- Poruka
- 11.563
Kao što rekoh, baš si talentovan za lovca na talente... Hajde sada...
Ponavljam, jako konsturktivno od clana ekipe CEO SVET JE PROTIV NAS--BRE
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao što rekoh, baš si talentovan za lovca na talente... Hajde sada...
Citam komentare, ne samo ovde nego i na drugim forumima i portalima. I zanima me nesto
Mislite da Albanija nije kaznjena kako spada..slazem se sa vama. Ajde da sad zaboravimo na trenutak sta se desilo i ko je ko. Da probamo doci do realnog odgovora jer ovi komentari bez imalo samokritike su jednostavno pre pre bljutavi
Kako bi vi kaznili sledece
1.Navijaci uleteli u teren.
2.Ne samo da su uleteli vec su i igrace tukli.
3.Ne samo da su navijaci tukli igrace, vec su isto to uradili i REDARI.
4.Bogdanov kojem milicija ne sme nista i pusta ga da se presetava i ne samo njega.
Nesto ajmo reci manje bitno posto se kod nas to smatra deo uobcajenog folklora, ali ajde da spomenemo.
4.Igraca Alb.rep. se sprecavalo da izvede korner time sta je gadjan svime i svacime.
5.Bakje
6.Povici ubij Siptara
7.Ubij Hrvata da Siptar nema brata.
Vi tu ne vidite koliko je organizator zakazao? UUUPSS pa mi smo organizatori.
UEFA je pre ovoga sta se desila, a nakon nekih prethodnih sranhja rekla da ce nas izbaciti iz natjecanja ako se nesto slicno ponovi, ne kotiramo dobro u UEFI, da podsetim samo na sledece
1.Genova
2.Krusevac
Onda sta se tice klupskog fudbala, ali i to utice na celokupnu sliku o nama.
3.Totenhan
4.Ubistvo Tatona
I jos puno toga..
E pa gospodo draga ima da Platinija poljubite u guzu, jer nakon svega, ocekivao sam puno, puno goru kaznu za nas, kao organizatori smo sasvim zakazali, pobogu igrace su tukli na terenu, prosli smo pre dobro i ima da se zahvalite svim vilama za to a ne da jos kukate u maniri CEO SVET JE PROTIV NAS..BRE.
Ma jok. MI smo najgori. Nas treba da bombarduju, kažnjavaju i slično. Mi smo narod niže vrednosti. Ubiti Srbina i povaditi mu organe nije zločin.Ponavljam, jako konsturktivno od clana ekipe CEO SVET JE PROTIV NAS--BRE
VALJDA CE , DOBIVSI INSPIRACIJU OD ALBANACA , NA NEKOJ SLEDECOJ UTAKMICI ISIS PUSTITI DRONA NAD PUBLIKOM .....

Fudbal, narode..greska u kucanju...e, ovo sto je tab rekao - to i ja mislim.Mislim da je Albanija morala biti strozije kaznjena.
I onaj njihov sto je naleteo na naseg zbog zastave - taj je morao biti bar diskvalifikovan.
Ja se ne razumem u futbal, ali logički gledano - oni onda nisu dovoljno kaznjeni.
realno presedan je sto je albanija sa samo 100.000 kaznjena zbog drona..u neku ruku legalizovano je dronovanje utakmica za one sa dubljim dzepom![]()
nisi u pravu jer je srbija izgubila 3 boda zbog upada igraca (i jos dve utakmice bez navijaca)
albanija je izgubila 3:0 jer nije htela da nastavi mec
realno presedan je sto je albanija sa samo 100.000 kaznjena zbog drona..u neku ruku legalizovano je dronovanje utakmica za one sa dubljim dzepom![]()
Znaci, ko ima love - taj moze slobodno da se opusti i da izrazi svoje misli, kakve god bile