mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Brano, ovo je Svet životinja, podforum Mačke. Imaju to na umu... Religiji ovde ima mesta jedino ako je uključena i neka zanimljivost o mačkama, a Tibetanci se tu uklapaju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brano, ovo je Svet životinja, podforum Mačke. Imaju to na umu... Religiji ovde ima mesta jedino ako je uključena i neka zanimljivost o mačkama, a Tibetanci se tu uklapaju.
Tibetanci veruju da svaki dan treba nositi bar malo mačku u naručju jer to donosi sreću, a i obožavaju ih - puni su ih i manastiri, ustanove i privatne kuće
Mda, mišljenje... Svako ima pravo na njega... Moje je da su mačke prirodno savršenstvo
i priznajem da sam ja tu samo posluga i ne stidim se toga. Zato ih i volimo, valjda.
E, vidiš, tu se razlikuješ od ostalih nas koji pišemo na ovom podforumu. Manje ih voliš nego mi svoje ljubimce, garantujem ti životom. Specizam.![]()
Ali ja nisam hteo da mirujem i to trpim, koliko god puta me previla, toliko sam puta skinuo zavoj i štapić od sladoleda. Mama je čak pitala tatu i njegovog kolegu odmah kad su me našli i spasili da li da me uspavaju i stavljaju... nešto... u nogu, ili da mi stave drugačiji zavoj, ali tata je rekao da nema zavoj, a posle nekoliko dana ga je našao, ali nije hteo kao da me muči. (Nemojte nikome da kažete, ali on me toliko manje voli nego mama, da čak mislim i da mi nije pravi tata. Ali to je tajna!)
I tako, savladao sam najmanje tri tehnike skidanja fiksacije sa noge. Sad je kriva, iako se mama baš trudila, ali ja mogu da je koristim, Mirko me čak uči i da lovim, skoro svakog dana mi donese po jednu piskutavu igračku sa livade. Mama kaže da je sreća što mi život ne zavisi od lova i da sam neverovatno spretan za mače sa 3 ipo noge, samo mi je odraz malo slabiji kad skačem. Mama valjda zna najbolje.(Inače, da ne bude zabune, znamo mi oboje da me ona nije rodila, ali pošto su me neki zli ljudi oteli od moje prave mame, može i ova dvonožna da posluži.
)
I da! Zovem se Ginger, ili po srpski Đumbirče, po nekom mačku iz igrice moje velike seke Milice, a i zato što su mi oči u sredini boje đumbira. Ali to drugo su shvatili tek kasnije, kad su prestale da budu plave.![]()