Prekinuta utakmica protiv Albanije

lupetas na licnom nivou. ko da si prodavao sladoled zimi

Ma jok,
nikada mi na pamet nije palo ....
Za razliku od tebe ja učila,
fakultet završavala,
lepo se i lako zaposlila (svi traže dobre studente)
i evo, nedavno dobila nagradu za vernost (zovu to "jubilarna") ....
To (PRODAVANJE SLADOLEDA) čak ni preko studentske za vreme studij NISAM HTELA DA RADIM - valda je važnije učiti i diplomirati ....

U tvojim postovima jedino mogu prepoznati jed, bes i zavist
jer nisi (iz tebi poznatih razloga) mogao doći do nivoa obrazovanja
koji bi ti omogućio normalnu i kvalitetnu komunikaciju sa ostalim forumašima
pa stoga svoje frustracije istresaš na način koji ti je jedini dostupan - VREĐANJE I PROSIPANJE PRIMITIVIZMA

Tom tetoviranom bi, da sam neko jako mudo u vlasti/policiji, zabranio da kupi razglednicu sa slikom stadiona. Njegov ulazak na stadion bi bio vic kojem bi se ja i kolege grohotom smejali...

...ali jbg, tako nam i treba kad smo retardirani. Nego, neka mi neko potvrdi da li je zaista zbog UEFA-inih propisa na samoj stazi stadiona bilo samo 150 zandarma? Ako je zbog UEFA, onda su i oni teski mamlazi.

Tom tetoviranom bi, da sam neko jako mudo u vlasti/policiji, zabranio da kupi razglednicu sa slikom stadiona. Njegov ulazak na stadion bi bio vic kojem bi se ja i kolege grohotom smejali...

...ali jbg, tako nam i treba kad smo retardirani. Nego, neka mi neko potvrdi da li je zaista zbog UEFA-inih propisa na samoj stazi stadiona bilo samo 150 zandarma? Ako je zbog UEFA, onda su i oni teski mamlazi.

Zbog ovakvog načina razmišljanja nikada ne možeš biti neko jako mudo .... :mrgreen:

Оду два лика у Ђенову на Италија - Србија о свом трошку, немају везе са Богдановим.И тако још 1000 људи.

И онда Богданов почне свој хулигански перфоманс.Е онда све навијаче Србије италијанска мурија почасти пендрецима, свих 1000.

Када су све вратили у Србију, свих 1000 иду на испитивање у полицију, тако и горе два лика.Значи малтретирање због неког гориле који сече жицу, који је буквално дао је 3 гола за Италију.Какав пајсер.

Dovoljno je procitati naslove nekih wc papira u Srbiji koji sebe nazivaju novinama i izliva fazizma, sovinizma i gluposti ... I da Olja Beckovic je bila upravu kad je nedavno rekla: „Ovako nije bilo ni devedesetih“.

Ma u redu je,
svi znamo za koga navijaš,
i to je tvoje pravo ....

Hbga, neko za Partizan, neko za Zvezdu - SVI ZA SRBIJU,
a ti ... Pa .... Šta reći .....

196487278477663489394456-1.jpg

Nesto razmisljam za ono skandiranje "Vucicu pederu, izdao si Srbiju".

Jedan od vodja Partizanovih navijaca je Aleksandar Vavic, blizak SPSu.

Mozda osveta socijalista za prozivanje od strane onog Jovicica, Mihajlovicke itd.

Cisto kao ilustracija kakva nam je drzava.

Poslednja izmena:

Back