Prelomi i zarastanje

Zurio da snesem bajs niz drvene stepenice,kao na crtanom filmu,stopalo u L ja ga vratim ono opet padne xaxa sad mi smesno a trauma bila nevidjena
Zurba nikada nije bila dobra ....znam i po sebi ....jedan lik iz Bg mladji od mene pre par godina ,zurio niz neku nizbrdicu ,nosio laptop i sapleo se ,imao je dvostruki otvoreni prelom .....zato ti kazem ,dobro si prosao.

Ja sam nosila longetu i gips, ukupno 21 dan, lom i istegnuti ligamenti, malo je problem naviknuti na štake, tuširati se i vrućina (ispod gipsa stave ogromnu količinu vate i od toga je toplije još) ali navikneš. No tebe to ne brine, tebi je misterija kako to zaraste samo od sebe. Trebao si paziti na časovima biologije u 6.
Ljudsko tijelo samo sebe liječi, najčešće. :P

Ma pusti u pm niz stepenice silazio i okliznem se sednem na nogu,iskrivi se u L
Moli se isusu budi i sivi istovremeno posalji Tora u nogu. Zatim tu su masaze kojima mozes pristupiti uz dogovor sa doktorom za ubrzavanje oporavka, tu su i kreme, mozda oni elektroimpulsi ona terapija, ishrana prilagodjena za to. Ima mnogo polja na kojima se moze napasti problem.Uglavnom poenta je kada imas problem odradis sve sto mozes i skratis vreme oporavka duplo do troduplo.

Ovo radi, znam iz svog iskustva a znam i druge primere. Ili, slusajte savremenu medicinu i snosite posledice. A ostaje vam da niste uradili sve da se oporavite jer uglavnom ne volimo sebe.

Back