Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.095
Flaxiparin cu sad uzeti jos 5 dana to sam dobijao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da odes ti kod neke babe da te odvracha?Po ledjima me bocka nesto sitno preko celih i ranije sam lezao mnogo duze ne verujem da je od znoja
Kaze ortak od paracetamola mozda zna i bubrege da zeza
)))
))))Prijatelju , onda'k , nisi dao neku mitologiju.Pa ok, ali sta ''kaže'' rtg kad su ti stavili gips, jeli sve na svom mestu.
Ako je sve sklopljeno , kao što ti kaže forumasica, brzo ces biti ok, dva meseca ok.
Bice 2 meseca a ti se uzdrzi od takvih komentara i verpiss dichOd ibuprofena da ali i to ovisi o više faktora
Nego popij ti šljivovicu dve tri pa da zaspis)))
Dva dana oko te noge panika))))
Al si plasljiv
Da lezis u bolnici pu pu stalno bi visio na znoncu
Bice 2 meseca a ti se uzdrzi od takvih komentara i verpiss dich

Xaxaxa zamisli u gradu nista banjaSta ti je zivot, ode na selo i slomi nogu...
Jok super zasad,najavise neke vrucine pa ce biti zaeb,aj dodji da mi ukljucis ventilator♡Samo da pitam za junačko zdravlje danas @georgejune, svrbi li?![]()
Eto me, samo da se spakujem!Jok super zasad,najavise neke vrucine pa ce biti zaeb,aj dodji da mi ukljucis ventilator♡
M ima svega nista ti ne treba samo kupaci ma ni toEto me, samo da se spakujem!
Ma moram povesti životinje iz cirkusaM ima svega nista ti ne treba samo kupaci ma ni to

Ma jok odjebali me ,sreca imali smo u kuci ostalo koju smo kupiliTrebalo bi da trazis stake da ti daju.Ide preko socijalnog.Samo ortoped treba da napise nalog.I ako je proiraslo kako treba,ne bi trebao da se oslanjas na tu nogu dok to dobro ne zarasteTreba da prodje vreme da bi poceo tu nogu normalno da koristis.