Valeria
Elita
- Poruka
- 20.300
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mace su preslatke
evo jos malo nase male bubice![]()
Prava damica![]()
Frodo i Bilbo
Belo žuti je Bilbo, a Fro je braon beli, veći mačak.
Sivi mačak je Gandalf Sivi - Gandi, koji, na žalost, više nije sa nama.
Jao, vidi ti te medvediće![]()
![]()
Tsu, gde si našla svog Cicibana ?
Sve mislim da su on i Bilbo iz istog legla![]()
Tsu, gde si našla svog Cicibana ?
Sve mislim da su on i Bilbo iz istog legla![]()
Gledajući fotografije, i ja sam hteo da kažem da mnogo liče.![]()
na cukarickoj padini![]()
Ja sam ovog mog macana našla kod "Uradi Sam" na Karaburmi... jedino su braća ako ih je neko namerno "razbacao" po gradu ..![]()
da
al mi vet kaze da Ciciban verovatno ima neke sijamske gene...ili tako neke...posto mu oci nisu zute nego neke cudnjikave...vuku na plavkasto....sivkasto....a oko zenice je braon
i neko mu je odsekao rep
vrlo je moguce da je neki potomak ove sijamkice mesankice sto je dolazila kod nase zgrade...
a nje vec mesecima nema![]()
Ma skroz su isti
Posebno sad kad je i Bilbo malo poodrastao (a ne mogu da ubacim taze slike na comp, izgubila sam kabl za digitalac u selidbi![]()
i sad dok nabavim novi... ima da se upetostruče moje 'čketine )
e Anti,ona slika gde svi jedu![]()
Da, za desktop je![]()
Nemoj tako jako glavom da udaraš, razbićeš zid.
Koji aparat koristiš?
Pa hvala vam.![]()
![]()
vidi se celav vrh repa...ne raste mu dlaka tuDa, primetila sam da mu je malo kraći rep.. znači, to je nečijih ruku delo
A što se očiju tiče, onda nisu braćaBilbo ima oči boje ćilibara (zato ga nekad zovem "ćilibarac"
)
Žao mi je zbog sijamkice...
Možda ju je neko udomio?
vidi se celav vrh repa...ne raste mu dlaka tupredpostavljam da je neko odsekao/odgrizao njegov repic
vidi se celav vrh repa...ne raste mu dlaka tu predpostavljam da je neko odsekao/odgrizao njegov repic
Često ume da bude gljivična infekcija pa da zato nema dlake, u tom slučaju dezinfikovati to mesto sa"oksanil" rastvorom ili nekim drugim sredstvom za tu namenu u humanoj apoteci.
ovo je Vragana kada je biwa mawa
![]()
a sada je veiki debewi namcor
![]()
![]()