piciginx
Legenda
- Poruka
 - 54.584

Ја учим да возим хладњаче, свако нешто учи ...
Nauči voziti i bagere da možeš dati kompletnu ponudu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја учим да возим хладњаче, свако нешто учи ...
Vidiš, ne znaš ni sa kime pričaš,
a postaješ ličan ...
Sladolede mi je verovatno prodavala tvoja mama dok sam
na pauzi između predavanja šetala ispred fakulteta ....

Само тако и могу да нас победе, на муфте..
Paljenje tudje zastave,provociranje,naci pozdravljanje,droga...

lupetas na licnom nivou. ko da si prodavao sladoled zimi
Ma budala bre cinovnicka koja nista ne razume. Lupeta neke fraze koje veze s mozgom nemaju.
Još jedno 80-ak puta da to ponovi i vjerojatno će po Goebelsovoj teoriji postati istina.Svetski sportski mediji vec prejudiciraju izhod : Srbija - Albanija 0:3
Tom tetoviranom bi, da sam neko jako mudo u vlasti/policiji, zabranio da kupi razglednicu sa slikom stadiona. Njegov ulazak na stadion bi bio vic kojem bi se ja i kolege grohotom smejali...
...ali jbg, tako nam i treba kad smo retardirani. Nego, neka mi neko potvrdi da li je zaista zbog UEFA-inih propisa na samoj stazi stadiona bilo samo 150 zandarma? Ako je zbog UEFA, onda su i oni teski mamlazi.

Zbog ovakvog načina razmišljanja nikada ne možeš biti neko jako mudo ....![]()

Ono istina, zatvorili su nase navijace u kavezu, tada u Djenovi...coveka mozda bilo strah da bude zatvoren...
Dovoljno je procitati naslove nekih wc papira u Srbiji koji sebe nazivaju novinama i izliva fazizma, sovinizma i gluposti ... I da Olja Beckovic je bila upravu kad je nedavno rekla: „Ovako nije bilo ni devedesetih“.