Prelomi i zarastanje

Zdravo svima, zelela bih neko ko je imao isti prelom kao ja da kaze njegova iskustva
Polomila sam nogu, tacnije potkolenicu prelomi su prelom golenjace i prelom lisnjace, kada sam otisla na hitnu trazili su operaciju medjutim ja nisam bila za to i stavili longetu i snimali posle 2 dana i rekli da je dobro namesteno, nakon 2 nedelje sam otisla na kontrolu i stavili gips i rekli da odem za mesec dana ponovo i doktor mi je rekao da nije iskljucena operacija, da te dve kosti koje su dobro namestene mogu lako da se pomere, e sad mene zanima da li je to zaista moguce, na tu nogu uopste se ne oslanjam hodam stakama na jednu nogu i kad sam u krevetu okrecem se malo na bok i ovako sto mrdam malo jer ne mogu da ne mrdam uopste. I rekli ako je sve u redu za mesec dana na kontroli spustice gips ispod kolena, molim vas iskustva ko je imao isti ili slican prelom. Hvala unapred

Zdravo svima, zelela bih neko ko je imao isti prelom kao ja da kaze njegova iskustva
Polomila sam nogu, tacnije potkolenicu prelomi su prelom golenjace i prelom lisnjace, kada sam otisla na hitnu trazili su operaciju medjutim ja nisam bila za to i stavili longetu i snimali posle 2 dana i rekli da je dobro namesteno, nakon 2 nedelje sam otisla na kontrolu i stavili gips i rekli da odem za mesec dana ponovo i doktor mi je rekao da nije iskljucena operacija, da te dve kosti koje su dobro namestene mogu lako da se pomere, e sad mene zanima da li je to zaista moguce, na tu nogu uopste se ne oslanjam hodam stakama na jednu nogu i kad sam u krevetu okrecem se malo na bok i ovako sto mrdam malo jer ne mogu da ne mrdam uopste. I rekli ako je sve u redu za mesec dana na kontroli spustice gips ispod kolena, molim vas iskustva ko je imao isti ili slican prelom. Hvala unapred
Ajde javljaj kako napreduje oporavak

Evo slomih nogu ,nema intervencije ,kuci na izlezavanje,kazu samo kontrole zarasta samo,e to me kopka kako i koliko dugo treba?
Jel kost toliko pametna da ne ode krivo brinem
Ne postoji univerzalan odgovor. Meni su dva puta krpali gips jer nisam bio discipliniran. Pijanstvo i bacanje staka u zrak itd. Mladost ludost.
Ruka u quad nesreci se dobro opravila u drugoj nesreci, kao i rebra nakon trece. Za mali prst desne noge nisam ni znao da sam slomio, sam je zarastao.

Miruj kada si vec u takvoj situaciji i nadaj se najboljem.
Vodio sam na kontrolni pregled dosta ljudi poslije operacije i neke od tih su se ponavljale.

To je super ako bi se hodalo s njom sto pre
Deluje ok ne boli, vise se oseca kao od gipsa i lezanja samo kad se pokrenem
Pijem kalcijum dosta,bademovo mleko nokti rastu brzo, pa bolje brze zarasta nadam se
Valjda nece da se oduzi ko sto kazu neki do godinu dana
@Sven Sven (неки) je залуд на тебе потрошио време. :aha:

али, видећеш већ :lol:

у сваком случају, нека ти је са срећом.

Преломи су зајебана ствар. Ја сам у једној тучи целу шаку изломио, четри прста поломљена, од тад шака дрхти и без осећаја скроз. Отечена као крофна.

Back