obroci da ne bude u krevetu,ako znas za onaj gumeni expander to mozes raditi lezeci da jacas ruke,sto manje trokiranja misica to je posle lakse
Zamisli samo koja je sad muka, nemam bolove od 15,20 dana i od tad ustajem do kupatila, ustajem tu po sobe do dnevne da popijem kafu i da pojedem nesto, danas sam isla do decije da sredim malo stvari i tako, krecem se maksimalno i vise cu sad 19-og kad mi gips spuste ispod kolena

Back