Prelomi i zarastanje

Nije nista ,longetu bolju ovu su rasirili zbog snimanja
Ma ne brini, medicina je čudo, samo slušaj doktore, evo vidi kako je moj bivši gadno zeznuo koljeno, sad je ko nov! :D samo slušao doktore!
received_10209265538981880.jpeg

Ma drzao sam ga u ruci ja mislim jedno ova braca kazu drugo mesto,bockanje i pete i sa gornje strane
Imaš skener, zar ne ?
U svakom slučaju ukoliko imaš neku sumnju u bilo šta , potraži i drugo mišljenje . Potreban ti je dobar ortoped i da se to imobiliše kako treba , a posle ide rehabilitacija . Sve pričam napamet jer ti i ne znaš gde je prelom i šta je sve povređeno , niti možeš da znaš jer nisi stručan i ne treba da budeš.

Poslednja izmena:
Protiv tromboze se koriste drugi lekovi , ovo je za otoke i hematome , molim da se suzdržite od nestručnih komentara .
- Efikasno uklanja bol i otok.
- Smanjuje mogućnost stvaranja tromba i tromboza koje uzrokuju srčani napad i moždani udar.
- Poboljšava dejstvo antibiotika.
- Pospešuje razvodnjavanje i eliminaciju šlajma, gnoja i hematoma, značajno ubrzava oporavak.

I nisam mislila da uzme isti lek, odnosno suplement, nego da pita svog doktora da li je potrebno da uzme nešto protiv tromba obzirom da će duže vreme mirovati.

Back