Predstavite svoje mace

A ovde smo porasli.
1q4vw5.jpg

Jao, vidi ti te medvediće :heart: :heart:

Tako je, to je damica u rezančićima od kojih nije ostalo ništa. :lol:

Frodo i Bilbo :)

Belo žuti je Bilbo, a Fro je braon beli, veći mačak.

Sivi mačak je Gandalf Sivi - Gandi, koji, na žalost, više nije sa nama :( .

Prelepi su. :heart: :heart: :heart:

Jao, vidi ti te medvediće :heart: :heart:

:lol: Pravi pravcati medvedići... Aloha spava na krevetu, Leni u transpoteru, Kaka u nečijem krilu, a Flekica se rastegla na podu.
Trenutno Alohicu ne vidim, što znači da se i ona sakrila negde, i narvno, spava. :lol:

Ja sam ovog mog macana našla kod "Uradi Sam" na Karaburmi... jedino su braća ako ih je neko namerno "razbacao" po gradu .. :)

da
al mi vet kaze da Ciciban verovatno ima neke sijamske gene...ili tako neke...posto mu oci nisu zute nego neke cudnjikave...vuku na plavkasto....sivkasto....a oko zenice je braon
i neko mu je odsekao rep

vrlo je moguce da je neki potomak ove sijamkice mesankice sto je dolazila kod nase zgrade...
a nje vec mesecima nema :sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:

da
al mi vet kaze da Ciciban verovatno ima neke sijamske gene...ili tako neke...posto mu oci nisu zute nego neke cudnjikave...vuku na plavkasto....sivkasto....a oko zenice je braon
i neko mu je odsekao rep

vrlo je moguce da je neki potomak ove sijamkice mesankice sto je dolazila kod nase zgrade...
a nje vec mesecima nema :sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:

Da, primetila sam da mu je malo kraći rep.. znači, to je nečijih ruku delo :evil:
A što se očiju tiče, onda nisu braća :lol: Bilbo ima oči boje ćilibara (zato ga nekad zovem "ćilibarac" :) )
Žao mi je zbog sijamkice...
Možda ju je neko udomio?

Da, primetila sam da mu je malo kraći rep.. znači, to je nečijih ruku delo :evil:
A što se očiju tiče, onda nisu braća :lol: Bilbo ima oči boje ćilibara (zato ga nekad zovem "ćilibarac" :) )
Žao mi je zbog sijamkice...
Možda ju je neko udomio?
vidi se celav vrh repa...ne raste mu dlaka tu :( predpostavljam da je neko odsekao/odgrizao njegov repic

da,Bilbo ima bas lepe okice :)
ali ovako neverovatno lice :heart:
ne verujem,posto nije bila pitoma
i mene se plasila,mada sam mogla da je pomazim....
od drugih je bezala uvek :sad2:

Нису баш моје лично, али пуно их је двориште, (а шетају се 'ладно и по ходнику :cool:) неки од нас их хране. Сад су то већ поодрасле мачке, а ово је кад су били још мачићи, двојица одбеглих ка 3. спрату:

mackeuhodniku-1.jpg

Sve fotkice macaka su vam preslatke.
Ja ne mogu da postavim svoje ali zato evo jedne pricice!

Pred jednim luksuznim pet sopom razgovaraju tri macke ...plava ruska, sijamka i obicna, avlijanerka. Gledaju postere postavljene u izlogu i plava ruska kaze # e, tako su mene moji roditelji videli u izlogu, svidjala sam im se i kupili me#
Sijamska macka rece...mene su izabrali iz nekog inostranog casopisa, ne pitajte koliko su platili moji roditelji da bi me imali#
Ova obicna domaca macka, slusa, cudi se, pa rece...e, moji su roditelji udomljeni, nisu imali para da me kupe pa su me sami napravili!

Back