Predstavite kućnog ljubimca

Ovo je moj Žile mešanac je i ima 15 meseci.Na samom rodjenju je jedva preživeo posle 20 dana se ponovo jedva izvukao za razliku od njegovog brata koji je uginuo, nakon toga u razmaku od 10 dana ponovo je pao tih dana sam ga uzela da ga izlečim i negujem pošto nije smeo da bude u blizini svoje majke ili drugih životinja i nije smeo da bude napolju,kada mu bude bolje da ga damo jer je već bio obećan.Kada je moja grudvica ozdravila nisam mogla da ga dam ostavila sam ga kod seba sada se volimo najviše ima sve privilegije.Pogledajte prilog 34798 Živi u kući i tako ćemo ja i moj Žića do kraja života da budemo srećni.Volim ga najviše na svetu i on mi je najveća radost svaki.Vidite kako je lep
PC120082.jpg

presladak pas nikada nebi rekao da je mesanac. koliko je star?
jer ce ostati mali?

e sad da predstavim svog psa koji je trapav,razmazen,kukavica ali i pametan, poslusan[kada se podvikne, i uglavnom samo mene slusa ostale samo kad on to hoce] i dusa od psa uvlakac pod kozu, profesionalac u prosenju i izazivanju sazaljenja, kao i u cikanju na igru. porofesinalni komicar i jos mnogo toga:whistling:
boxer Oskar...

Prilozi

• Picture 014.jpg
    Picture 014.jpg
    38,5 KB · Pregleda: 6
  • Picture 060.jpg
    Picture 060.jpg
    16,8 KB · Pregleda: 8
  • Picture 139.jpg
    Picture 139.jpg
    17 KB · Pregleda: 6
  • Picture 177.jpg
    Picture 177.jpg
    23,3 KB · Pregleda: 7
Ovo je moj Žile mešanac je i ima 15 meseci.Na samom rodjenju je jedva preživeo posle 20 dana se ponovo jedva izvukao za razliku od njegovog brata koji je uginuo, nakon toga u razmaku od 10 dana ponovo je pao tih dana sam ga uzela da ga izlečim i negujem pošto nije smeo da bude u blizini svoje majke ili drugih životinja i nije smeo da bude napolju,kada mu bude bolje da ga damo jer je već bio obećan.Kada je moja grudvica ozdravila nisam mogla da ga dam ostavila sam ga kod seba sada se volimo najviše ima sve privilegije.Pogledajte prilog 34798 Živi u kući i tako ćemo ja i moj Žića do kraja života da budemo srećni.Volim ga najviše na svetu i on mi je najveća radost svaki.Vidite kako je lepPogledajte prilog 34797

mima žile je pwesladak:heart:

hvala plavooki djecak i fatal error ima 15 meseci i ostaće mali majka mu je mešanac pekinezera a otac terijer ali neznam koji znam da je malo veći od Žileta i da Žile liči na njega pošto na mamu Coku neliči uopšte ovo smo Žile i ja kada je bio malo manji i crnji
Žile_054.jpg
a ovo je naša lepotica Coka Pogledajte prilog 34903 inače je ona pas moje sestre koju smo pre 3 godine našli na ulici istraumiranu punu straha a opet mirna i umiljata maza.

MIMI'S MOM-hvala ti puno već duže vreme pokušavam da nadjem terijera koji liči na Žileta i nisam uspela,vlasnik Žiletovog tate mi je rekao prošle godine ali ja sam zaboravila tada mi je rekao da je indetičan on kada je bio štene i evo našla sam sliku na internetu tibetanskog terijera
tibetanski terijer.jpg
baš liči ,a ovo je Žile u najsličnijoj pozi malo je mutna i ja njemu šišam šiške ali je velika sličnost
Žile5.jpg
Hvala ti još jednom

Ovde ima prelepih pasa, pa da pomognem sa mačije strane;)
A juče zaboravih da bar par reči kažem o mojoj ljubimici. Imam je od kad je bila u maminom stomaku:)jer je ćerka moje mačke koju sam usvojila sa ulice davne 1996.
Zove se Ivana, sledeće nedelje puni deset godina. Ivana je imala jedno mače, izgubili smo ga prošle godine (imao je osam godina), beli mačor je bio u pitanju, sa crnim repom i tufnicom iznad repa. Mnogo mi nedostaje, a deliti sobu sa Ivanom je stvarno uživanje. Ona je kućna mačka, voli da se igra, i naravno puno da spava, nadam se da ćemo se još dugo družiti:p:p:p

ja imam papagaja i takwog idiota u ziwotu niste wideli hahahahah:) wrsta je nimfa,ima wec 8 godina,zna da mi jede iz ruke,a katkad i da mi otkine pola prsta:P zatim cwrkuce neke ludachke melodije,narcis je na gazdaricu,od kako sam mu stawila ogledalo postao je mirniji ali samo se ogleda..sladak je ali bi ga rado u supu ubacila kad me izjutra probudi crwchanjem ili me smara dok uchim..i da zowe se ******* i ne pitajte zashto sam mu dala tako debilno ime hahahahhah:o)

Laki prelepa je,moj Djoks ima siwo perje a glawu identichnu;) mogli bi da ih sparimo pa da se ogledaju zajedno hehehe:P
Fuckeru moracesh da mi ga prosledish bar na jedan dan obozawam kuce,a josh zlatan retriwer,pa i ima nadimak kao moj brat mislim.....fantafantastichno!<3

Back