Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tkz. studenti,tkz. građani su elementi ekspoziture stranih agenata koje treba suzbiti u namjeru da podrivaju državu srbiju...sve u skaldu sa američkim iskustvimaPolicija i sluzbe rade zajedno sa kriminalcima i sada ce oni preko noci da postanu nekakve moralne gromade u sluzbi gradjana,to se prosto nece desiti.
Vojsku da izvede ne sme. Prvo, teško da ima koga, drugo ne sme da rizikuje da odbiju naređenje, treće u slučaju da izvede vojsku, tad situacija zavisi od vodnika, poručnika i kapetana na terenu, ne od generalštaba ill ovog ludaka.Mislim da će policija iz Beograda stati na stranu naroda, vojska mladji oficiri. Njega mogu da brane jedino njegovi krimosi, penzioneri i policijska stanica iz Surdulice
Da i jesu a velika vecina nije,nece se ni to desiti,mali su kapaciteti zatvora u Srbiji.tkz. studenti,tkz. građani su elementi ekspoziture stranih agenata koje treba suzbiti u namjeru da podrivaju državu srbiju...sve u skaldu sa američkim iskustvima
I policajci razmišljaju glavom, ljudi imaju svoje porodice, ne mogu da gledaju očima kriminalce na vlasti dozlogrdilo im je. Većina jedva čeka da se nešto desi da stanu na stranu naroda.Policija i sluzbe rade zajedno sa kriminalcima i sada ce oni preko noci da postanu nekakve moralne gromade u sluzbi gradjana,to se prosto nece desiti.
to tako biva kada prodas dusu djavolu, jos cemo se nagledati aljekovog djavolisanjaA ludak jeste, on definitivno više ne donosi racionalne odluke.
Veruj i da je policajcima ispod svake profesionalne i ljudske časti da im "kolege" budu kriminalci koje su juče hapsili.Vojsku da izvede ne sme. Prvo, teško da ima koga, drugo ne sme da rizikuje da odbiju naređenje, treće u slučaju da izvede vojsku, tad situacija zavisi od vodnika, poručnika i kapetana na terenu, ne od generalštaba ill ovog ludaka.
A ludak jeste, on definitivno više ne donosi racionalne odluke. Četvrto, policija neće intervenisati ako masa izađe u dovoljnom broju i bude odlučna; ovo je uterivanje straha u kosti da do toga ne dođe, jer policija odlično zna da protiv odlučne ili poludele mase nema nikakve šanse.
Zato je Guri petog oktobra naredio policiji u Majke Jevrosime da se preda, jer kad bi potrošili municiju i pobili gomilu ljudi, napolju bi još uvek bile gomile ljudi u stanju pena na usta, i znao je da kad bi upali u stanicu, policajci bi bili mrtvi na veoma ružan način.
Jedino može da izvede nekakve parapolicijske jedinice sastavljene od batinaša, dilera i drugih krimosa, za njih ga zabole šta će biti sa njima, takvih ima na lopate.
ucenjeni su. 6000 stanova im je dato za delic cene, a opljackani gradjani srbije, pa ih sada biju za njihove pare, ja sam emigriraoA gde su to mitski policajci sto staju na stranu naroda?
Sto ne istupe? Daju otkaze?
Čuj "daju otkaze" pa oni imaju porodice verovatno teško mogu da pronadju drugi posao. I poučeni istorijom kod Srba, da li bi im neko posle rekao hvala što su to uradili? Posle promene vlasti zaboravilo bi se to u roku od tri minuta.A gde su to mitski policajci sto staju na stranu naroda?
Sto ne istupe? Daju otkaze?
Znaci ne postoje.ucenjeni su. 6000 stanova im je dato za delic cene, a opljackani gradjani srbije, pa ih sada biju za njihove pare, ja sam emigrirao
Znaci ne postoje.Čuj "daju otkaze" pa oni imaju porodice verovatno teško mogu da pronadju drugi posao. I poučeni istorijom kod Srba, da li bi im neko posle rekao hvala što su to uradili? Posle promene vlasti zaboravilo bi se to u roku od tri minuta.
aljek je fasista, vidis da se poziva na musolinija? jel bilo u fasistickoj italiji takvih, jel su postojali organi reda koji su se odupirali fasizmu? to moramo da istrazimo iz istorije, sigurno da jeste, ali nedovoljan brojZnaci ne postoje.
eu ti je 4. rajh, a uz rusiju je vise od pola sveta, citam americku stampu, ode i indija za rusijom i kinom, badava je tramp prijateljstvovao sa modijem, modi je sada u ljubavi sa putinom;Ja nikako ne mogu razumjeti Srbe. S jedne strane žele demokraciju europskog tipa a sa druge se dive Rusiji i režimu V. Putina. Može li to zajedno?
A sta vi tacno hocete?eu ti je 4. rajh, a uz rusiju je vise od pola sveta, citam americku stampu, ode i indija za rusijom i kinom, badava je tramp prijateljstvovao sa modijem, modi je sada u ljubavi sa putinom;
eu nema patent na demokratiju, ne zavaravaj se, svet se menja, a ti ostajes u proslom veku
Poštovanje zakona i smenjivost vlasti.Ja nikako ne mogu razumjeti Srbe. S jedne strane žele demokraciju europskog tipa a sa druge se dive Rusiji i režimu V. Putina. Može li to zajedno?
da sprovedemo eksperiment do krajaA sta vi tacno hocete?
Verujem, ali se ne bune. Videćemo dokle će da izdrže ovako.Veruj i da je policajcima ispod svake profesionalne i ljudske časti da im "kolege" budu kriminalci koje su juče hapsili.
I EU standardima u obračunu sa takvima,bez milosti tuku redom,ne pitaju ni ko si ni šta si.tkz. studenti,tkz. građani su elementi ekspoziture stranih agenata koje treba suzbiti u namjeru da podrivaju državu srbiju...sve u skaldu sa američkim iskustvima
Ne dok su kola išla uzbrdo (mada je diskutabilno za italijanski fašizam da li su ikad išla uzbrdo). Tek kad je doćeralo do duvara Musolini je smenjen. Isto kao u nacističkoj Nemačkoj, oficiri se nisu setili da ozbiljno pokušaju da uklone Hitlera dok nisu počeli da se ređaju porazi.aljek je fasista, vidis da se poziva na musolinija? jel bilo u fasistickoj italiji takvih, jel su postojali organi reda koji su se odupirali fasizmu? to moramo da istrazimo iz istorije, sigurno da jeste, ali nedovoljan broj
Koju "demokraciju" ti vidiš u EU?Pa ono je diktatura briselskih namesnika za koje niko ne zna ko ih je postavio tamo.Ja nikako ne mogu razumjeti Srbe. S jedne strane žele demokraciju europskog tipa a sa druge se dive Rusiji i režimu V. Putina. Može li to zajedno?