Predstavite svoje mace

attachment.php
:heart:

imam 14 i jednog psa!Psa sam socijalizovao sto se tice maca!Najbolji drug Zule,Fricko,to su mackovi koji su najveci drugovi psu!Pas potera drugog macka,ali ne u cilju ubijanja!Ne tera kokoske ali nase nepodnosi,nije ubica!Mačak Fricko ga koristi kad tera drugog macka,koji je jaci!Uglavnom to je jedan srecan copor!PS.Moji mnogo popustaju macama!

Update kod mene: Blondi je preselila malce jer ih je pronasao veliki strasni zeleni macak (koji je glavni osumnjiceni da je pojeo jedno mace), sad dobijam izvestaj od komsija o njihovom napretku, poceli su da izlaze da jedu, da se igraju u dvoristu... :lol: Inace, Marinko je u stvari Marina a Marko je vec rezervisan od strane prvih komsija, ljubitelja crnih macora.

Disciplina mojim macama treba,moj djukac popizdi,jer ga svaka dohvati,u cilju igre,ali on je vec'ozbiljan momak'pa ga to iritira!Moj macak Frile ima boljku,usled bitke sa psima,dobio ugriz i ramlje vec dugo,stradale su 3 mace od ludog psa!Nismo imali tada psa,i svatili smo da nam treba i pojavio se kod kuce medju flasama mali djukac od 3 meseca!Od tada druga je prica,zastitnik maca!Plemenit!

Update kod mene: Blondi je preselila malce jer ih je pronasao veliki strasni zeleni macak (koji je glavni osumnjiceni da je pojeo jedno mace), sad dobijam izvestaj od komsija o njihovom napretku, poceli su da izlaze da jedu, da se igraju u dvoristu... :lol: Inace, Marinko je u stvari Marina a Marko je vec rezervisan od strane prvih komsija, ljubitelja crnih macora.

Jesi li već davala mace po komšiluku?
Ja imam loše iskustvo pa ne udomljavam mačiće na bliže od 500 metara.
Jednom se moja Munja omacila kod komšinice 2 kuće od mene, a ova je rezervisala 2 mačeta. Čim su progledali mama ih je donela kući pa su odrasli kod nas. Kad su napunili 2 meseca, ja ih zvanično odvedem u novu kuću, pa prisednem da sa komšijkom popijemo kafu. Oni su se malo igrali, a kad im je dojadilo otišli su svojoj kući, poigrali se sa mamom pa se vratili po mene :eek:. Kad sam najzad krenula, dok me je komšinica ispraćala oni su još 2-3 puta optrčali od njene do naše kuće :D misleći da sam ih povela u šetnju. Koje crno ostajanje u komšiluku, nema šanse kad je to njima bila standardna, svakodnevna trasa za šetnju!
I tako su Šarka i Žućko još godinama ostali kod nas :mrgreen:, a komšinici je morala da pristane na mače koje sam našla odbačeno na ulici.
Da neće tako i tvoji?

Uh, samo je Marina ostala, Marka nema. A i ona se samo povremeno pojavi, krije se mudrica, ko zna sta je gledala tako mala. :( Nisam mogla ovog vikenda, kumica mi polagala prijemni, inace sledeceg vikenda dolazi kum da sterilisemo Blondi i ako ih sve zajedno (kuma, komsiju-radnika i mimi's dad) namolim, i Mirka. Imam nekoliko jakih argumenata, barem 6 ali ne vredi, muska solidarnost. :aha: A argumenti su mi: hlamidija, fiv, felv, ulica, psi, drugi macori.

Da, i meni, bukvalno se namešta i pozira dok je slikam. Pa evo sad smo već 24 sata zajedno, ručkamo 4 puta na dan, i ne buni se, ne traži da jede, ali jede kad joj dam.
Mekana je jaaaako, zna da piški u posip i koristimo neki sa baby puderom (tako piše, kao miris baby pudera) za mačiće i ona sva miriše na baby puder :D
Totalno je slatka kad mauče, jer samo otvori usta a glasa nigde...
Ako vidi da me nema, kreće da mauče sa glasom, i to baš prodornim, tako da vidim, nije nema hahahah
Pokušava da preskače ove letve od stolica, ali se redovno saplete i napravi kolut hahahahah :D

Kupila sam joj mazilicu igračku, kao metla, samo ima perje na kraju, i ona se toga boji, ali je ipak (pošto sam je ostavila pored nje da vidi da nije opasna stvar) zagrlila perje dok je spavala... :D

Ja sam Dora i pre 15-ak dana sam spasena sa ulice i sada se trudim da popravim svoju kilazu. Puno jedem ali sam i poprilicno zivahna (citaj nevaljala) pa to malo sporije ide. Imam veoma ostre noktice i svi ukucani su unakazeni, ali me i pored toga mnogo vole!
P.S. Cim provalim kako da ubacim sliku, postavicu je :rumenko:

Back