Preko 100.000 večeras na protestu protiv Vučića u Novom Sadu 5.septembar 2025 god VIDEO i SLIKE

U Čipuljiće ne može, na zapadu ga neće, komšiluku okolo takva dijabola ne treba, jedino može kao Asad u Moskvu.
Мислим да га ни они неће ако се ствари буду развијале у овом правцу као до сада.
Ако би то урадили баш би нас гадно понизили а они би тако повукли јако лош геополитички потез.

Policija koja stiti neustavni rezim je dno dna.

I opet, ovaj rezim nije dobio vlast koju ima (skoro pa totalitarnu vlast u Srbiji) na izborima, jer je toliku kolicinu vlasti NEMOGUCE dobiti na izborima; i krse Ustav svakodnevno.

Policija umesto da hapsi te SNS teroriste koji krse Ustav, oni se stavili na njihovu stranu.

Dno dna.
Blokaderi treba da prevaziđu već jednom tu svoju naivnost da će policija preći na stranu blokadera. Policija štiti svoju egzistenciju i oni u policiji koji su protiv Vučića samo će malo manje da biju, ali će da biju.

Na kraju će biti kao petog oktobra, nemojte ljudi ja sam vaš. Ali bojim se da će biti drugačije, mnogo zle krvi su napravili.
Ствари изгледа иду у том правцу.
Уопште не умеју да спусте тензије и да реше проблем.
Сила се појачава све више тако да ће пуцање бити све јаче и бруталније, бар тако ми изгледа.

Ствари изгледа иду у том правцу.
Уопште не умеју да спусте тензије и да реше проблем.
Сила се појачава све више тако да ће пуцање бити све јаче и бруталније, бар тако ми изгледа.
Mislim da će policija iz Beograda stati na stranu naroda, vojska mladji oficiri. Njega mogu da brane jedino njegovi krimosi, penzioneri i policijska stanica iz Surdulice

Glupost, izuzetno niska koncentracija sto se videlo u izvestaju sa terena a vidi se i na toj slici
Pa ta tvoja sisica od vođe ne bi skupio ni pola od ovoga sa sve dupliranim dnevnicama, ferarijem umesto autobusa, sendviča sa kavijarom i SPA masažom za verne mu robove.

Mislim da će policija iz Beograda stati na stranu naroda, vojska mladji oficiri. Njega mogu da brane jedino njegovi krimosi, penzioneri i policijska stanica iz Surdulice
И ја сам сличног мишљења да ће се то десити оног тренутка када тензија буде толико велика, пред само пуцање.
Тако је било и са Слобом исто.
Сећам се,пред 5. октобар, запитао сам се хоће ли овај икада пасти са власти и да ли ће полиција тући људе док их све не побије. Демонстрације као да су некако утихнуле. смањиле се, почео је да долази мањи број људи на уличне протесте. Видело се то и само се све одиграло јако брзо, одједном се окупио велики број људи, ситуација је почела да кључа из дана у дан и после пар дана крај.

И ја сам сличног мишљења да ће се то десити оног тренутка када тензија буде толико велика, пред само пуцање.
Тако је било и са Слобом исто.
Сећам се,пред 5. октобар, запитао сам се хоће ли овај икада пасти са власти и да ли ће полиција тући људе док их све не побије. Демонстрације као да су некако утихнуле. смањиле се, почео је да долази мањи број људи на уличне протесте. Видело се то и само се све одиграло јако брзо, одједном се окупио велики број људи, ситуација је почела да кључа из дана у дан и после пар дана крај.
Onda je postojala organizacija, sada mislim da je to slabo, bez pravog vodje. Nepomenik je, neverovatno, potkupio, ucenio, zaplašio mnogo ljudi.

Policija koja stiti neustavni rezim je dno dna.

I opet, ovaj rezim nije dobio vlast koju ima (skoro pa totalitarnu vlast u Srbiji) na izborima, jer je toliku kolicinu vlasti NEMOGUCE dobiti na izborima; i krse Ustav svakodnevno.

Policija umesto da hapsi te SNS teroriste koji krse Ustav, oni se stavili na njihovu stranu.

Dno dna.
Stranka koja ti nije po volji se ruši na izborima,a država se ruši na ulici,već viđeno.

Dal je moglo da se na izborima skloni Staljin, Idi Amin ili možda Pol Pot ?
Ti upoređuješ neuporedivo.Ovaj nije diktator,ma kako vam ga predstavljali,jer da jeste streljali bi vas čim dignete glas ili glavu,baš kao kod ovih što si nabrojao.U Srbiji je demokratija kakve nema u svetu,ali je pogrešno predstavljena kao nešto drugo.U stvari,mislim da je sa namerom tako predstavljeno,pa se dalje pitam koji ste to vi kod kojih prolaze tako jeftine fore?

Амерички медији: Полиција изазвала нереде и тукла народ у НС, а Вучић је аутократа

cekaj samo da medijima dopadne aljekovo citiranje musolinija, fasista je gotov onda
1757140022109.png

Back