Cekaj.Džabe se busaš u grudi. Čak i ako si pogledala drugog malo duže, već si napravila prevaru u svom srcu.
Stani!
Koliko tacno duze?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cekaj.Džabe se busaš u grudi. Čak i ako si pogledala drugog malo duže, već si napravila prevaru u svom srcu.
Srčane mane se isto manifestuju kod svih.odakle ti znash shta je u momE srcu? nemoj svoje srchane probleme prebacivati u tudja srca
![]()
Moz' da veruje u sta hoce.Lažov veruje dasu svi lažovi
Dok ne osjetiš nešto u predjelu karlice.Cekaj.
Stani!
Koliko tacno duze?![]()
Sta tacno.Dok ne osjetiš nešto u predjelu karlice.
Umilne senzacije.Sta tacno.![]()
Baba da ti ispišem jedno opravdanje.Neprijatnoje jerbosam po doimom dase ovde traži odobrenje za prevare e nečevamje baba dati tražite slobodne i daitemi unučad nečuza ostaloda čuem

Nema milosti kod babeBaba da ti ispišem jedno opravdanje.
Oprost grehova.
Nesto.
Da se unuci ne crvene.![]()
Ja bih malo da čapnem tvog Zokija...Nema milosti kod babe
Vidišti ja tebe htela da udam zalepotana @milance19 pravo muško svakamu na mestu lep stavo slike samojoš nije onu gdeje go aito umemo da rešimo atibi zauzetog e naopako

Ma može Zokia dase malo rasteretim onje ipak neumoran pastuv alisamo tri puta sedmičnoJa bih malo da čapnem tvog Zokija...
Kako iskusno svaki put skrenes temu sa njega.![]()
Sa religioznog aspekta preljuba i sama pomisao je greh. Međutim, ranijih vremena su se ugovarali brakovi, tako da se dešavalo da se supružnici ne vole, a prinuđeni su na zajednički život.Znamo da sve veće religije osuđuju preljubu kao nemoralan čin. Međutim, nerijetko se dešava da se dogodi velika ljubav sa osobom koja nam nije supružnik. Zašto je to tako? Jel nas to đavo iskušava? Otkud nečastivi tamo gdje je iskrena emocija?
Prevara i Izdaja nisu isto.Prevariti mozes bilo koga pa i onog iz Kine a izdajes uvek onog najblizeg, voljenog.Znamo da sve veće religije osuđuju preljubu kao nemoralan čin. Međutim, nerijetko se dešava da se dogodi velika ljubav sa osobom koja nam nije supružnik. Zašto je to tako? Jel nas to đavo iskušava? Otkud nečastivi tamo gdje je iskrena emocija?
Ozlojeđen si zbog nečega/nekoga.Prevara i Izdaja nisu isto.Prevariti mozes bilo koga pa i onog iz Kine a izdajes uvek onog najblizeg, voljenog.
Izdajnike ne voli niko,
uvek bilo i bice.
Tako da kad muz spava sa drugom ili zena sa drugim to je Izdaja.
Seks sa drugom osobom traje par minuta a Izdaja celi zivot.
I danas mnogi ljudi razmisljaju bedno.
Strasno je biti sam a nije toliko strasno biti izdajnik, ljudska olupina,jos se to pravda tipa sloboda neka, osobi treba malo oduska neke avanture itd.
Pa mogu na milion nacina naci odusak pa su bas izabrali Izdaju,kako bedne relativizacije i opravdanja,za nesto sto svi znaju da je Izdaja..
Kakva žrtva? Trpljenje?ako je TO ljubav onda mozes i da se zrtvujes i ne komplikujes zivot i deci i sebi i zenama...
dobro je MD rekla ne nemoj mi prici ljubav je lepa samo dok se ceka itd.itd
Ej i mene zanima.@NEzgodan sadamene zanima tatvoja ljubavna priča pričaj bre štate privuklo kote tvoje udane
Kakva žrtva? Trpljenje?

Oh, really?Da trpljenje
bicevanje/samokaznjavanje mi nije ni na um palo![]()

Kad naučiš pravopis, Bako.@NEzgodan sadamene zanima tatvoja ljubavna priča pričaj bre štate privuklo kote tvoje udane