Prekinuta utakmica protiv Albanije

Citam komentare, ne samo ovde nego i na drugim forumima i portalima. I zanima me nesto

Mislite da Albanija nije kaznjena kako spada..slazem se sa vama. Ajde da sad zaboravimo na trenutak sta se desilo i ko je ko. Da probamo doci do realnog odgovora jer ovi komentari bez imalo samokritike su jednostavno pre pre bljutavi

Kako bi vi kaznili sledece

1.Navijaci uleteli u teren.
2.Ne samo da su uleteli vec su i igrace tukli.
3.Ne samo da su navijaci tukli igrace, vec su isto to uradili i REDARI.
4.Bogdanov kojem milicija ne sme nista i pusta ga da se presetava i ne samo njega.

Nesto ajmo reci manje bitno posto se kod nas to smatra deo uobcajenog folklora, ali ajde da spomenemo.

4.Igraca Alb.rep. se sprecavalo da izvede korner time sta je gadjan svime i svacime.
5.Bakje
6.Povici ubij Siptara
7.Ubij Hrvata da Siptar nema brata.

Vi tu ne vidite koliko je organizator zakazao? UUUPSS pa mi smo organizatori.

UEFA je pre ovoga sta se desila, a nakon nekih prethodnih sranhja rekla da ce nas izbaciti iz natjecanja ako se nesto slicno ponovi, ne kotiramo dobro u UEFI, da podsetim samo na sledece

1.Genova
2.Krusevac

Onda sta se tice klupskog fudbala, ali i to utice na celokupnu sliku o nama.

3.Totenhan
4.Ubistvo Tatona

I jos puno toga..

E pa gospodo draga ima da Platinija poljubite u guzu, jer nakon svega, ocekivao sam puno, puno goru kaznu za nas, kao organizatori smo sasvim zakazali, pobogu igrace su tukli na terenu, prosli smo pre dobro i ima da se zahvalite svim vilama za to a ne da jos kukate u maniri CEO SVET JE PROTIV NAS..BRE.

A da ti odgovorim i po tačkama.

1. Navijači uleteli u teren - Nesumnjiv propust organizatora.
2. Da, tukli su one igrače koji su pre toga napali naše igrače braneći svoju fašisitčku amajliju. Tebi očigledno smeta borba protiv fašizma.
3. Redari tukli igrače??? Stvarno? Ko to?
4. Bogdanov je sramota koja se zaista ne može objasniti.
5. Igrač Albanije je sprečen da izvede korner... zato što je gađan... pogrdnim rečima verovatno....
6. Baklje - verovatno ih nema među drugim navijačima
7. Povici koji su sramotni, ali ima sličnih pojava i među drugima, pa se ne prekidaju utakmice i ne kažnjavaju se organizatori.
8. Kao i 7.

Pa da pomenem i ono što ti ovako "objektivan" izgleda nisi primetio:
1. Nad stadionom Partizana se pojavila fašistička zastava velike Albanije. Kako bi samo na istu reagovali Grci da se ovo desilo u Grčkoj?
2. Igrači Albanije su potrčali da se fizički obračunavaju sa našim igračima koji su uspeli da dohvate tu fašističku zastavu velke Albanije, što znači da igrači Albanije stoje iza tog političkog (fašističkog) stava.
3. Fudbalski savez Srbije ne stoji iza ekscesa koji su se desili, što se ne može reći za Fudbalski savez Albanije.
4. Država Srbija se obračunava (na ovaj ili onaj način) sa izgrednicima dok država Albanija nije ni osudila incident koji su napravili Albanci.

Ima toga još, ali... ako ti ovo do sada nije ušlo u glavu teško će i ostalo..

- - - - - - - - - -

Ponavljam, jako konsturktivno od clana ekipe CEO SVET JE PROTIV NAS--BRE
Ma jok. MI smo najgori. Nas treba da bombarduju, kažnjavaju i slično. Mi smo narod niže vrednosti. Ubiti Srbina i povaditi mu organe nije zločin.

Jel to hoćeš da kažeš?

Mislim da je Albanija morala biti strozije kaznjena.
I onaj njihov sto je naleteo na naseg zbog zastave - taj je morao biti bar diskvalifikovan.
Ja se ne razumem u futbal, ali logički gledano - oni onda nisu dovoljno kaznjeni.
Fudbal, narode..greska u kucanju...e, ovo sto je tab rekao - to i ja mislim.

realno presedan je sto je albanija sa samo 100.000 kaznjena zbog drona..u neku ruku legalizovano je dronovanje utakmica za one sa dubljim dzepom :)

Znaci, ko ima love - taj moze slobodno da se opusti i da izrazi svoje misli, kakve god bile, putem drona na vaznim utakmicama.

nisi u pravu jer je srbija izgubila 3 boda zbog upada igraca (i jos dve utakmice bez navijaca)
albanija je izgubila 3:0 jer nije htela da nastavi mec

realno presedan je sto je albanija sa samo 100.000 kaznjena zbog drona..u neku ruku legalizovano je dronovanje utakmica za one sa dubljim dzepom :)

A ko je spustio dron ?!
Albanska publika nije bila prisutna na stadionu JNA a dron je dosao izvan stadiona , tako-da ... Albanija je kaznjena nepravedno i sumnjam da cemo ostavljati ovo da prodje tek tako pa jos ste sigurni da ste vec pobedeli Albaniju pa 3 boda ne spominjate sem ovo " sa samo 100.000 kaznjena zbog drona" !
Malo vam je ?

Back