Predstavite svoje mace

Evo vas sve ljubi Cicojka
nasa-cicojka-087-1.jpg

Micune,pada li kisa kod tebe...dodji kod mene da se sakrijes pod drvo....toga kod tebe nema
lol

Прво треба да пита газду, па ако га пусти... :cool:

Али може... Нека се сакрије рецимо под трешњом, а било би пожељно да буде нека лепа природна средина, рецимо Авала, па још неки базенчић... :prstic:

Газда ће му на Каленићу узети све што воли, па нека га мало код тебе... :D Надам се да добро куваш и да ће добро јести. :cool:

(Mislim da sam već prestavljao mog malog žutog mačka, pa ću prestaviti našeg grilastog mačka)

1. Naš mačak se zove Grile :D Po jednom starom mačku (kog smo imali u osnovnoj) koji se isto zvao Grile
2. On je alfa mužjak-skače redom na sve ženske mace u komšiluku, i bije druge mačore :D :D
3. Oterao je čak mog malog žutog mačka-koga volim više od njega :D
4. Evo dok sam sad kucao ovo-on se pojavio na terasnim vratima, i pravo u kuhinju-po svoje parče salame :D
5. Kad smo već kod salame-to što on može da pojede-ni ja nejedem toliko. On kao da ima bure u stomaku, po ceo dan jede, jede, jede... :D

A ove druge dve su mi slatke jer izgleda kao neka buckasta pufnica :D

Pogledajte prilog 327498Pogledajte prilog 327499
što se unamćorisao na ovoj drugoj, kao, vidiš da peglam, ne smaraj (ako je to uopšte pegla što se nazire :D)

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 327519Pogledajte prilog 327518

ja sam oscar onaj sto domacinu izvlacim garderobu iz ormara i lezim po njegovim stvarima, au zaboravih imam 7 godina
frak i bele čarapice :D lepota :)

što se unamćorisao na ovoj drugoj, kao, vidiš da peglam, ne smaraj (ako je to uopšte pegla što se nazire :D)

- - - - - - - - - -

Hahahaha,ja mislim da on provali kad ga ja slikam,jer uvek deluje kao da ga neko tuce :D A sto je najgore ta pegla ( mislim nju niko ne koristi,to mu dodje kao ukras ) stoji na kutiji za hleb,pa nisam sigurna jel se popeo zbog hleba ili peglanja,a cak je i zaspao bio tu,iako ima minimalno prostora zbog pegle :D

- - - - - - - - - -

Ne znam ko je lepsi, dal Zazu sa tim neodoljivim obrazima, ili Oskar u crno beloj varijanti :zaljubljena:

hehehe,svaki na svoj nacin :)

Back