Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajd u "100 marke"?Evo samo što nije![]()
Jel on to pijan ovde?
brate koje pacenicke face?I u Kraljevu večeras![]()
Шта је, по теби, требало да ураде?I nista ne uradiste haha
Sramota
То се увек догађа док однос снага не достигне критичну тачку, док не сазру услови за преокрет.Policija koja stiti neustavni rezim je dno dna.
I opet, ovaj rezim nije dobio vlast koju ima (skoro pa totalitarnu vlast u Srbiji) na izborima, jer je toliku kolicinu vlasti NEMOGUCE dobiti na izborima; i krse Ustav svakodnevno.
Policija umesto da hapsi te SNS teroriste koji krse Ustav, oni se stavili na njihovu stranu.
Dno dna.
Можда си очекивао да се једни другима попону на рамена, да би постигли "високу концентрацију"?Glupost, izuzetno niska koncentracija sto se videlo u izvestaju sa terena a vidi se i na toj slici
Фасцинантан изглед победника после 123. победе над "офарбаном револуцијом".
Шта је требало да ураде уместо протеста? Стално им се приписује да хоће да руше институције, да руше државу и сличне глупости.Bolje da ništa nisu radili. Klasičan autogol. Ako je ovo metod studenata, ebeš ga!
Та немојте касти!? Мало сте пресисали из бурета.Ne, samo kolovođe. Ova većina su zavedeni.
Мислиш, сузавац?Melem za oči! Počela hapšenja blokadera: Policija ih saterala u ćošak i oborila na zemlju (VIDEO)
Је л' то Дачић није на дужности?U koju rupu se sakriti, kada su sve rupe u srbiji. Bolje u zatvor nego u rupu da im narod sudi....
Динко је, као и још неки, утрпант, ловац у мутном, који ће временом отпастиNe znam ko je pogačar.
Znam ko je Dinko, gospodar Srbije.
... преко Дрине у 33.14зде материне.Da je ovo država Šakić Sabahudin bi bio šutiran sve do Drine.
Kome da verujem AV upravo rece da je 9400 dusa bilo na protestu...![]()
Ко се пендрека лати, од пендрека ће да пати.to ce nekoliko dnevno pendrecenje da "razvede"
I opet ih panduri oduvaše. Badava mali Mićo broji do 100000.
Слабо конташ. Народ није желео да се сукобљава са полицијом, већ се окупио да изрази протест.Kako god za deset minuta bivši radikal je slikao prazne ulice i pričao sam sa sobom.