Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 67.085
Joj muško...
Jedi normalno
Jedi normalno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma pise na netu i da se maze belim lukomJoj muško...
Jedi normalno![]()

Zurio da snesem bajs niz drvene stepenice,kao na crtanom filmu,stopalo u L ja ga vratim ono opet padne xaxa sad mi smesno a trauma bila nevidjenaJa sam imao carbon ali sa strane gde se ne gazi ,nisam se klizao ...ali bila i guma i neki silikonski djon .
Što više svežeg voća i povrća i orašastih plodova. Nikakvi vitamini u obliku tableta i sl.Nego jel da se piju neke bombonice kalcijuma magnezijuma ili samo hrana?ne jede mi se meso nesto
Zurba nikada nije bila dobra ....znam i po sebi ....jedan lik iz Bg mladji od mene pre par godina ,zurio niz neku nizbrdicu ,nosio laptop i sapleo se ,imao je dvostruki otvoreni prelom .....zato ti kazem ,dobro si prosao.Zurio da snesem bajs niz drvene stepenice,kao na crtanom filmu,stopalo u L ja ga vratim ono opet padne xaxa sad mi smesno a trauma bila nevidjena
OkŠto više svežeg voća i povrća i orašastih plodova. Nikakvi vitamini u obliku tableta i sl.

To mi je no1 znamI ono što je najbitnije nakon takvih povreda: MORE!
Obavezno na more, nakon skidanja, tj. u more što više![]()
Prelom je bez dislokacije srećom,zato i nema nameštanja.Ma nek traje kolko da traje samo nista nema namestanja pa mi nije jasno kako je to priroda uredila da se sama prilepi
Ne znam jos nista ,labava mi je longeta ne mogu da je teglim nogom ne mogu da me puste dok ne naprave cvrscuPrelom je bez dislokacije srećom,zato i nema nameštanja.
Kada je prva kontrola?
Pitaj tamo sve što te zanima.Što je manja trauma,oporavak je kraći , možda je u pitanju samo fisura.Prelom fibule?Ne znam jos nista ,labava mi je longeta ne mogu da je teglim nogom ne mogu da me puste dok ne naprave cvrscu
Ne znam gde si.Ne znam ne razumem se nikad do sad nisam nista lomio,mozda mi daju snimak
A kako nista o ligamentima nema da kazu?mislim nije normalno da se tu nesto nije isteglo otisao zglob u L i visiAko jeste ,zaraste za 4-6 nedelja. Gips/longeta minimum 3 nedelje ,ali sve zavisi kakav je sam prelom.(Pisaće ti u izveštaju gde je prelom.)
Želm ti brz oporavak
Moli se isusu budi i sivi istovremeno posalji Tora u nogu. Zatim tu su masaze kojima mozes pristupiti uz dogovor sa doktorom za ubrzavanje oporavka, tu su i kreme, mozda oni elektroimpulsi ona terapija, ishrana prilagodjena za to. Ima mnogo polja na kojima se moze napasti problem.Uglavnom poenta je kada imas problem odradis sve sto mozes i skratis vreme oporavka duplo do troduplo.
Možeš ali nema potrebe, uzimaj sveže voće i povrće, sada bar ima svega. Na sunce 20ak min dnevno zbog D vitamina, uzimaj hranu bogatu kalcijumom, izbegavaj puno kofeina i to je to otprilike.Nego jel da se piju neke bombonice kalcijuma magnezijuma ili samo hrana?ne jede mi se meso nesto