Bosniak
Aktivan član
- Poruka
- 1.245
Kris prihvata islam - uživo na Ramadan TV
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nacionalnost nema veze sa vjerom... Musliman može biti i Rus,Amerikanac,Japanac,Korejac,,Crnogorac....
Pa ako nema veze nacionalnost sa verom zasto ne priznate istinu da ste Srbi Islamske vere ?
Svako bi vas vise postovao
Ja sam Crnogorac musliman, Srbin nisam![]()
Tako je
Od 60-ih si bio musliman, od 90-ih Bosnjak, a od 2006. Crnogorac musliman
Menjate nacionalnost vise nego carape
Toliko o tome da će svi da nas poštujuNe mogu ja bit Srbin pa ti sebe ubjeđuju u šta hoćeš
![]()
to jos malo mognes da budes ako ti se prohte te bosnjak te marsovac musliman..da te vidim u gornjoj maoci a siri se po bosni brze od svetlosti dal bi smeo da kazes da si crnogorac a ne daj boze srbin musliman..glava ode na kolac...u zamku sami ste upali..Ja sam Crnogorac musliman, Srbin nisam![]()
to jos malo mognes da budes ako ti se prohte te bosnjak te marsovac musliman..da te vidim u gornjoj maoci a siri se po bosni brze od svetlosti dal bi smeo da kazes da si crnogorac a ne daj boze srbin musliman..glava ode na kolac...u zamku sami ste upali..![]()
posto ne znaju ni ko su ni sta su bice ubuduce jordanci ili palestinci...turk vise nece biti in..tako stoje stvari na terenu..jadna deca..Ma je li bogoti? Kroz crnogorsku istoriju muslimani kao narod u Crnoj Gori nazivani su sledećim imenima: Turčin, poturica, muhamedanac i musliman, dakle, nikada Bošnjak. Takođe, crnogorski muslimani nemaju drugu zemlju porijekla do Crnu Goru što će vam reći mnogi istorijski podaci i činjenice.
Kada bi uzeli slučaj da su svi muslimani u Crnoj Gori Bošnjaci, kako ih nazivaju pojedinci, onda bi to značilo: muslimani su stranci u svojoj kući Crnoj Gori; Muslimani su narod koji je doselio iz Bosne pa samim tim većina ne bi ni znala svoje tačno porijeklo; Đedovi i prađedovi crnogorskih muslimana su vjekovima bili pogrešno informisani pa sada njihovi preci vraćaju ono čega nikada nije bilo "bošnjaka" ; Muslimani nisu Crnogorci; pravoslavno porijeklo muslimana je nemoguće; Muslimani nisu prelazili u Islam već ga primali kao bezvjernici u Bosni. Ko su onda zapravo ti ljudi, koji pripadaju "Bošnjacima" ? Da li imaju svoju pravu zemlju porijekla?![]()
Ma je li bogoti? Kroz crnogorsku istoriju muslimani kao narod u Crnoj Gori nazivani su sledećim imenima: Turčin, poturica, muhamedanac i musliman, dakle, nikada Bošnjak. Takođe, crnogorski muslimani nemaju drugu zemlju porijekla do Crnu Goru što će vam reći mnogi istorijski podaci i činjenice.
Kada bi uzeli slučaj da su svi muslimani u Crnoj Gori Bošnjaci, kako ih nazivaju pojedinci, onda bi to značilo: muslimani su stranci u svojoj kući Crnoj Gori; Muslimani su narod koji je doselio iz Bosne pa samim tim većina ne bi ni znala svoje tačno porijeklo; Đedovi i prađedovi crnogorskih muslimana su vjekovima bili pogrešno informisani pa sada njihovi preci vraćaju ono čega nikada nije bilo "bošnjaka" ; Muslimani nisu Crnogorci; pravoslavno porijeklo muslimana je nemoguće; Muslimani nisu prelazili u Islam već ga primali kao bezvjernici u Bosni. Ko su onda zapravo ti ljudi, koji pripadaju "Bošnjacima" ? Da li imaju svoju pravu zemlju porijekla?![]()