Prekinuta utakmica protiv Albanije

Оду два лика у Ђенову на Италија - Србија о свом трошку, немају везе са Богдановим.И тако још 1000 људи.

И онда Богданов почне свој хулигански перфоманс.Е онда све навијаче Србије италијанска мурија почасти пендрецима, свих 1000.

Када су све вратили у Србију, свих 1000 иду на испитивање у полицију, тако и горе два лика.Значи малтретирање због неког гориле који сече жицу, који је буквално дао је 3 гола за Италију.Какав пајсер.

A pazi ovo...

Dodje ti Bogdanov i jos par njegovih ortaka u stan i traze ti da im das neke pare.

I ti ih prijavis policiji.

Policija ih uhapsi, slikaju se za novine sa lisicama na rukama, pa ih onda puste.

I oni opet na slobodi, idu na stadione i boli ih uvo.

A ti molis Boga da ne naletis na njih na ulici.

Srbija je to.

A pazi ovo...

Dodje ti Bogdanov i jos par njegovih ortaka u stan i traze ti da im das neke pare.

I ti ih prijavis policiji.

Policija ih uhapsi, slikaju se za novine sa lisicama na rukama, pa ih onda puste.

I oni opet na slobodi, idu na stadione i boli ih uvo.

A ti molis Boga da ne naletis na njih na ulici.

Srbija je to.

Jok, to je CROasanija .....

U Srbiji se to očas reši ....

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma ocenio je danas da pojavljivanje zastave sa mapom Velike Albanije na fudbalskoj utakmici Srbija - Albanije nije provokacija, već, kako je rekao, udar na Srbiju iz Tirane.

-42.jpg

Napominjujući da je pojavljivanje zastave udar ne samo na Srbiju, već i na Grčku, Crnu Goru i Makedoniju, Marković je rekao da je potrebno da svi shvate da Albanci koriste svaki trenutak za promociju velikoalbanske ideje, od koje očigledno ne odustaju.

"Udar, a ne provokaciju, nisu izveli navijači, već službena lica iz lože stadiona i to je službeni udar iz Tirane", navodi Marković u saopštenju povodom događaja na fudbalskoj utakmici.

Ne želim da se podsećam, dodao je on, kakve su sve udare Albanci vršili na Srbe, od ubistva, kindapovanja, rušenja i paljenja crkava, rušenja spomenika na grobljima, paljenja kuća i stanova do proterivanja Srba sa Kosova i Metohije.

"Evropa nam je uvek govorila da ne nasedamo na provokacije. Vreme je da Evropa razume Srbiju", rekao je Marković.

On je izrazio nadu da će i fudbalska i politička Evropa prepoznati krivca, koji je "više nego očigledan i došao je iz Tirane".

Utakmica između Srbije i Albanije prekinuta je u utorak na stadionu Partizana pred kraj prvog poluvremena nakon što se iznad terena pojavila bespilotna letelica sa zastavom tzv. Velike Albanije, posle čega su usledili incidenti.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/5...nije-provokacija-vec-udar-na-Srbiju-iz-Tirane

Jok, to je CROasanija .....

U Srbiji se to očas reši ....

Скоро је домађин човек у Жаркову ничим изазван рокнуо лопова на гајби.
Замало да заглави робију.Притисак јавности је ослободио тог храброг човека.Да је неке земаљске правде, и награду би добио.Лопов је до тада имао 50 провала.

Нема зезања бате.

Задње време дошло.

Боље да идете да будете физички активни уместо што седите по компјутерима.

Палма је тигар који ће да угризе свакога ко буде кидисао на Србске светиње.

Морамо и сви ми да будемо достојни задатка који је пред нама. Сваки појединац.

Само заједно и само уједињени можемо до коначне победе.

Некако мислим да би морали да укључимо и војну обцију.

Зашто? Сви ми волимо мир, нико не воли рат.

Али државе су као уличари, ако осете најмању слабост појешће те за доручак.

Због тога је потребна јака војска, да би имали квалитетан мир, мир достојан човека, који би у догледно време обезбедијо и економски бросперитет.

Dovoljno je procitati naslove nekih wc papira u Srbiji koji sebe nazivaju novinama i izliva fazizma, sovinizma i gluposti ... I da Olja Beckovic je bila upravu kad je nedavno rekla: „Ovako nije bilo ni devedesetih“.

Pa ono jes...na ulicama Prištine, Tirane, u Crnoj Gori i Makedoniji nikakvih izliva fašizma, šofinizma i gluposti nije bilo...:zcepanje:

Da li ste vi ikada čuli za ogledalo?

Економија мора да следи технолошки напредак и модерне тенденције. Због тога је потребно да се јако брзо оформи квалитетан тим на том пољу.

Намерно сам рекао тим, а не само неколико квалитетних појединаца.

Не смемо никад више допустити да се Србски тигар Палма овако резигнира и потоне у меланхолију праћену налетима беса.

Ниједно Србско дете више не сме заблакати.

Морамо само гледати набред, у будућност.

Ma jok,
nikada mi na pamet nije palo ....
Za razliku od tebe ja učila,
fakultet završavala,
lepo se i lako zaposlila (svi traže dobre studente)
i evo, nedavno dobila nagradu za vernost (zovu to "jubilarna") ....
To (PRODAVANJE SLADOLEDA) čak ni preko studentske za vreme studij NISAM HTELA DA RADIM - valda je važnije učiti i diplomirati ....

U tvojim postovima jedino mogu prepoznati jed, bes i zavist
jer nisi (iz tebi poznatih razloga) mogao doći do nivoa obrazovanja
koji bi ti omogućio normalnu i kvalitetnu komunikaciju sa ostalim forumašima
pa stoga svoje frustracije istresaš na način koji ti je jedini dostupan - VREĐANJE I PROSIPANJE PRIMITIVIZMA

zanimljivo, ti si meni nezanimljiva i dosta bezlicna i bezsadrzajna. osim po dnevnom meniju uvreda. nemam ja pojma sta predstavljas i zasto.

Dovoljno je procitati naslove nekih wc papira u Srbiji koji sebe nazivaju novinama i izliva fazizma, sovinizma i gluposti ... I da Olja Beckovic je bila upravu kad je nedavno rekla: „Ovako nije bilo ni devedesetih“.
Branili ste onako javno pred cijelim svijetom nekakav rekoste "svoj" stijeg na kojemu je prikazana albanska okupacija tuđeg teritorija svih naroda uokolo vas!
O fašizmu svima pametnima dovoljno, stoga sjedi dolje i jedan za kraj polugođa!

Nije strašno kao što je trebalo da bude. Samo nam je zgažen ponos što i nije tako loše, vreme je da se trgnemo. Trebao je da nastane mnogo veći haos, da neko nastrada, da se sve otrgne kontroli, ali eto...nekim čudom nije :)

:ok: Mislim da je zaista tako. Lepo razmisljas.
Odluka UEFE ce jos vise ujediniti Srbe. Jer, posle incidenata (izreziranih) na utakmici Italija-Srbija, kaznjena je Srbija iako je bila gost. Po tom rezonu, jasno je ko bi trebao bitisada kaznjen. Ali, tako biti nece jer UEFA nije nezavisna od politike i opet ce nas kazniti.
Ja licno ne volim bodove za zelenim stolom ali govorim principijelno. Ono na utakmici i ovo danas su pocetak budjenja uspavanih Srba. ;)

Cisto da vas podsjetim kako je prosla slicna situacija u RH

Beogradski student pušten iz zatvora

BEOGRADSKI student Stevan Vranešević poslijepodne je pušten iz Okružnog zatvora u Remetincu u kojem je odslužio desetodnevnu kaznu zbog fotografiranja sa slikom četničkog vojvode Draže Mihailovića na središnjem zagrebačkom trgu.

Po izlasku iz zatvora, beogradskog studenta arhitekture oko 18 sati preuzeli su policajci zaduženi za emigrante i granice koji su u policijskim prostorijama protiv njega proveli upravni postupak radi otkaza boravka u Republici Hrvatskoj.

Postupkom provedenim u zgradi policije u Petrinjskoj ulici, beogradskom studentu je otkazan boravak u Hrvatskoj koju mora napustiti u razumnom roku, a u putnu ispravu mu je upisana zabrana ulaska u Hrvatsku u idućih 180 dana, rekla je Hini glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama.

Vranešević je policijsku zgradu napustio s predstavnicima veleposlanstva Republike Srbije i Crne Gore u Hrvatskoj, a novinarima nije dao izjavu.

Policija Vraneševića neće pratiti do granice jer to nije predviđeno propisima kada je riječ o prekršiteljima.

Vranešević je uz još dvije studentice uhićen 20. studenoga nakon što su se sa slikom četničkog vojvode Draže Mihailovića fotografirali ispred spomenika bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Zbog remećenja javnoga reda i mira, naročito drskog ponašanja i vrijeđanja moralnih osjećaja građana on je prvo kažnjen s 15 dana zatvora, ali mu je Visoki prekršajni sud kaznu smanjio za pet dana.

Studentica Mirjana Đergović izdržala je petodnevnu kaznu i u srijedu je puštena iz zatvora, dok protiv treće studentice postupak nije bio ni pokrenut jer nije dokazano da je sudjelovala u prekršaju.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/beogradski-student-pusten-iz-zatvora/236723.aspx

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma ocenio je danas da pojavljivanje zastave sa mapom Velike Albanije na fudbalskoj utakmici Srbija - Albanije nije provokacija, već, kako je rekao, udar na Srbiju iz Tirane.

-42.jpg

Napominjujući da je pojavljivanje zastave udar ne samo na Srbiju, već i na Grčku, Crnu Goru i Makedoniju, Marković je rekao da je potrebno da svi shvate da Albanci koriste svaki trenutak za promociju velikoalbanske ideje, od koje očigledno ne odustaju.

"Udar, a ne provokaciju, nisu izveli navijači, već službena lica iz lože stadiona i to je službeni udar iz Tirane", navodi Marković u saopštenju povodom događaja na fudbalskoj utakmici.

Ne želim da se podsećam, dodao je on, kakve su sve udare Albanci vršili na Srbe, od ubistva, kindapovanja, rušenja i paljenja crkava, rušenja spomenika na grobljima, paljenja kuća i stanova do proterivanja Srba sa Kosova i Metohije.

"Evropa nam je uvek govorila da ne nasedamo na provokacije. Vreme je da Evropa razume Srbiju", rekao je Marković.

On je izrazio nadu da će i fudbalska i politička Evropa prepoznati krivca, koji je "više nego očigledan i došao je iz Tirane".

Utakmica između Srbije i Albanije prekinuta je u utorak na stadionu Partizana pred kraj prvog poluvremena nakon što se iznad terena pojavila bespilotna letelica sa zastavom tzv. Velike Albanije, posle čega su usledili incidenti.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/5...nije-provokacija-vec-udar-na-Srbiju-iz-Tirane

giphy.jpg

Putko izjava dana: Prosječan, velim, srpski huligan može se samo češati po ćiverici i biti ljubomoran na kolegu iz Tirane što se on prvi nije sjetio ove psine oDrona.:ok::hahaha:

Kao prvo, verujem u cestitost domace igre. uvek igramo posteno i otvoreno, bez zadnje misli. svaka nova prilika na terenu nam je sveza i povod da se necemu naucimo,bio to zgoditak ili promasaj... ja sad iz izjave ovog albanskog selektora da je sve to sa zastavom bila sala,ali i iz njegovog rezona da UEFA treba njima da dodeli pobedu oslanjajuci se na skorasnju igru naseg tima u Italiji, ne bih voleo da dodjem do zakljucka da se taktika albanske igre, ali po svim prilikama nazalost - i politike, uvek oslanja na zlopamcenje i jednodimenzionalno racunanje na podbacaje i mane kod protivnika,sto ponekad i zna da bude osnova za uspeh,ali je sasvim degutantno kao moralno nacelo.zapravo,jedino jednoobrazno ljudsko iskustvo moze i takvom nacelu dati neku vrednost, ali nikako ako se ono unapred,pre bilo kakvog ljudskog iskustva, generalizuje kao sebicna,samosvojna, zakrzljala i nerazvijena,zasebna vrednost `po sebi` koja treba da se van svake kritike i dozvole iste forsira i postuje kao garant sitnog makijavelistickog napretka ka cilju po svaku cenu. da se razumemo,mislim da je ovakvoj generalizaciji podlozna apsolutno svaka nacija,pa ne vidim razloga da ni nasu ne smatram izdvojenom od te i takve slabosti...jer makijaveli tvrdi da se ljudi udruzuju iz raznih pobuda,a najcesce iz interesa i straha od drugoga. to je, dakle, obzervacija makijavelija. a moj nekakav licni kont je da se,narocito na ovim prostorima,ali i inace kao pravilo, iz takvih udruzivanja poradjaju uglavnom miniskulni produkti mitoloskog razmisljanja... da prevedem, to je ono sto vecina danas naziva terminom `kicerica`. u ovom slucaju, radi se o nacional-kicu. to je ono,znate, porcul-chichice sa bradurinicama, umascene zastavnice sahovnice,karirani stolnjaci,nemocni, nemoguci skakavci, upaljaci sa grbom sto bi hteo da bude veci od upaljaca,itd.itd.itd. vec vidjeno?
evo sada jedne originalne sveze situacije,koja u sustini orbitira pogresno oko nacional-kica.u sustini mislim da smo na stanovistu ispravnosti,ali samo treba eliminisati ta nepotrebna prezvakavanja koja sam u biti objasnio,jer to nikoga ne interesuje,a predstavlja bezvrednost i najobicnije tantuze,drugo nesto je bitno. ima ono: `ne mrzi igraca,mrzi igru.` mi ne mrzimo igru,niti smo je (nadam se) ikada gledali kao platformu gde cemo energiju da crpimo iz stvari koje joj sustinski ne pripadaju. dakle na to se treba koncentrisati: na fer-plej. to je fudbal,kao i svaka druga igra.

Drugo, mnogi se prave ludi,iako mozda to dobro znaju (i iz svog iskustva),a mozda i ne, ali nema nijedne juznobalkanske nacije koja nije usvojila termin - `inat`. sad cu ispasti neko ko brani fer-plej na podrucju takve jedne furije, ali svaki balkanceros ima svoj naziv za to autenticno blago nasih prostora. kod bosanaca to je recimo `dernek`. hrvatima je to `gust`,itd.itd. ne znam da li je ko primetio zajednicki tip ove manifestacije kod naroda podno srba? jok? e sad cu da vam objasnim. dal je skopje,dal je mikro-klima, uglavnom, i kosovari, i siptari, a narocito veseli makedonjani, inace vrlo fini,stalozeni i dobrodusni ljudi u normalnim okolnostima zivljenja, imaju jedan specifican oblik ponasanja kad se otkace.naime,oni tada u kojem god da se nalaze drustvu, pocinju da prave takozvane `zvrcke`. najcesce je to za svoj gros i na svoj racun. ne gleda se ko strada, okolina nije bitna, i ona treba to da shvati tako. upravo biva i pocascena jednom vrstom cirkusa u licnoj reziji i tu nema ljutnje,jer je kljucan momenat iznenadjenja i nagle zabave. dakle, pojedinac se iz cista mira otkaci i nadahnut dobrom atmosferom, nacini neku svinjariju kojom je istovremeno minira, ali i pojaca. sve to moze da deluje na njegovu,ili na tudju stetu, ali rezultat je obicno novi talas atmosfere derneka. to vam je ono kad vidite da iznenada ponesen ambijentom, lik samo poskoci od stola i vikne pred drustvom:`e sa` cete vidite kako turam tureto na k.reto!` i pocinje neka vesela obest,ali iskljucivo u cast opsteg veselja. ovo je meni bilo neshvatljivo,ali sam naposletku skontao tu konekciju,i razumeo da je to samo taj duh i nista vise od toga. dakle, s kicericama u stranu, treba da se zna sta je bitno od bitnijeg. eto,samo to.

Poslednja izmena:
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/261237/Hit-na-internetu-Kako-je-hrvatski-ljubitelj-fudbala-ocitao-lekciju-Albancu

"Ja bi tebi od srca čestita. Ovo je povjesni dan za veliku albansku naciju. Izveli ste prvi let u povjesti albanskog naroda. Cili svit slavi braću Wright,a vi sad možete slavit braću Rama. Je da je malo čudno šta ste za povjesni albanski let odabrali susjednu zemlju i da je to bespilotna letjelica ali ni Amerikanci ne šalju odma na Mars žive ljude, polako i za koju godinu imat će te čovika koji se otisnija u nebo. Jučerašnji dan velika Albanska nacija može slavit ka dan osnivanje Albanskog ratnog zrakoplostva i protuzračne obrane.

Sinko Božji ovo šta ste napravili u Beogradu je dno dna,ja da san tvom mistu bi se pokrija ušima i ne bi pustija glasa od srama,a vi slavite. Šta slavite?

To šta je idiot svjesno stavija glave vaših sportaša na panj? To šta je ovo moglo završit krvoprolićen da nije bilo srpski nogometaša? Ma,šta slavite da mi je znat? Malicioznost i provokaciju u kojoj van nisu bitni ni sport ni moguće posljedice koje će izazvat ta provokacija.

Zamišljan šta bi se dogodilo na Maksimiru na utakmici između Hrvatske i Srbije da je ovakav avion ponija kartu velike Srbije. Ma, ne bi kume osta kamen na kamenu od srpske ambasade.

Samo šta ni mi Hrvati,a ni oni Srbi ne možemo ovako nešto blesavo i djetinasto smislit.

Sram vas može bit. Ne zbog provokacije,nego zbog reakcije vaših igrača i vaše nacije. Slavit to šta ste nekog uspili uvridit mogu samo jadni i mali ljudi.
Moja velika podrška srpskim nogometašima koji su se pokazali velikim ljudima i sportašima!!", poručio je Miro iz Splita.

:ok:

Back