Brajan Koen
Buduća legenda
- Poruka
- 39.760
Nema ni 50 posto Crnogoraca u Crnoj gori...
najviše ih je u Beogradu i Novome Sadu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema ni 50 posto Crnogoraca u Crnoj gori...
Popis sa terena trajao je do 10-og, znaci do juce. U preostalih 5 dana do 15-og bice obavljene neke tehnicke ispravke, ovo znam jer imam druga u popisivace.
I šta ti kažeš na ovo što se turadija u montenegrine utopila![]()
Popis sa terena trajao je do 10-og, znaci do juce. U preostalih 5 dana do 15-og bice obavljene neke tehnicke ispravke, ovo znam jer imam druga u popisivace.
Pa iskreno i bolje da se turadija u Montenegrine utopi nego u Vlasine, ako cemo iskreno.
hehe pravi ste kurdi, asimiluju vas u CG, Srpskoj, Rusiji, stvarno bedno^^
Kakvi god da smo nismo posrbljeni Arbanasi, Piperu![]()
Piperi su srpsko pleme
Jedan mali dio pravoslavaca koji su se pisali kao Crnogorci sad se pisu kao Srbi, dok je ogroman broj muslimana ovaj put se upisao kao Crnogorci.
P.S. Mislim da su Srbi na ovi popis dostigli svoj maksimum, jer su svi oni koji su se pisali kao Crnogorci a smatrali se Srbima konacno prelomili i upisali se kao Srbi. Kao sto ce i crnogorskim jezikom da govori sve vise ljudi (u narednih deset godina kad bude sledeci popis) jer danas crnogorski jezik jos i nije zazivio kao sto ce to bit do narednog popisa. Osim toga, drzava je nezavisna a uvijek postoji tendencija da se gradjani (neoptereceni politikom) pisu/poistovjecuju sa drzavom, dakle kao Crnogorci. Drugim rijeci, ponavljam, ovo je maksimum koji su Srbi dostigli, poslije ovoga slijedi samo blagi ali neupitan pad.
Vijesti
Posljednji update: 11. Apr 2011, 09:27
Broj Srba porastao sa 32% na 35%?
Broj Srba u Crnoj Gori na popisu aprila 2011. porastao je sa 32 na 35 posto, izjavio je naučni saradnik Instituta za evropske studije dr Goran Nikolić, gostujući u emisiji Utisak nedelje TV B92.
Kako prenosi veb sajt IN4S, Nikolić je pojasnio da procjenu bazira na velikom uzorku zaključno sa nedeljom 10.4.2011., kada je faktički završen terenski dio popisa. On je tvrdio da je uzorak reprezentativan, statistički obrađen i korigovan za dio manjinske populacije. Mogućnost greške je maksimalno plus minus 1%.
Po Nikolićevoj ocjeni, srpski jezik i dalje je dominantan u Crnoj Gori.
Na pitanje novinara B92 gdje nalazi uporište za takve tvrdnje, Nikolić se pozvao na Novu srpsku demokratiju.
http://pcnen.com/detail.php?module=2&news_id=53886
Lider opozicione Nove Srpske demokratije (Nova) Andrija Mandić tvrdi da je na reprezenativnom uzorku od 10 odsto stanovništva Crne Gore ta stranka utvrdila da je na ovogodišnjem popisu, koji je još uvek u toku, broj Srba premašio 35 odsto, što je više od tri odsto u odnosu na popis iz 2003. godine.
Mandić je Tanjugu rekao da je popis u Crnoj Gori praktično završen, te da je na reprezenativnom uzorku od 10 odsto stanvništva, a na osnovu duplikatnih popisnica utvrđeno da je broj građana koji su se izjasnili kao Srbi premašio 35 odsto, da srpskim jezikom govori ubedljiva većina građana od preko 50 odsto, te da broj pripadnika građana koji su se izjasnili kao pravoslavci premašuje dve trećine ukupnog broja građana
http://halovesti.com/mandic-broj-srba-u-crnoj-gori-premasio-35-odsto/
znaci mi srbi DOBRO YEBEMO I SIRIMO SE
ovaj popis 35% sledeci idemo na 40%![]()
ko sto vidimo u crnoj gori imamo dva trenda
sve je vise muslimana koji se smatraju Crnogorcima
sve je vise pravoslavnih koji se smatraju Srbima
kroz 100 godina svi Crnogorci nacijom bice muslimani a skoro svi pravoslavni u crnoj gori bice Srbi
I kakve to sada ima veze dali Srba ima 33% ili 35% kada i oni glasaju za Crnu Goru u EU i DPS ih sve uvek razbije na izborima![]()
Pa iskreno i bolje da se turadija u Montenegrine utopi nego u Vlasine, ako cemo iskreno.
Tipicno poturicko razmisljanje - neka komsiji crkne krava , po cenu da crkne i moja ... Tako ste na referendumu 100 % glasali za nezavisnost - bez obzira sto ste tako rasekli sopstveno tkivo na pola ....
Mundzosu , moze vam se jos malo a onda ce vam stici racun za podmuklu antisrpsku politiku ... Turadija vise nije nigde popularna - vas rok trajanja kao stalnog dzokera Zapada protiv Srba je prosao ... Al bolje da zivite u iluzijma - otreznjenje ce vas vise zaboleti ...
Jedan mali dio pravoslavaca koji su se pisali kao Crnogorci sad se pisu kao Srbi, dok je ogroman broj muslimana ovaj put se upisao kao Crnogorci.
P.S. Mislim da su Srbi na ovi popis dostigli svoj maksimum, jer su svi oni koji su se pisali kao Crnogorci a smatrali se Srbima konacno prelomili i upisali se kao Srbi. Kao sto ce i crnogorskim jezikom da govori sve vise ljudi (u narednih deset godina kad bude sledeci popis) jer danas crnogorski jezik jos i nije zazivio kao sto ce to bit do narednog popisa. Osim toga, drzava je nezavisna a uvijek postoji tendencija da se gradjani (neoptereceni politikom) pisu/poistovjecuju sa drzavom, dakle kao Crnogorci. Drugim rijeci, ponavljam, ovo je maksimum koji su Srbi dostigli, poslije ovoga slijedi samo blagi ali neupitan pad.
Ama ko sto kaze tvoj idol Momir Gadafi: ''Nisu nam potrebni teroristi, ni bombaši samoubice. Više od 50 miliona muslimana će pretvoriti Evropu u muslimanski kontinent za samo nekoliko decenija - izjavio je svojevremeno Gadafi''.
Ovo je izjavio onaj za kojim balavite vec poduze vrijeme.
Sta sad trpamo Gadafija u nase stvari .Gadafi je u pravu sto se tice odbrane suvereniteta sopstvne drzave - a ako muslimani postanu vecina u Evropi sta me briga . I Evropa je nas bombardovala zbog muslimana - neka se sama aka sa njima . Nisu oni tamo dosli bez poziva .
Nisu svi muslimani isti - ja sam se prvi zalagao da ,, nase ,, muslimane prihvatimo kao bracu - nisu hteli .... Deza vi . O tome je jos pisao Njegos u vreme kad se muslimani tek mozda 2-3 kolena presli u islam , al sve bese uzalud ... Sad vise nemam iluzija - vracati im onako kako su zasluzili - a ne kao 1918 ili 1945 .... Nije slucajno ono sto su doziveli u proslom ratu u Bosni - necovecna borba na zivot i smrt i ogromna mrznja Srba prema njima ...Ali iskustva od ranije su ovog puta vodila Srbe .... a tako ce biti i ubuduce - ne daj Boze ...
ko sto vidimo u crnoj gori imamo dva trenda
sve je vise muslimana koji se smatraju Crnogorcima
sve je vise pravoslavnih koji se smatraju Srbima
kroz 100 godina svi Crnogorci nacijom bice muslimani a skoro svi pravoslavni u crnoj gori bice Srbi