Israphel
Aktivan član
- Poruka
- 1.853
Činjenica je da će blizu Onoga časa biti malo muslimana, čak i u Bibliji je rečeno da kada Isus dođe neće biti puno vjernika...
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hoces da kazes da nije vazno trenutno ko u koju veru prelazi?
Amerika prelazi na Islam
Ne, kažem da kada Isus dođe biće veoma malo vjernika![]()
gresis burazeru.pogledaj dokumentarac o ocu Gavrilu.
OCU?,Kakvom ocu?
Ti u startu griješiš nazivajući ga ocem...
Matej 23,9 I ocem svojim ne zovite nikoga na zemlji, jer je jedan otac vaš, koji je na nebesima!
Luka 18,8 Kažem vam da će ih odbraniti brzo. Ali sin čovječij kad dođe hoće li naći vjeru na zemlji?
Mislim da sam ipak u pravu![]()
Gospod Isus govori o tome da nikoga ne poistovjećujemo sa Ocem nebeskim a ne da je zabranjena upotreba imenice otac. Duhovnih očeva ima mnogo.OCU?,Kakvom ocu?
Ti u startu griješiš nazivajući ga ocem...
Matej 23,9 I ocem svojim ne zovite nikoga na zemlji, jer je jedan otac vaš, koji je na nebesima!
Mislim da sam ipak u pravu![]()
Vidim da ovi prelasci lice na top-shop.
Meri iz Kraljeva novim Orbitrekom elit plus 2000 supersonik uspela da smanji 7 kilograma za samo 2 nedelje i da ojaca misice. Njena prica po reklamama.
Sa novim posudama Delimano kuvajte bez muke, dovoljno je da samo zamislite rucak u vasoj glavi i rucak se pojavi u vasim tanjirima. I sve to za samo 9999 dinara + troskovi postarine. Sada cujte price zadovoljnih korisnika.
Predjite u islam najbrozorasteca religija u svetu. Odaberite jedan od mnogim nasim modelima kao Suni, Shii, Vehabi i dobijte 24 casovnu podrsku pri shirenju islama pomocu nasilja, vrbovanja, propagande itd.Sa ovim u paketu besplatno dobijate i kuran v. 2.0 nadogradjenu i proshirenu verziju, kompatibilnu sa 21 vekom. Kao poklon dobijate i 500 eura. Cujte uspesne price preobracanja Mirka iz Surdulice, Vesne iz Bujanovca i Veljka iz Vranja. Pozurite i narucite ISLAM, samo u najblizoj dzamiji i kod lokalnog ozde. Javite se odmah.
A da su isti likovi prešli sa Islama u Hrišćanstvo drugačiju bi pjesmu ti pjevao...
Мр. Зијад Љакић - Исламска власт се ширила сабљом
ja kad sam ovde tvrdio isto to sto ovaj islamski ucenjak tvrdi, neki su mi govorili da to nije istina, da se Muhamed samo branio, a da se Islam nikada nije sirio macem
znaci Muhamed je braneci se uspeo da pokori pola tadasnjeg poznatog sveta
i bez namere ikoga da uvredim, mene zaista interesuje zasto bi Bog jednog obicnog smrtnika, velikog gresnika, pagana, ratnika i vojnog lidera izabrao za nekoga ko bi sirio njegovu rec
Isus je po Hriscanima propovedao mir i ljubav, a Boga opisivao kao milostivog, saosecajnog i kao Onog koji prasta, dok s druge strane Muhamed je bio poprilicno ratoboran i krvolocan
ja kad sam ovde tvrdio isto to sto ovaj islamski ucenjak tvrdi, neki su mi govorili da to nije istina, da se Muhamed samo branio, a da se Islam nikada nije sirio macem
znaci Muhamed je braneci se uspeo da pokori pola tadasnjeg poznatog sveta
i bez namere ikoga da uvredim, mene zaista interesuje zasto bi Bog jednog obicnog smrtnika, velikog gresnika, pagana, ratnika i vojnog lidera izabrao za nekoga ko bi sirio njegovu rec
Isus je po Hriscanima propovedao mir i ljubav, a Boga opisivao kao milostivog, saosecajnog i kao Onog koji prasta, dok s druge strane Muhamed je bio poprilicno ratoboran i krvolocan
Kao što ti već na drugoj temi odgovorih, i Muhamed je propovjedao mir, vidio si kako je naredio da se muslimai bore za hrišćane i daju im oružije ako su u opasnosti
Vlast se širila mačem, ali Islam nije, Islam da se širio mačem ni na jednoj teritoriji đe su muslimani bili ne bi ostalo ne muslimana, a to svakako nije slučajZnaš valjda za Konstatina koji je navodno vidio svijetli krst na nebu iznad kojeg je pisalo da u ime tog znaka pokorava? Ni Isus, ni Muhamed nisi naređivali bespotrebno prolijevanje krvi, krvoločnost i ubijanje svakog nevjernika
A što se tiče opisivanje Boga kao Milostivog,Saosjećajnog, i Onoga koji prašta par ajeta za tebe
Reci: "O robovi moji koji ste se prema sebi ogriješili, ne gubite nadu u Allahovu milost! Allah će, sigurno, sve grijehe oprostiti; On, doista, mnogo prašta i On je milostiv." (39:53)
Onaj ko kakvo zlo učini ili se prema sebi ogriješi pa poslije zamoli Allaha da mu oprosti – naći će da Allah prašta i da je milostiv. (4:110)
A kada te robovi Moji za Mene upitaju, Ja sam, sigurno, blizu: odazivam se molbi molitelja kad Me zamoli. Zato neka oni pozivu Mome udovolje i neka vjeruju u Mene, da bi bili na Pravome putu. (2:186)
Kao što ti već na drugoj temi odgovorih, i Muhamed je propovjedao mir, vidio si kako je naredio da se muslimai bore za hrišćane i daju im oružije ako su u opasnosti
Vlast se širila mačem, ali Islam nije, Islam da se širio mačem ni na jednoj teritoriji đe su muslimani bili ne bi ostalo ne muslimana, a to svakako nije slučajZnaš valjda za Konstatina koji je navodno vidio svijetli krst na nebu iznad kojeg je pisalo da u ime tog znaka pokorava? Ni Isus, ni Muhamed nisi naređivali bespotrebno prolijevanje krvi, krvoločnost i ubijanje svakog nevjernika
A što se tiče opisivanje Boga kao Milostivog,Saosjećajnog, i Onoga koji prašta par ajeta za tebe
Reci: "O robovi moji koji ste se prema sebi ogriješili, ne gubite nadu u Allahovu milost! Allah će, sigurno, sve grijehe oprostiti; On, doista, mnogo prašta i On je milostiv." (39:53)
Onaj ko kakvo zlo učini ili se prema sebi ogriješi pa poslije zamoli Allaha da mu oprosti – naći će da Allah prašta i da je milostiv. (4:110)
A kada te robovi Moji za Mene upitaju, Ja sam, sigurno, blizu: odazivam se molbi molitelja kad Me zamoli. Zato neka oni pozivu Mome udovolje i neka vjeruju u Mene, da bi bili na Pravome putu. (2:186)
A da su isti likovi prešli sa Islama u Hrišćanstvo drugačiju bi pjesmu ti pjevao...
a sta ce nekome ko propoveda mir i koji tvrdi da je Bozji poslanik, sablja i vojska?
tako da se postavlja pitanje da li je on imao religijske ili osvajacke misije?
zasto je Mogulski car obezglavio Sambajia, kad je ovaj odbio da predje na Islam?
zasto je Islam prodreo u Persiju tek nakon arapskog osvajanja i zasto je pre rata Muhamed stalno zahtevao od persijskog cara da predje na Islam?
posle Persije, pod islamsku vlast pada i Avganistan... jedino je takozvani Kafirstan (zemlja nevernika) opstao sve do kraja 19. veka, ali posle osvajanja od strane Abdur Rahman Kana, kada su svi stanovnici tog dela zemlje islamizovani
a danas su upravo Iran (Persija) i Avganistan jedne od najzadrtijih islamskih drzava
a s druge strane znas li kako Hriscanstvo osvojilo Rimsku drzavu?
e tako se siri vera
a ti citati, da li to vazi za muslimane ili i nemuslimane?
zasto onda imam Abu Hamza al-Masri tvrdi da nemuslimani u muslimanskim zemljama slobodno mogu da se tretiraju kao stoke, da se trguje njima i da se ubijaju, bez da se odgovara ikome za to?
to je glavni problem - sto takve stvari ne govore obicni ljudi koji su mozda puni frustracije i imaju neke svoje razloge da govore i razmisljaju tako, vec to slusamo od verskih poglavara i ucenjaka, a ko bolje tumaci Kuran i Islam od njih?