Predstavite svoje mace

Mislim da je mozda dva meseca stara.. Verovatno, samo je malko mrsavica, neka puno rucka, a bas je lepa, jedino ubaci neku sliku lica, da vidimo i te okice :)))
Meni se bas svidja njen repic! :) <3

:heart: Hvala. I ja obozavam njen repic. Bez obzira na sve, on je cini jedinstvenom. :) I nasa laicka procena je da ima oko dva meseca!
A evo i par slicica "sa okicama"!

244y8id.jpg

afaott.jpg

imam crnog malog macora,koji je usao u kavez mog djukca dok sam mu skidao ogrlicu i to po noci,djukac ga odmah nije ni primetio,od mene,ali ja jesam,a onda i on!Uvalio se crni u njegovu ciniju,hahaha,i lize li lize,djukca sam odmah upozorio,i naredio da izadje iz kaveza,a malog lopova uhvatio,i malo po guzi potapsao!djukcu su ulazili macici,on se izlaje na njih,pripreti im i ode da legne,a onda oni uteknu!

Hvala puno! :heart: Mozete li mi reci zasto mi moja Dora stalno sisa i balavi odelo? Imam osecaj kao da pokusava da sisa majku... :sad2:
Naša Maja je imala godinu i po kad se setila sisanja svega čupavog! Najviše je volela da mi legne u krilo, počne da liže džemper, pa kad onim njenim hrapavim jezikom izvuče nekoliko končića onda raspali da sisa, prede i mesi sve u šesnaes! Još su joj i sline curile od miline!

Naša Maja je imala godinu i po kad se setila sisanja svega čupavog! Najviše je volela da mi legne u krilo, počne da liže džemper, pa kad onim njenim hrapavim jezikom izvuče nekoliko končića onda raspali da sisa, prede i mesi sve u šesnaes! Još su joj i sline curile od miline!

Nasa Dora lize i sisa uglavnom pamucne stvari (leto je pa samo to i nosimo) i kad se zalaufa, ne ume da stane. :D

Nasa Dora lize i sisa uglavnom pamucne stvari (leto je pa samo to i nosimo) i kad se zalaufa, ne ume da stane. :D
Isto je to radila (i radi i sada) maca moje komšinice, koju smo prošlog leta spasili iz podruma u koji je neko zatvorio, a nije imala ni 2 meseca.Mada je Lolica sad odrasla maca i dalje sisa stvari ne samo ukućanima, već i gostima:), mislim da je Mimis u pravu, verovatno je to zbog prerane odvojenosti od majke.
Odavno nisam bila na ovoj meni jako dragoj temi, koliko samo novih divnih maca:heart:(plus Yotina kuca), samo napred ljudi, postavljajte što više tih prelepih sličica:D

Back