Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.095
Skratili mi gips ispod kolena,misica ostalo 0,ne mogu da savijem koleno koliko je sve ukoceno posle 2 meseca,mogu da zamislim zglob kakav ce biti za mesec dana kad bi trebalo da mi skinu sve
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih da te plasim.Skratili mi gips ispod kolena,misica ostalo 0,ne mogu da savijem koleno koliko je sve ukoceno posle 2 meseca,mogu da zamislim zglob kakav ce biti za mesec dana kad bi trebalo da mi skinu sve
Tebi posto je skracen gips,mozes polako vjezbati to koljeno.Ako imas nekoga da ti polako savija nogu u koljenu.Naravno sve oprezno i njezno.Dada znam sve dugo ce da traje,bitno da dobro zaraste i da sam izbegao operaciju,istovremeno poznanik je isao pod noz i kao i drugima ubace bakteriju koja se ne moze antibioticima otkloniti i dok je prisutna nema operacije ili kao 1 sto je lezao sam mnom u sobi imao ih 8
Meni kada su skinuli gips ostala bukvalno samo kost.Posto 2 mjeseca nisam ustajao kada sam prvi put ustao noga je ubrzo postala ljubicasta i teska tonu.Kapilarima je trebalo par sedmica da se povrate.Mogu mogu sam nije problem malo grc bice ok,ali sad me boli onako je bilo fiksirano,za 2 meseca se noga istopila,znam da ce biti tesko prohodati opet
To je mnogo opasnije od koljena.Koljeno ces razraditi.Covece,ne znam ni sa ligamentima sta je,stopalo je otislo u L i tako visilo
Gledaj da uhvatis neku rehabilitaciju u banji za oporavak .Covece,ne znam ni sa ligamentima sta je,stopalo je otislo u L i tako visilo
Tako je,samo za banju da daju uputFizikalna terapija traje, mislim, oko mesec dana.. obavezna je.. a ukupni oporavak 6 meseci. Znam, oko mene ljude koji su imali prelome..Hodali sa štakama, posle sa štapom po gradu..
ne znam, ali svi oni su išli na terapiju svaki dan, a posle tražili uput za Banju 21 dan.. naravno, ako je teži prelom, može lakše da se dobije..Sta znaci obavezna.
Obavezna je da coveku treba, a nije obavezno da ce drzava to da mu omoguci.
Ili u meri u kojoj je potrebno.
što pre to traži jer ako prođe neko vreme, ima neka začkoljica, pa neće da daju uput!Tako je,samo za banju da daju uput
ako ne mogu da te voze traži upit prvo za bolnicu, pa banju..Mene da neko vozi svaki dan 1500-2000din najmanje,ali treba da me ceka sar-2,pa nisu ljudi s kruske da ih uberem,bolje i da platim banju
Jeste, ovako kad mi je na ravno nezgodno mi je i boli me, ja sam je podigla na cebe preplastila sam ga da bude malo deblje jer nemam bas odgovarajuci jastukOd kad sam stigao me boli ,ne mogu ni da savijem ni da namestim polozaj jer nije prava cvrsta bez gipsa
Jel ti je podignuta noga na nesto?